AllNatural Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Καλημέρα σε όλους χθες έκανα μια παραγγελία για ενα ζευγαρι παπουτσια απο ενα site αλλα τελικως τα βρηκα απο αλλου σε καλυτερη τιμη και ακυρωσα την παραγγελια μετα απο 2 ωρες μεσω μιας φορμας επικοινωνιας που ειχε στο site τους (προσπάθησα και απο το τηλεφωνικό κεντρο αλλα ειχε κλεισει επειδη ηταν 7 το απογευμα). Σημερα σαββατο μου στειλαν mail πως η παραγγελια μου εχει ξεκινησει (νομιζω στελνεται απο αποθηκη στην Πολωνια) παρολο που το ειχα ακυρωσει. Τους ξαναστειλα mail σημερα αλλα καμια απαντηση προς το παρον και το κοβω να μου τα στελνουν σπιτι τελικα. Ερωτώ λοιπόν, άμα μου έρθουν με γενική ταχυδρομική σπίτι (έχω επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή) μπορώ απλά να πω ότι έχω ακυρώσει την παραγγελία χωρίς κάποια επιβάρυνση από μέρους μου;
petran91 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μπορείς να κάνεις άρνηση παραλαβής και κανείς δεν σου λέει τιποτα.Πες στον κουριερ να τα στειλει πισω. 1
moutsa Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μαγαζί με παπούτσια από Πολωνία που στελνει ελλαδα αντικαταβολή έχω μεγάλη περιέργεια. Αν θες δωσε ένα link. 1
isay Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Καλημέρα σε όλους χθες έκανα μια παραγγελία για ενα ζευγαρι παπουτσια απο ενα site αλλα τελικως τα βρηκα απο αλλου σε καλυτερη τιμη και ακυρωσα την παραγγελια μετα απο 2 ωρες μεσω μιας φορμας επικοινωνιας που ειχε στο site τους (προσπάθησα και απο το τηλεφωνικό κεντρο αλλα ειχε κλεισει επειδη ηταν 7 το απογευμα). Σημερα σαββατο μου στειλαν mail πως η παραγγελια μου εχει ξεκινησει (νομιζω στελνεται απο αποθηκη στην Πολωνια) παρολο που το ειχα ακυρωσει. Τους ξαναστειλα mail σημερα αλλα καμια απαντηση προς το παρον και το κοβω να μου τα στελνουν σπιτι τελικα. Ερωτώ λοιπόν, άμα μου έρθουν με γενική ταχυδρομική σπίτι (έχω επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή) μπορώ απλά να πω ότι έχω ακυρώσει την παραγγελία χωρίς κάποια επιβάρυνση από μέρους μου; οπως σου ειπαν, κάνεις άρνηση παραλαβής και τελειωσε το θέμα. Ποιο ειναι το site; Πολωνία; Μήπως ειναι Αγία Βαρβάρα και σου ειπαν Πολωνία;
AllNatural Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Χαχαχα οχι παιδια απο το epapoutsia.gr
isay Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Χαχαχα οχι παιδια απο το epapoutsia.gr Αγνοώ την εταιρεία και βαριέμαι να κάνω σκάλισμα για την αξιοπιστία της. Πάντως εχει διάφορα sites σε διαφορες χώρες
azafeiros Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Παρειγγειλα και εγω νομίζοντας ότι είναι Ελληνικό κατάστημα και με έκπληξη είδα τα προιόντα να αποστελλονται από Βουλγαρία. ΕΛπίζω τουλάχιστον το φπα που πληρωσα να το δώσουν στο Ελληνικό κράτος. Λεω να το αναφέρω στην εφορία για να το ελέγξουν.
oxirefousti Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 14/12/2017 στις 10:30 ΠΜ, azafeiros είπε Παρειγγειλα και εγω νομίζοντας ότι είναι Ελληνικό κατάστημα και με έκπληξη είδα τα προιόντα να αποστελλονται από Βουλγαρία. ΕΛπίζω τουλάχιστον το φπα που πληρωσα να το δώσουν στο Ελληνικό κράτος. Λεω να το αναφέρω στην εφορία για να το ελέγξουν. Τελικά η παραγγελία ήταν εντάξει; Μαϊμού ή κανονικά; Ρωτάω κοντά ένα χρόνο μετά αλλά με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα παπούτσι από το συγκεκριμένο website... Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από oxirefousti
oxirefousti Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Απλά προς ενημέρωση των μελών να αναφέρω προχώρησα στην παραγγελία και ήταν εντάξει
isay Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Η παραγγελία; Τα παπουτσια; Και τα δυο; Είναι αυθεντικά;
Efi92 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 14/9/2018 στις 10:50 ΠΜ, oxirefousti είπε Απλά προς ενημέρωση των μελών να αναφέρω προχώρησα στην παραγγελία και ήταν εντάξει Τα παπούτσια ήταν αυθεντικα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα