Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους χθες έκανα μια παραγγελία για ενα ζευγαρι παπουτσια απο ενα site αλλα τελικως τα βρηκα απο αλλου σε καλυτερη τιμη και ακυρωσα την παραγγελια μετα απο 2 ωρες μεσω μιας φορμας επικοινωνιας που ειχε στο site τους (προσπάθησα και απο το τηλεφωνικό κεντρο αλλα ειχε κλεισει επειδη ηταν 7 το απογευμα). Σημερα σαββατο μου στειλαν mail πως η παραγγελια μου εχει ξεκινησει (νομιζω στελνεται απο αποθηκη στην Πολωνια) παρολο που το ειχα ακυρωσει. Τους ξαναστειλα mail σημερα αλλα καμια απαντηση προς το παρον και το κοβω να μου τα στελνουν σπιτι τελικα. Ερωτώ λοιπόν, άμα μου έρθουν με γενική ταχυδρομική σπίτι (έχω επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή) μπορώ απλά να πω ότι έχω ακυρώσει την παραγγελία χωρίς κάποια επιβάρυνση από μέρους μου;

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις άρνηση παραλαβής και κανείς δεν σου λέει τιποτα.
Πες στον κουριερ να τα στειλει πισω.

• Like 1
Δημοσ.

Μαγαζί με παπούτσια από Πολωνία που στελνει ελλαδα αντικαταβολή έχω μεγάλη περιέργεια. Αν θες δωσε ένα link.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους χθες έκανα μια παραγγελία για ενα ζευγαρι παπουτσια απο ενα site αλλα τελικως τα βρηκα απο αλλου σε καλυτερη τιμη και ακυρωσα την παραγγελια μετα απο 2 ωρες μεσω μιας φορμας επικοινωνιας που ειχε στο site τους (προσπάθησα και απο το τηλεφωνικό κεντρο αλλα ειχε κλεισει επειδη ηταν 7 το απογευμα). Σημερα σαββατο μου στειλαν mail πως η παραγγελια μου εχει ξεκινησει (νομιζω στελνεται απο αποθηκη στην Πολωνια) παρολο που το ειχα ακυρωσει. Τους ξαναστειλα mail σημερα αλλα καμια απαντηση προς το παρον και το κοβω να μου τα στελνουν σπιτι τελικα. Ερωτώ λοιπόν, άμα μου έρθουν με γενική ταχυδρομική σπίτι (έχω επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή) μπορώ απλά να πω ότι έχω ακυρώσει την παραγγελία χωρίς κάποια επιβάρυνση από μέρους μου;

οπως σου ειπαν, κάνεις άρνηση παραλαβής και τελειωσε το θέμα. 

Ποιο ειναι το site; Πολωνία; Μήπως ειναι Αγία Βαρβάρα και σου ειπαν Πολωνία;

Δημοσ.

Χαχαχα οχι παιδια απο το epapoutsia.gr

Αγνοώ την εταιρεία και βαριέμαι να κάνω σκάλισμα για την αξιοπιστία της.

Πάντως εχει διάφορα sites σε διαφορες χώρες

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παρειγγειλα και εγω νομίζοντας ότι είναι Ελληνικό κατάστημα και με έκπληξη είδα τα προιόντα να αποστελλονται από Βουλγαρία. ΕΛπίζω τουλάχιστον το φπα που πληρωσα να το δώσουν στο Ελληνικό κράτος. Λεω να το αναφέρω στην εφορία για να το ελέγξουν. 

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/12/2017 στις 10:30 ΠΜ, azafeiros είπε

Παρειγγειλα και εγω νομίζοντας ότι είναι Ελληνικό κατάστημα και με έκπληξη είδα τα προιόντα να αποστελλονται από Βουλγαρία. ΕΛπίζω τουλάχιστον το φπα που πληρωσα να το δώσουν στο Ελληνικό κράτος. Λεω να το αναφέρω στην εφορία για να το ελέγξουν. 

Τελικά η παραγγελία ήταν εντάξει; Μαϊμού ή κανονικά; 

Ρωτάω κοντά ένα χρόνο μετά αλλά με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα παπούτσι από το συγκεκριμένο website... 

Επεξ/σία από oxirefousti
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/9/2018 στις 10:50 ΠΜ, oxirefousti είπε

Απλά προς ενημέρωση των μελών να αναφέρω  προχώρησα στην παραγγελία και ήταν εντάξει

Τα παπούτσια ήταν αυθεντικα;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...