logokrimenos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Θέλω ρε guys να εκτυπώσω μόνος μου σε 3-4 μπλούζες μου το σήμα της εταιρείας που δουλεύω. Για αρχή έψαξα για σιδερότυπο χαρτί και πήρα αυτό απο πλαίσιο http://www.plaisio.gr/ektiposi/xartia/xarti-paper-print-all/atWork-T-Shirt-Transfer-Dark-Coloured-Fabrics-10S.htm Το συγκεκριμένο ενώ λέει για σκουρόχρωμα είναι μια πατάτα και μισή. Αν θες να εκτυπώσεις κάτι μικρό, πρέπει να κάτσεις να κόψεις προσεκτικά γύρω γύρω τα γράμματα να μην μείνει ίχνος απο μη εκτυπωμένο άσπρο χαρτί γτ αυτό θα περάσει στην μπλούζα μετά. Στο youtube έβλεπα βιντεάκια που κόβουν την εκτύπωση άτσαλα γύρω γύρω και εκτυπώνουν την εικόνα mirror, μετά την διαδικασία με το σίδερο, ό,τι άσπρο υπήρχε μη εκτυπωμένο είχε γίνει διαφανές και αποτυπώθηκε μόνο η εκτύπωση. Παίζει να πήρα μάπα χαρτί ή είναι όλα έτσι? Ρίξτε καμια ιδέα πως μπορώ να το κάνω.... *Μην πείτε να μας τα φτιάξει η εταιρεία, υπάρχει λόγος που θέλω να τα κάνω μόνος μου
agamoi-thytai Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Πήγαινε σε μαγαζί. Από 10 -15 ευρώ η εκτύπωση μαζί με το μπλουζάκι.
logokrimenos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Πήγαινε σε μαγαζί. Από 10 -15 ευρώ η εκτύπωση μαζί με το μπλουζάκι. Θέλω να εκτυπώσω σε δικά μου μπλουζάκια δουλειάς και μια εκτύπωση περίπου 5χ1 εκατοστά δεν είναι κάτι τρομερό. Θέλω να το κάνω σε περίπου 10 καινούργιες μπλούζες, δεν συμφέρει να πάρω πάλι απο την αρχη
agamoi-thytai Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ε πήγαινε τους τα μπλουζάκια και ρώτησε ποσό θέλουν. Έχουν έναν ειδικό εκτυπωτή που τυπώνει από ευθείας πάνω στο μπλουζάκι.
mastoras007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Καλημέρα.Και εγώ ποσα χρόνια λέω να κάνω μπλουζάκια για το μαγαζί και όλο το ακυρώνω.Πρόσφατα που κοίταξα βρήκα με περίπου 100ευρό 30 τεμάχια μπλουζάκια με εκτύπωση δέν θυμάμαι λεπτομέρειες σίγουρα μπροστά στη καρδιά για πλάτη ίσος είχε περισσότερη χρεωση.ψαξε στο Google θα βρεις μην ποστάρω και κάνω διαφήμιση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα