Luxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Χρειαζομαι ενα γλυκαντικο για την πρωτεϊνη που παιρνω, επειδη εινια αγευστη. Δεν μου αρεσουν οι πρωτεϊνες με γευσεις καθως οι περισσοτερες βαζουν κακης ποιοτητας γλυκαντικα, οπως ασπαρταμη, σουκραλοζη και ακεσουλφαμη. Ψαχνω στο iherb σε δυο κατηγοριες. Sweeteners και Flavorings. Ισως μπορω να συνδιασω ενα flavoring μαζι με τη stevia που εχω; Επισης δε ξερω αν τα διαφορα extract, οπως της βανιλιας μπορουν να καταναλωθουν ωμα. Επισης καποια εχουν και καποιο ποσοστο αλκοολ, (10-12%), αλλα φανταζομαι στην ποσοτητα που θα βαζω ( λιγες σταγονες ) δεν θα υπαρχει καποιο θεμα. Παλαιοτερα χρησιμοποιουσα και δεξτροζη και εδινε καποια γευση. Τωρα με την μαλτοδεξτρινη ( ειναι αγευστη ), ακομα και στεβια που βαζω δεν παλευεται τοσο.. Το πραγμα ερχεται στα ισια του οταν βαζω γαλα, αλλα οπως ειπα και παραπανω θα προτιμουσα μηδεν θερμιδες.
opera Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Χρειαζομαι ενα γλυκαντικο για την πρωτεϊνη που παιρνω, επειδη εινια αγευστη. Δεν μου αρεσουν οι πρωτεϊνες με γευσεις καθως οι περισσοτερες βαζουν κακης ποιοτητας γλυκαντικα, οπως ασπαρταμη, σουκραλοζη και ακεσουλφαμη. Ψαχνω στο iherb σε δυο κατηγοριες. Sweeteners και Flavorings. Ισως μπορω να συνδιασω ενα flavoring μαζι με τη stevia που εχω; Επισης δε ξερω αν τα διαφορα extract, οπως της βανιλιας μπορουν να καταναλωθουν ωμα. Επισης καποια εχουν και καποιο ποσοστο αλκοολ, (10-12%), αλλα φανταζομαι στην ποσοτητα που θα βαζω ( λιγες σταγονες ) δεν θα υπαρχει καποιο θεμα. Παλαιοτερα χρησιμοποιουσα και δεξτροζη και εδινε καποια γευση. Τωρα με την μαλτοδεξτρινη ( ειναι αγευστη ), ακομα και στεβια που βαζω δεν παλευεται τοσο.. Το πραγμα ερχεται στα ισια του οταν βαζω γαλα, αλλα οπως ειπα και παραπανω θα προτιμουσα μηδεν θερμιδες. Σωστός που παίρνεις άγευστη για τους λόγους που ανέφερες,προσωπικά αυτή που έχω έχει γεύση γάλα που δε με χαλάει αλλά μερικές φορές ρίχνω λίγη κανέλα μέσα.
Getta Robo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μπορεις να δοκιμασεις επισης βανιλια (οχι βανιλινη!), μοσχοκαρυδο, τονκα, σιροπι μονκ.
mylo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Εγώ έβαζα λίγο χεμο για να σπάσει τη γεύση αλλά προφανώς δεν είναι αυτό που ψάχνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα