Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά αυτό. Ξεκινάς μια συζήτηση και είναι έτοιμοι να σε φάνε αν πεις κάτι διαφορετικό. Κλασικές περιπτώσεις που είναι έτοιμοι να σε σταυρώσουν αν πεις τίποτα σχετικό με το ότι:

• Γαβγίζει όλο το 24ώρο
  • Του δίνεις να φάει (απο καλή πρόθεση) ένα μπισκότο που τρως
  • Πεις ότι μερικά σκυλιά μπορεί να δαγκώσουν παιδιά
  • Βρωμάει η περιοχή που είναι παρατημένα τα ζώα τους
  • Έχει 800 ζώα στο σπίτι και γίνεται ο κακός χαμός

Δεν μπορούν να καταλάβουν:

1. κάνε ότι θες ρε φίλε, όχι εις βάρος των άλλων.
  2. Έχεις δικαιώματα αλλά ΚΑΙ υποχρεώσεις. Όπως σε σέβομαι, σεβάσου και εσύ τους άλλους όπως και το ζώο που αποφάσισες να μεγαλώσεις.ΝΑΙ θα το βγάζεις κάθε μέρα βόλτα, θα το εμβολιάζεις, δεν θα το παρατάς να γαβγίζει όλο το 24ωρο και θα το αγαπάς / δεν θα το παρατάς μόνο του. Αν δεν μπορείς, μην το πάρεις!
Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 7
Δημοσ.

Ήρθε μια ξαδερφούλα μου από τη Γερμανία και βλέποντας τις αδέσποτες (αδύνατες) γάτες (συγκρίνοντάς τη με τη δικής τετράπαχη στη Γερμανία και με όσα γνωρίζει για τη κατάσταση στην Ελλάδα) είπε σοκαρισμένη:

"Στην Ελλάδα ακόμη και οι γάτες πεινάνε!"

Δημοσ.

Ήρθε μια ξαδερφούλα μου από τη Γερμανία και βλέποντας τις αδέσποτες (αδύνατες) γάτες (συγκρίνοντάς τη με τη δικής τετράπαχη στη Γερμανία και με όσα γνωρίζει για τη κατάσταση στην Ελλάδα) είπε σοκαρισμένη:

Θα της απαντουσα καταλληλα της ξαδέρφης σου αλλα σεβομαι τον χωρο !!!Μιλανε και οι Γερμανοι τωρα...

• Like 4
Δημοσ.

Πες της " Τα παράπονά σου στο Σόιμπλε" και στον Γερμανό μεγιστάνα που αρέσουν τα γλυφοκώλια από Έλληνες.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ που μένω κέντρο Αθήνας πάντως, στην ευρύτερη περιοχή μας περηφανευόμαστε πως έχουμε τους πιο χοντρούς γάτους που υπάρχουν!!! Γάτοι τέρατα μιλάμε!

Οι περισσότεροι στην περιοχή γουστάρουν γάταρους και τους ταΐζουν συνέχεια.

Συνημμένα ένα απο τα θεριά μας

post-94199-0-12032600-1500291720_thumb.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Εγώ που μένω κέντρο Αθήνας πάντως, στην ευρύτερη περιοχή μας περηφανευόμαστε πως έχουμε τους πιο χοντρούς γάτους που υπάρχουν!!! Γάτοι τέρατα μιλάμε!

Οι περισσότεροι στην περιοχή γουστάρουν γάταρους και τους ταΐζουν συνέχεια.

Συνημμένα ένα απο τα θεριά μας

Αρχοντόγατο !!!

Και εμείς στη γειτονιά τα φροντίζουμε όσο μπορούμε :) :)

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα οτι στην Ελλάδα ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει χάσει κάθε όριο και λογική στο πως αντιμετωπίζει το θέμα των ζώων. αντιδράμε με υπερβολική ευαισθησία, ακρότητα αλλά και αμέλεια είτε από την μία είτε από την άλλη κατεύθυνση. Υπάρχουν οι κλασσικοί "φιλόζωοι" που αρχίζουν κράξιμο και τσαμπουκά και είναι έτοιμοι να σε σταυρώσουνε σε οτιδήποτε ακούσουν για τα ζώα και δεν τους αρέσει. Έχουν τύχει όμως και ακραία περιστατικά από άσχετους εναντίον ιδιοκτητών κατοικιδίων ζώων, μια συμφοιτήτριά μου πριν δύο χρόνια έβγαλε βόλτα τον σκύλο της και καταλάθος μπήκε σε κάποιο οικόπεδο σαν μικρό χωράφι που δεν ήταν περιφραγμένο πουθενά, έρχεται ένας γέρος από κάπου και της λέει μάζεψε το βρωμόσκυλό σου και εξαφανίσου από δω πέρα, μια άλλη φορά η γάτα της θείας μου ξετρύπωσε από κάπου και πέρασε στο διπλανό μπαλκόνι, έμενε μια γριά εκεί που της χτυπάει το κουδούνι και μόλις ανοίγει την πόρτα της βάζει τις φωνές για την γάτα της, αρχικά ούτε η θεία μου είχε καταλάβει τι έλεγε η γριά μέχρι να συνειδητοποιήσει οτι η γάτα πέρασε στους δίπλα, σιγά κυρά μου δεν θα σε φάει η γάτα.

Συχνά επίσης έχω συναντήσει και ελληναράδες ιδιοκτήτες σκυλιών στο πεδίον του άρεως που όποτε πηγαίνω στατιστικά 1 φορά το 2μηνο θα γίνει και ένας τσακωμός, έρχονται όλοι και αφήνουν τα σκυλιά τους χωρίς λουράκι, γίνεται ένας απίστευτος σκυλοχαμός που και που, τα σκυλιά τρέχουν και κυνηγάει το ένα το άλλο ενώ άλλες φορές ορισμένα είναι περίεργα, ένα κόντεψε να ανέβει επάνω μου προφανώς του μύρισε το σνακ που έτρωγα, για να μην πολυλογώ, σε κάποια φάση περνάει ένας με σκύλο που του είχε λουράκι και φίμοτρο, κάνει παρατήρηση σε κάτι άλλους που είχανε τα σκυλιά ξέμπαρκα, τους λέει μαζέψτε τα κύριέ μου μετά μας λένε οτι εμείς φταίμε, ο άλλος απαντάει "άντε προχώρα και άσε μας" του λέει ο άλλος άντε να πεις στην μάνα σου.

Μια άλλη φορά ένας σκύλος χωρίς λουράκι πήγε να επιτεθεί σε έναν άλλον πάλι χωρίς λουράκι που είχε απομακρυνθεί από τον ιδιοκτήτη του, ο ιδιοκτήτης του δεύτερου σκύλου έτρεξε να προλάβει μην γίνει κάτι και μετά άρχισε τις παρατηρήσεις για λουράκια κτλ, ο άλλος του ανταπάντησε οτι ούτε αυτός είχε λουράκι στο σκυλί του, για να καταλήξουν μετά από τον διαπληκτισμό ο ένας να λέει οτι εγώ ξέρω τον σκύλο μου και ο σκύλος μου ποτέ δεν επιτήθεται ενώ το άλλο σκυλί φαίνεται επιθετικό και δεν παίρνει μέτρα ο ιδιοκτήτης, ενώ ο άλλος να λέει οτι ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν θα επιτεθεί ο σκύλος γιατί τα σκυλιά μυρίζουν ουσίες και αντιδράνε ενστικτωδώς άρα δεν έχει νόημα να βάλεις λουράκι. Εν κατακλείδι, ελληναράδες ιδιοκτήτες σκύλων που δεν είχανε λουράκι και προσπαθούσαν να δικαιολογηθούν ρίχνοντας ο ένας την ευθύνη στον άλλον σαν παιδάκια δημοτικού αντι να παραδεχτούνε οτι και οι δύο ήτανε λάθος που δεν είχανε λουράκι στο σκυλί.

Γενικά άντε να βγάλεις άκρη με το θέμα των ζώων και πως τα αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο πρόβλημα με ιδιοκτήτες ζώων με σκυλιά γατιά κτλ ίσα ίσα τα συμπαθώ κιόλας, ελπίζω να μην έχω και μελλοντικά.

Δημοσ.

Θα της απαντουσα καταλληλα της ξαδέρφης σου αλλα σεβομαι τον χωρο !!!Μιλανε και οι Γερμανοι τωρα...

Ελληνίδα είναι μάστορα, εσύ σε άλλη χώρα ζεις ή στα βόρεια προάστια της πρωτεύουσας, γιατί η κατάσταση στη χώρα είναι αρκετά άσχημη και δικαιολογείται τέτοια αντίδραση.
Δημοσ.

Ελληνίδα είναι μάστορα, εσύ σε άλλη χώρα ζεις ή στα βόρεια προάστια της πρωτεύουσας, γιατί η κατάσταση στη χώρα είναι αρκετά άσχημη και δικαιολογείται τέτοια αντίδραση.

Ποια ειναι η δικαιολογημενη αντιδραση ...μαστορα . Στν Ελλαδα ζω και την προτιμω με τα κουσουρια της απο την Γερμανια .Οσο για το που μενω στην ταπεινη Λυκοβρυση μενω αν και ανηκει στα βορεια προαστεια . Δεν ειναι ολα Εκαλη κλπ .

Δημοσ.

Εγώ γέλασα πάντως όταν το άκουσα, εκεί στη Λυκόβρυση μπορεί να μην έχετε έλλειψη χρημάτων αλλά χιούμορ σίγουρα σας λείπει.

Δημοσ.

Η αντίδρασή της ήταν ειρωνική, και δεν έχει καμιά σημασία αν είναι άσχημη η κατάσταση της χώρας. Πολύ καλά απάντησαν όλοι οι παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ γέλασα πάντως όταν το άκουσα, εκεί στη Λυκόβρυση μπορεί να μην έχετε έλλειψη χρημάτων αλλά χιούμορ σίγουρα σας λείπει.

Εχουμμε ελλειψη χρηματων αλλα Γερμανοι οχι δεν ειμαστε !!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχουν αδύναμες γάτες σε πόλεις που παράγουν τεράστιο όγκο σκουπιδιών, το αντίθετο μάλιστα.

Μόνο κάποιες άρρωστες γάτες θα μπορούσαν να έχουν πρόβλημα ασιτίας.

Το πρόβλημα είναι ο υπερπληθυσμός, η μη στείρωση , η έλλειψη παιδείας και η έλλειψη υποδομών από τους δήμους.

Η έλλειψη υποδομών προυπήρχε της κρίσης. Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είναι από τις πιο βρώμικες πόλεις στον πολιτισμένο κόσμο.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ο υπερπληθυσμός, η μη στείρωση , η έλλειψη παιδείας και η έλλειψη υποδομών από τους δήμους.

Η έλλειψη υποδομών προυπήρχε της κρίσης. Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είναι από τις πιο βρώμικες πόλεις στον [πολιτισμένο] κόσμο.

fixed

δε ξέρω για τη Θεσσαλονίκη, αλλά για την Αθήνα συμφωνώ 100%.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...