serafeim71 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά,Έχω ενα προβληματάκι στο pc κάθε 2 ημέρες μου ζητάει κωδικό στο Imeil ( hotmail ) μου έρχεται μήνυμά οτι η ρυθμίσεις ειναι παλιές & δεν μπορω να συνδεθώ,πηγαίνω ανοίγω την καρτέλα βάζω τον κωδικό imeil & μου λέει δεν υπάρχει αυτος ο κωδικός Ζητάω καινούριο κοδικο τον βαζω & μπαίνω κανονικά στα imeil μου πχ εχω 12345 & δεν τον δεχεται ο imeil μου,Ζητάω καινούριο κοδικο μου ανοίγει η καρτέλα να βάλω κωδικό & βαζω τον ιδιο που χρησιμοποιούσα πριν 2 ημέρες & τον δέχεται κανονικά χωρις να μου βγάζει μήνυμά οτι χρησιμοποιούσε κάποιον κωδικό που δεν εχεις ξανά βαλει θέλει κάποια ρυθμίσει στο imeil ..? εχω τα wind 10 .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ..
isay Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 ποιος ειναι αυτός ο imeil που σκαλίζει το λογαριασμό σου; που σου ερχεται μήνυμα οτι οι ρυθμίσεις ειναι παλιες; Στο κινητό; Την επομενη φορά που θα σου βγάλει αναλογο μπέρδεμα, άνοιξε ενα νεο tab, στη διευθυνση γράψε www.hotmail.com πάτα enter και στη σελιδα που θα φορτώσει βάλε το email σου (ολοκληρο, πχ [email protected] ) και το κωδικό που θυμάσαι. Μπαινει; 2
gusdevelopers Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 ποιος ειναι αυτός ο imeil που σκαλίζει το λογαριασμό σου; που σου ερχεται μήνυμα οτι οι ρυθμίσεις ειναι παλιες; Στο κινητό; Την επομενη φορά που θα σου βγάλει αναλογο μπέρδεμα, άνοιξε ενα νεο tab, στη διευθυνση γράψε www.hotmail.com πάτα enter και στη σελιδα που θα φορτώσει βάλε το email σου (ολοκληρο, πχ [email protected] ) και το κωδικό που θυμάσαι. Μπαινει; Ισχύει
isay Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 αύτο που λες Αυτό που εγραψα ήταν δυο ερωτήσεις, τι ακριβώς ισχύει; 1
serafeim71 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 isay το μήνυμά μου έρχεται στο pc ,δεν έχω κινητό τεχνολογίας για να μπορώ να μπαίνω από το κινητό.. Τον κωδικό βεβαίως & τον θυμάμαι,αλλα τον αποθηκεύω μιας & είμαι αρκετά ξεχασιάρης με τους κωδικούς .. πριν γράψω εδω για να με βοηθήσετε άλλαξα καινούριο κωδικό... να παω να δοκιμάσω το κόλπο που μου είπες φίλε isay ..? Ανοιξα το Internet Explorer & εβαλα imeil & κωδικό & μπήκε κανονικά,Ρώτησα μπας & υπάρχει κάποια ρύθμιση & να σταματήσει να μου ζητάει κωδικό κάθε 2 ημέρες ..
isay Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 email λέγεται, οχι imeil email από το electronic mail, δηλαδή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Υπάρχουν πολλοί λογοι που κάνει reset και σου ζητά εκ νεου τον κωδικο, αλλά καλύτερα να στον ζητα (για την ασφάλεια σου) Το μονο που πρεπει να θυμασαι ειναι να βάζεις ολοκληρο το email σου
serafeim71 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 ΩΩ Φιλε isay Ευχαριστώ το έγραφα λάθος ,το email μου το γράφω σωστά & τον κωδικό τον γράφω σωστά!!!!
micos000 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δηλαδή, σου έρχεται ένα email στο hotmail και σου λέει να πατήσεις σε ένα λινκ για να βάλεις τους κωδικούς σου επειδή (και καλά) οι ρυθμίσεις είναι παλιές και εσύ πατάς σε αυτό το λινκ και βάζεις τους κωδικούς σου; :shock: Να σου στείλω ένα email κι εγώ που να σου ζητάω να πατήσεις σε ένα λινκ και να βάλεις τους κωδικούς σου από το ebanking σου και το pin της κάρτας σου, μια φωτοτυπία της ταυτότητας, αντίγραφο φορολογικής δήλωσης και ένα γνήσιο της υπογραφής σου και μαζί να βάλεις και ένα υπογεγραμμένο πληρεξούσιο; Θα το κάνεις; :cry: Δακρύζω έλιωσα λέμε Έχουν δίκιο τα παιδιά! 2
serafeim71 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 micos000,Σε παρακαλώ μην ειρωνεύεσαι!! με τον Οpera τωρα που ανοιξα το pc μου μου ηρθε μηνυμα οτι http://prntscr.com/fwffw5 Ανοιξα το Internet Explorer & εβαλα το email μου ,Και τον κωδικό & μπήκα κανονικά, Γιατι γινεται αυτο ..?
micos000 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Σόρυ φίλε, δεν ειρωνευόμουν, απλά είναι ένας κλασσικός τρόπος κλοπής κωδικών τα παραπλανητικά email. Πήγαινε στο παρακάτω λινκ και επιβεβαίωσε τα στοιχεία σου. Συνήθως έτσι σταματάνε τα μηνύματα. https://account.microsoft.com/ Δες και το παρακάτω... https://support.office.com/en-us/article/Your-account-settings-are-out-of-date-4484de9e-66b2-46a9-8459-6ca1fcc110b4 Επίσης σιγουρέψου ότι η ημερομηνία τους υπολογιστή σου είναι σωστή γιατί αν είναι λάθος δεν θα σε αφήσει να συνδεθείς.
isay Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Σωστός ο micos που έπιασε το πραγματικό πρόβλημα, παρόλο τον τρόπο γραφής του ts. σεραφείμ ψάξε και διάβασε τι ειναι το phishing και πως κλέβουν τους κωδικους. Επισης ΣΗΜΕΡΑ άλλαξε όλους τους κωδικους σου και ερωτήσεις ασφαλείας απο email, facebook, κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα