Προς το περιεχόμενο

Τελωνειο;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα/Καλημέρα.Προσφατα εκανα μια αγορα απο eBay σχετικα μικρη(0.86$) και αναρωτιεμαι αν θα περασει απο τελωνειο και αν ναι ποσο περιπου θα χρεωθω.Να προσθεσω οτι δεν επελεξα καποια courier(ελεγε ship to me from China/Hong Kong worldwide) Επίσης δεν εβρησκα καταλληλη επιλογη θεματος γι αυτο το εγραψα εδω.Αν υπαρχει καποιο προβλημα μεταφερω το θεμα σε αλλη επιλογη

fxizlq

Δημοσ.

Όχι για τόσα λίγα χρήματα δεν θα χρεωθείς τελωνείο. Αν στο σταματήσουν τελωνείο(πράγμα απίθανο να γίνει), δεν το παραλαμβάνεις και το πολύ πολύ χάνεις τα 0.86$.

Δημοσ.

Τι μεγέθους είναι; γιατί με 0.86 φαντάζομαι είναι κάτι πολύ μικρό, εάν το έχουν στείλει σαν επιστολή σίγουρα δεν θα περάσει τελωνείο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το εστειλα φωτο πανω.Σαν necklace ειναι

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οκ σας ευχαριστω ολους.Υπαρχει καποιος οδηγος για αγορες απο eBay γιατι υπαρχουν ενδιαφεροντα πραγματα που θα ηθελα να αγορασω  :-D

• Moderators
Δημοσ.

Τελωνειο δεν περναει το θεμα ειναι μην κανενας εξυπνος απο τα ελτα το "στειλει τωλωνειο" και χρεωσει την χρεωση τον 3 ευρω για παρουσια στο τελωνειο

Δημοσ.

Οκ σας ευχαριστω ολους.Υπαρχει καποιος οδηγος για αγορες απο eBay γιατι υπαρχουν ενδιαφεροντα πραγματα που θα ηθελα να αγορασω  :-D

Γενικά ο κανόνας λέει αν είναι μικροπράγμα και μικρής αξίας δεν περνάει τελωνείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ περιμένω μια παραγγελία με κόστος αγοράς μαζί με τα μεταφορικά 0,1$, δηλαδή 0,09 ευρώ!!!!!!!

Φαντάσου να μου χρεώσουν τα 3 ευρώ! Δηλαδή χαράτσι 3250% επάνω από την αξία αγοράς, αν το υπολόγισα σωστά.

Επεξ/σία από bromiaris
  • Moderators
Δημοσ.

Χαχαχα

Ειναι τοσο μικρης αξιας που ουτε θα ασχοληθουν

Είναι ανάλογα την όρεξη στο κέντρο διαλογής διαλέγουν τυχαίους σάκους και στέλνουν τελωνείο χωρίς καμία προεργασία (έλεγχο τι πακέτα/φακέλους έχει μέσα ο σάκος)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι Γεια σας και εγώ περιμένω κάτι καλαμάκια του φραπέ 0,01 σεντς αν και είπα στον πωλητή να γράψει gift λέτε να περάσει τελωνείο? αν ναι πόσο θα πληρώσω? Το πακέτο μου έχει σταλεί με sgpost registered mail. Επειδή εχει καθυστερήσει και λίγο λέτε να ανοίξω dispute η να περιμένω μέχρι τέλους του μήνα μόνο πέντε μήνες έχουν περάσει από την ημέρα της παραγγελίας.

Επίσης αυτό το 3ευρω που χρεώνουν στα ΕΛΤΑ τι είναι?

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό νημα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό στο φόρουμ με το θεμα μου.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι Γεια σας και εγώ περιμένω κάτι καλαμάκια του φραπέ 0,01 σεντς αν και είπα στον πωλητή να γράψει gift λέτε να περάσει τελωνείο? αν ναι πόσο θα πληρώσω? Το πακέτο μου έχει σταλεί με sgpost registered mail. Επειδή εχει καθυστερήσει και λίγο λέτε να ανοίξω dispute η να περιμένω μέχρι τέλους του μήνα μόνο πέντε μήνες έχουν περάσει από την ημέρα της παραγγελίας.

Επίσης αυτό το 3ευρω που χρεώνουν στα ΕΛΤΑ τι είναι?

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό νημα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό στο φόρουμ με το θεμα μου.

Κάτσε περίμενες να παραλάβεις πακέτο από κινα σε λιγότερο από 5 μέρες? Ο μέσος χρόνος αναμονής πακέτου ακόμα και πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα ήταν 20-40 μέρες

Το gift πλέον το έχουν μάθει και τα ψάχνουν τα πακέτα, δεν γίνεται η μισή Ελλάδα να έχει Κινέζους θειους να στέλνουν αβέρτα δώρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...