Shadows Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Εκανα χτες το απογευμα παραγγελια απο το πλαισιο,εναν i5 4590 που σε προσφορα απο 180 το αφηνε μονο 130.Μου ηρθε email οτι η παραγγελια επεξεργαζεται. Σημερα το απογευμα μου ηρθε αλλο email οτι η παραγγελια συσκευαζεται και το ιδιο εγραφε στο λογαριασμο μου στο site.Mετα ομως απο κανα διωρο μου ηρθε αλλο mail που εγραφε παλι οτι η παραγγελια επεξεργαζεται και στο site δεν δειχνει πλεον το εικονιδιο οτι η συσκευαζεται η παραγγελια. Εντωμεταξυ αναφερει οτι αυριο ειναι η εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης. Ποσο πιθανο ειναι να φαω ακυρο?
PETROS13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Θα το ξέρεις σε λίγες ώρες. . Υπάρχει η πιθανότητα αυτή που σημαίνει μπορεί να σε ενημερώσουν για εναλλακτική προσφορά
Joshua21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Τα συνηθίζει κάτι τέτοια το πλαίσιο, οπότε ναι, δεν είναι καθόλου απίθανο να σου ρίξουν άκυρο.
Shadows Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Οπως το περιμενα,πηρα τηλ σημερα και μου ειπαν οτι η παραγγελια ειναι προγραμματισμενη να ερθει αυριο,μακαρι να ισχυει,αλλα δεν το πολυ πιστευω. edit. ξανα το ιδιο συμβαν με το mail, στις 18:00 ηρθε μηνυμα οτι συσκευαζεται και κατα της 20:00 η παραγγελια εγινε παλι υπο επεξεργασια. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2017 από Shadows
Shadows Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Τελικά έγινε κλασικά ακύρωση παραγγελίας λόγο έλλειψης αποθεμάτων,δεν πειράζει,χαλάλι η αναμονή 3 ημερών,απλα πλέον από το πλαίσιο ούτε απέξω δεν ξαναπερνάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα