GT-MAN Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 καλησπερα, παρηγγειλα μια μηχανη την οποια μου την αφησε η αντιπροσωπια σε καλυτερη τιμη και με συμφερει να την παρω τωρα... ωστοσο τον Αυγουστο θα λειπω διακοπες και απο Σεπτεμβρη θα ειμαι εκτος Ελλαδας για μεταπτυχιακο. (θα ερχομαι που και που δηλαδη για διακοπες) αλλά γενικα ενα χρονο θα ειμαι εκτος Ελλαδας. Υπαρχει θεμα που καινουρια μηχανη θα ειναι για αρκετη περιοδο σε ακινησια στο γκαραζ μου? απλα ειναι ευκαιρια η τιμη που μπορω να την παρω τωρα απο οτι αν ερθω σε ενα χρονο λογικα.
someone- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 δηλαδη ποσα δινεις για τι; οσο καλη και να ειναι η τιμη σε ενα χρονο λαστιχα μπαταρια θα εχουν και την αναλογη φθορα ασχετα αν ειναι σε γκαραζ, θα θες και μια αλλαγη λαδια φιλτρο.
TEOKOS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μπα τι να πάθει.Αφου έχεις και γκαράζ να μην την τρώει ο ήλιος και η βροχή . Αγόρασε και σταντ για μπροστά και πίσω τροχό να την βάζεις με ξεφούσκωτα λάστιχα, βγάλσιμο οι πόλοι της μπαταρίας και αλλαγή λαδιών στο εξάμηνο
torq Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 όντως πόσο καλή είναι η τιμή που την αγοράζεις τώρα για να την χαρείς 1 χρόνο μετά; σε ένα χρόνο θα έχουν βγει νέα μοντέλα θα παίζουν νέες τιμές και προσφορές...... προσωπικά μου φαίνεται ανόητο εκτός αν μιλάμε για ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
GT-MAN Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 μιλαμε για 600 ευρω κατω σε καινουριο οχι μεταχειρισμενο και διαφορα κλασσικα δωρα που κανουν (συναγερμους κλπ.) τα 600 ευρω κατω του χρονου μπορει να μην τα εχω ομως....δεν ξερω ειμαι σε τρελο διλλημα γιατι με 600 ευρω παιρνω καλο εξοπλισμο (μπουφαν, κρανος,γαντια)...θεωρω ειναι καλη τιμη που του χρονου ισως να μην την εχω αυτη τη μειωση. απλα αυτο που με καιει ειναι οτι το πρωτο 2μηνο ειδικα δεν θα ειμαι καθολου εδω...μετα θα ερθω για λιγο καιρο θα του κανω και καποιες βολτες να αρχισει να στρωνει....αυτο που θελω να μαθω ειναι να μην παθει κατι απο θεμα στρωσιματος (λογω της ακινησιας π.χ), τωρα αν χρειαστει να αλλαξω μπαταρια και λαστιχα στο μελλον νωριτερα απο οτι προβλεποταν δεν ειναι και τοσο τρελο ζητημα...το θεμα ειναι μηχανικα να μην παθει κατι λογω του οτι θα ειναι κατα καιρους μεγαλα διαστηματα χωρις να κινειται....
GT-MAN Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 για το σκουτερ, το Sym Gts 250i F4 abs ή το citycom 300i....ενα απο τα δυο...
nyne Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δεν θεωρω τρελη διαφορα τα 600 ευρω κατω,σκεψου οτι θα πρεπει να την εχεις ασφαλισμενη κτλ συν το σημα δηλαδη πες κανα 200 - 250 ολα μαζι το χρονο(εκτος αν καταθεσεις πινακιδες με το που την παρεις).Τα μπουφαν συναγερμοι κ τα σχετικα παντα επαιζαν ως δωρο ιδιαιτερα σε αυτους τους καιρους που η αγορα ειναι χαλια.
chrisxkar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 ναι δεν υπαρχει λογος να την παρεις και σε ενα χρονο στην τελικη δεν παιζει να μην βρεις αντιπροσωπεια που να εχει αντιστοιχη προσφορα.Οι αντιπροσωπειες "πεινανε" και προσφορα να μην εχουν αν τους πεις μηπως μπορεις να κανεις τιμη το ριχνουν γιατι απλουστατα δεν πουλανε.Να παρεις ενα μηχανακι να σαπιζει να πληρωσεις τζαμπα εξοδα και να καθεται δεν αξιζει για κανενα λογο... 1
lary7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Αφου ειναι να φυγεις καλυτερα παρε το του χρονου. Δεν θα παθει κατι αμα καθεται αλλα οσο ναναι θα χασεις την αισθηση του καινουργιου + χανεις τζαμπα 1 χρονο εγγυηση. Εκτος αν φοβασαι οτι θα φας το χρημα εξω και οταν γυρισεις θα φτανουν μονο για πατινι....
GT-MAN Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 ουσιαστικα θα λειπω απο 4 Σεπτεμβριου μεχρι αρχες οκτωμβρη...ενα μηνα δηλαδη...μετα θα ερθω καμια βδομαδα διακοπες...και γενικα θα ερχομαι οποτε και οσο πιο συχνα μπορω για καποια διαστηματα..αρα δεν θα ειναι τελειως ακινητη για ενα χρονο...τον πρωτο μηνα θα ειναι σιγουρα...μετα καθε μηνα οποτε ερχομαι θα την δουλεω κανονικα...οποτε αν ας πουμε απο τον ενα χρονο που θα λειπω, αν τον μισο χρονο δεν θα τη δουλευω θα εχει καποιο θεμα μηχανικα ή γενικοτερα?
chrisxkar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 οταν θα γυρισεις αλλαγη λαδια φιλτρα και λογικα θα ξελιγωθει η μπαταρια απο τον συναγερμο (θα πρεπει να την βγαζεις και να την βαζεις οταν θα ερχεσαι) μακρια απο τον ηλιο τα λαστιχα λογικα εφοσον καινουργια δεν θα θελουν αλλαγη.Αυτα... Και παλι δεν νομιζω οτι αξιζει παντως οτι και να σου λεει ο αλλος δεν αποτελει σουπερ προσφορα
Kotsos87 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 γεια χαρα, για να μην ανοιγω άλλο θεμα μιας και ειμαι σε παρόμοιο δίλημμα...Συγκεκριμενα ειδα οτι τρεχει και μια προσφορα και ισως γιαυτο δινουν εκπτωση στα sym... με ενδιαφερει το citycom 300i και εχουν μια προσφορα -400 ευρω και +2 ετη εγγυησης...εγω εχω δυο απορειες που παρολο που το θελω το σκεφτομαι για την αγορα του...η πρωτη ειναι οτι το διπλωμα δεν το εχω βγαλει ακομα εννοω οτι την επομενη θα δωσω και λογικα για να το εχω και στο χερι θα αργησει...1ον λογικα μπορω να κανω αγορα στο ονομα μου παρολο που δεν το εχω ετσι; και δευτερον εγω μπαινω Σεπτ. φανταρος και λογικα καποιους μηνες απο οσο ξερω εισαι μακρια απο το σπιτι σου σιγουρα...αξιζει να το παρω τωρα σε αυτη την προσφορα? και να το χρησιμοποιω οποτε βγαινω σε αδεια και αν ερθω προς το τελος κοντα στο σπιτι μου? ή δεν αξιζει να προβω σε αγορα?
chrisxkar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 διαβασε οτι γραψαμε παραπανω.Μπορεις να το παρεις στο ονομα σου
someone- Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 για το σκουτερ, το Sym Gts 250i F4 abs ή το citycom 300i....ενα απο τα δυο...ρε φιλε τρελα πουλας; και εγω λεω θα βρηκες καμια ευκαιρια σε κανενα 1000+ κυβικα να στο δινουν 2 χιλιαρικα κατω. για το συμ λες; δεν υπαρχει περιπτωση να το εκανα. κανε οτι δουλειες εχεις και παρτο. και τα δυο που λες σε βαθος χρονου η θα σταματησουν να κυκλοφορουν η θα ειναι σε προσφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα