Biron Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας καταρχάς ξέρω ότι το θέμα έει συζητηθεί αλλα εγώ δεν βρίσκω ακρη δεν μπορώ να μπω στην σελίδα για ριτμισεις του mondem έχωTD-8951ND ver.3το ip του modem είναι 192.168.1.1
isay Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Οταν λες δεν μπορεις να μπεις τι εννοεις Δεν βρίσκει την ip; Δεν δείχνει τιποτα η 1.1 ; Δεν δεχεται κωδικους; Τι προβλημα αντιμετωπίζεις; Επισης πες μας αν συνδεεσαι με καλώδιο ή ασύρματα Θεωρώ οτι εισαι σίγουρος οτι η ip ειναι 192.168.1.1 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας καταρχάς ξέρω ότι το θέμα έει συζητηθεί αλλα εγώ δεν βρίσκω ακρη δεν μπορώ να μπω στην σελίδα για ριτμισεις του mondem έχω TD-8951ND ver.3 το ip του modem είναι 192.168.1.1 Τι εννοείς; Δεν στο εμφανίζει καν το μενού; Η στο εμφανίζει και δεν ξέρεις το id και το pass. Το εργοστασιακό είναι admin/admin
Biron Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 δεν μου ανοίγει καθόλου η σελίδαπροσπάθησα και με καλώδιο και wifiτίποτα το ip το γραφει το mondem από κάτω μαζί με τους κωδικούςIPv4 είναι διαφορετικό παίζει κανένα ρολο αυτό ?
infin1tyGR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση στο router; Επίσης, αν είσαι σε Windows, άνοιξε τη γραμμή εντολών, γράψε ipconfig και στείλε ένα screenshot με ό,τι σου βγάλει.
Biron Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Έτοιμος http://imageshack.com/a/img923/6782/IMlo1U.jpg http://imageshack.com/a/img924/1140/k1eSBP.jpg Άργησα λίγο να φτιάξω το screenshot
infin1tyGR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Για δοκίμασε και με άλλους browsers και αν πάλι δεν μπορείς να μπεις, κάνε του μια επανεκκίνηση.
Biron Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Εχω δοκιμάσει με google Firefox kai Internet Explorer Επανεκκίνηση απλά ή restart
infin1tyGR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Εννοώ απλά να κλείσεις για λίγο το router και να το ξανανοίξεις. Μερικές φορές κολλάει ο web server που έχουν και δεν μπορείς να μπεις στο web interface.
isay Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Καλά δεν το εχεις αποφυγει ακομα το reset. Αν με την επανεκκίνηση δεν δουλέψει και επισης με αλλο υπολογιστή/συσκευη δεν μπάινει στο 1.1 τοτε σου μενει μονο το reset σαν λύση
Biron Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δεν βλεπω διαφορά δεν το ανοίγει Δοκίμασα ακομα με άλλο υπολογιστεί με το λαπτοπ μου Αλλα δεν ανοίγει τίποτα Εαν κανω reset τι πρεπει να εχω απο κωδικούς για να μην εχω πρόβλημα ;;Θα πρεπει να παρω την εταιρία που μου παρέχει το ιντερνετ ;;Βρίσκομαι εξωτερικό
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δεν βλεπω διαφορά δεν το ανοίγει Δοκίμασα ακομα με άλλο υπολογιστεί με το λαπτοπ μου Αλλα δεν ανοίγει τίποτα Εαν κανω reset τι πρεπει να εχω απο κωδικούς για να μην εχω πρόβλημα ;; Θα πρεπει να παρω την εταιρία που μου παρέχει το ιντερνετ ;; Βρίσκομαι εξωτερικό και αφου εισαι στο εξωτερικο πως προσπαθείς να συνδεθείς με τον ρουτερ, από που?
Biron Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Να προχωρήσω σε reset ?? Πριν το κανω πρεπει να εχω μερικές πληροφορίες , οι κωδικούς ;;Μην κανω reset και μείνω και χωρίς ιντερνετ Χαχαχα Απο το εξωτερικό φυσικά προσπαθώ Ειμαι Ιταλία και εχω αυτο το ρουτερ στο σπιτι και αντιμετωπίζω το πρόβλημα που έγραψα
isay Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν η εταιρεία που εχεις στην ιταλία, χρειάζεται κωδικους για να μπεις στο νετ. Επικοινωνήσε με την εταιρεία σου και πες (στα ιταλικα ετσι ) οτι θες να κάνεις reset στο ρουτερ γιατί κολλάει, αν χρειαζονται ειδικοί κωδικοί και αν ναι ποιοι ειναι αυτοί και που πρεπει να τους περάσεις στο μενου του router. Σε καθε περιπτωση την πληροφορία οτι εισαι ιταλία θα επρεπε να την ειχες δώσει απο την αρχή, οπως και ποια εταιρεία ειναι, γιατί (λεω εγω) μπορει να δινει κλειδωμένα routers που μονο τεχνικοι της εταιρείας να εχουν πρόσβαση στις ρυθμίσεις. Καλυτερα λοιπον να ξεκινησεις απο την εταιρεια, πες αυτο που εγραψα παραπανω και απο τις απαντησεις θα απαντξθουν πολλά και θα δεις αν μπορεις να κάνεις reset (που ειναι η τελευταία λυση που εχεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα