Biron Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ πολυ Αλλα το ρουτερ το αγόρασα εγω δεν μου το έδωσε η εταιρία Και δούλευει κανονικά το ιντερνετ Όταν μπήκα να αλλάξω κωδικό Wi-Fi πριν κανενα χρόνο δεν είχα πρόβλημα όποτε δεν είναι κλειδωμένο Τωρα που πήγα να ξανακάνω καινούργιο κωδικό Wi-Fi είδα οτι δεν μπορω να μπω στις ρυθμίσεις
isay Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 ΑΡΑ αφου το εβαλες εσυ, εχεις τους κωδικους και τους ειχες περάσει ή δεν ειχες ποτέ κωδικους και δε χρειάζονται κωδικοί για το internet. Πρεπει να θυμηθείς αυτή τη βασική λεπτομέρεια και αν δεν τη θυμάσαι πάρε το support της εταιρείας και ρώτησε τους για τους κωδικους.
Biron Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Θα παρω όμως την εταιρία όπως μου είπες και βλέπουμε θα σας ενημερώσω ευχαριστώ
Le Perv Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Το κανει και σε μενα, ενα D-link που ειχα αγορασει. Toυ 25 ευρου συσκευη ηταν. Μετα απο reset δουλευει αψογα. Μολις τολμησεις να αλλαξεις την IP του ρουτερ σε κατι αλλο εκτος απο 192.168.1.1 δε ξαναμπαινει ρυθμισεις με την καινουρια ΙΡ. το εχω μονο για πειραματα πλεον.
Luxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Απλα προσθετεις το :8080 στο τελος και εισαι ετοιμος. Ισως ειναι θεμα router. Cyta εχεις;
infin1tyGR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δεν είναι στην 8080 το interface του TD-8951ND. Έχει γράψει ότι είναι στην Ιταλία οπότε Cyta δεν μπορεί να έχει.
Luxx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ισως θελει το Https:// απο μπροστα. Στο παλιο ρουτερ μου αυτο ηθελε. Αλλιως δεν εμπαινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα