Liverpool89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, georgeγ είπε edit ακυρο τωρα ειδα οτι η ερωτηση ηταν προ 10 μηνου σιγουρα θα εχει βρει την κολλα που χρειαζοταν Τωρα ψαχνω εγω κολλα που το γραψα πριν καμια ωρα το μυνημα. Αρα μπορεις να ξαναπεις την προταση σου.
georgeγ Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 43 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Υπάρχει σιλικονη γενικα κολλα που να κολλαει και να στεγανοποιει χωρις να διαβρωνεται απο το νερο. Πηρα μια λευκη bison αλλα την βλεπω να ναι μαλακη, ενδείκνυται για νεροχυτη, μπανιο. αν εννοεις οτι θελεις να βαλεις αναμεσα νεροχυτη-τοιχο κολλα ολες οι απλες σιλικονες (που γραφουν για αυτη την χρηση) μια χαρα ειναι και κρατανε για αρκετα χρονια αρκει να την εφαρμοσεις σωστα απλωνεις μια γραμμη κατα μηκος και στην συνεχεια την τραβας πιεζοντας με το δαχτυλο για να εισχωρησει στο διακενο
Liverpool89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Ναι απλα θελω να αντεχει στο νερο, πριν 7μηνες ειχα βαλει μια και αρχισε να κανει ρωγμες. Την απλωσα οπως λες,μετα ομως το χερι πρεπει να ναι λιπαρο για να απλωθει ομοιομορφα, αλλοι λενε σορρυ κιολας οτι σαλιονεις τα δαχτυλα και απλωνεις. Επειδη στο μπανιο απο την μερια που εφαπτει με τα πλακακια του τοιχου πεφτει πολλες φορες νερο και εχουν κανει κατι σαν ραφι δεν θελω να περασει κανενα νερο προς τα μεσα. Απο κει που πηρα την κολλα με ρωτησε γιατι την ηθελα, απλα ειχε ακομα μια πιο ισχυρη αλλα ειχε ενα κακο δεν βγανει με τιποτα,μου ειπε θα το χαλασεις για να βγει και την φοβηθηκα. Διοτι το σπιτι δεν ειναι δικο μου. Πειραματα δεν σηκωνει
georgeγ Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Ναι απλα θελω να αντεχει στο νερο, πριν 7μηνες ειχα βαλει μια και αρχισε να κανει ρωγμες. Την απλωσα οπως λες,μετα ομως το χερι πρεπει να ναι λιπαρο για να απλωθει ομοιομορφα, αλλοι λενε σορρυ κιολας οτι σαλιονεις τα δαχτυλα και απλωνεις. Επειδη στο μπανιο απο την μερια που εφαπτει με τα πλακακια του τοιχου πεφτει πολλες φορες νερο και εχουν κανει κατι σαν ραφι δεν θελω να περασει κανενα νερο προς τα μεσα. Απο κει που πηρα την κολλα με ρωτησε γιατι την ηθελα, απλα ειχε ακομα μια πιο ισχυρη αλλα ειχε ενα κακο δεν βγανει με τιποτα,μου ειπε θα το χαλασεις για να βγει και την φοβηθηκα. Διοτι το σπιτι δεν ειναι δικο μου. Πειραματα δεν σηκωνει η ισχυρη που σου ειπε προκειται για κολλα-σιλικονη και χρησιμοποιειται κυριως για στερεωμα.οντως δεν ξαναξεκολλαει ποτε χωρις ζημια του τοιχου συνηθως αναμεσα νεροχυτη-τοιχο χρησιμοποιειται η απλη σιλικονη σε διαφανο χρωμα ως στεγανοποιητικο πολυ καλο εχω χρησιμοποιησει σε αλλες χρησεις μια μαστιχα σε συσκευασια ομοια με της σιλικονης.θα δω μαρκα και θα σου πω γιατι δεν την εχω τωρα ευκαιρη (το μειονεκτημα αυτης της μαστιχας ειναι οτι πρεπει να την καθαρισεις γρηγορα απο τα χερια σου και απο οποιαδηποτε αλλο ανεπιθυμητο σημειο γιατι βγαινει δυσκολα μετα.παντως ειναι πολυ καλη) edit εννοειται οτι η σιλικονη θα εφαρμοστει σε εντελως στεγνη και καθαρη επιφανεια και με στεγνα χερια (ας λερωθουν λιγο δεν πειραζει) και μια υποσημειωση ακομα εχω την εντυπωση πως οι διαφανεις σιλικονες ειναι καλυτερες δεν εχω δει ποτε να ξεραινονται ενω ασπρες οντως εχω δει να κανουν ραγαδες 2
orck Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, georgeγ είπε αν εννοεις οτι θελεις να βαλεις αναμεσα νεροχυτη-τοιχο κολλα ολες οι απλες σιλικονες (που γραφουν για αυτη την χρηση) μια χαρα ειναι και κρατανε για αρκετα χρονια αρκει να την εφαρμοσεις σωστα απλωνεις μια γραμμη κατα μηκος και στην συνεχεια την τραβας πιεζοντας με το δαχτυλο για να εισχωρησει στο διακενο Εαν η μια μερια ακουμπαει τοιχο (σκετο σοβα) τοτε η σιλικονη δεν ειναι το καταλληλο υλικο, υπαρχει αλλο υλικο που μοιαζει πολυ με σιλικονη, εχει αλλη μυρωδια και ειναι σφραγιστικο για αυτη την δουλεια. Η σιλικονη ειναι μονο εαν ο τοιχος εχει πλακακια, γενικα για λειες επιφανιες. Την σιλικονη την περνας με δαχτυλο το οποιος το εχεις βρεξει με σαπουνονερο. ΥΓ Οντως αυτο που λες το εχω δει και εγω αλλα απο την αλλη η διαφανη και ραγαδα να ειχε κανει δυσκολα θα φανει.. δεν ξερω
georgeγ Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, orck είπε Εαν η μια μερια ακουμπαει τοιχο (σκετο σοβα) τοτε η σιλικονη δεν ειναι το καταλληλο υλικο, υπαρχει αλλο υλικο που μοιαζει πολυ με σιλικονη, εχει αλλη μυρωδια και ειναι σφραγιστικο για αυτη την δουλεια. Η σιλικονη ειναι μονο εαν ο τοιχος εχει πλακακια, γενικα για λειες επιφανιες. Την σιλικονη την περνας με δαχτυλο το οποιος το εχεις βρεξει με σαπουνονερο. ΥΓ Οντως αυτο που λες το εχω δει και εγω αλλα απο την αλλη η διαφανη και ραγαδα να ειχε κανει δυσκολα θα φανει.. δεν ξερω πλακακια εννοουσα συνηθως ολοι οι νεροχυτες σε πλακακια ακουμπανε
Liverpool89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, georgeγ είπε πλακακια εννοουσα συνηθως ολοι οι νεροχυτες σε πλακακια ακουμπανε Πλακακι κ λεία επιφανεια. Εσυ μαλλον θα λες την κολλα που πωλειται σαν σαλαμι την σκεφτηκα αλλα ειπα να δοκιμασω αυτη. Αν κανει ραγαδες, θα ξαναπροσπαθησω με το σαλαμι. Αυτος μου ειπε λογο οτι στο μπανιο μια τρεχει ζεστο νερο μια κρυο,μια πεφτει η θερμοκρασια, αυτη διαστελεται και συστελεται, με αποτελεσμα να χανει την αντοχη της. Οταν το.ρωτησα αν εχει χρωματα, ηθελα καφε, ειχε, απλα σε συγκριση με την ασπρη ηταν πιο αδυναμη
georgeγ Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Πλακακι κ λεία επιφανεια. Εσυ μαλλον θα λες την κολλα που πωλειται σαν σαλαμι την σκεφτηκα αλλα ειπα να δοκιμασω αυτη. Αν κανει ραγαδες, θα ξαναπροσπαθησω με το σαλαμι. Αυτος μου ειπε λογο οτι στο μπανιο μια τρεχει ζεστο νερο μια κρυο,μια πεφτει η θερμοκρασια, αυτη διαστελεται και συστελεται, με αποτελεσμα να χανει την αντοχη της. Οταν το.ρωτησα αν εχει χρωματα, ηθελα καφε, ειχε, απλα σε συγκριση με την ασπρη ηταν πιο αδυναμη εχει την υφη που εχει και το σαλαμι αλλα ειναι σε συσκευασια οπως η σιλικονη προκειται για αυτην εδω https://www.google.com/search?client=firefox-b&biw=1525&bih=778&tbm=isch&sa=1&ei=jWzwWqebKKzhkgXgrY2ABQ&q=TURBO+ALL-SEAL+&oq=TURBO+ALL-SEAL+&gs_l=img.12...6308.12206.0.13736.2.2.0.0.0.0.110.216.0j2.2.0....0...1c..64.img..0.0.0....0.2o2D2yLEj5U εχε την υποψη σου για το μελλον
Bubs Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Παντως η 3Μ βγαζει ενα υλικο το οποιο ειναι σιλικονουχο (σαν αυτο που περιεγραψε το παιδι στους φακελους των καρτων) το οποιο κολλαει πολυ καλα αλλα αν τσιμπισεις ενα σημειο της μπορεις να την τραβηξεις απο εκει και να την αφαιρεσεις πανευκολα χωρις να μεινει κανενα καταλοιπο η να κανει ζημια! το ξερω γιατι δουλευω καποια ετοιμα μικρα pads απο αυτο το υλικο που μας στελνουν στην δουλεια και ειναι φοβερα για να βαζουμε σε παγκους καποιες βασεις. δεν ξερω πως το λενε ομως, ρωτα την 3M καλυτερα, αξιζει
max_iths Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Στις 20/7/2017 στις 10:59 ΜΜ, idomeneas7 είπε Υπάρχουν κάτι αυτοκόλλητα για να κολλάς κάδρα στον τοίχο. Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα να κολλήσω 5 Κομμάτια Καμβά ( σε τοίχο ) τι επιλογές έχω? Για να μην κάνω 5 τρύπες!
idomeneas7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Αυτα που λέω είναι 3Μ και έχει διάφορα μεγέθη ανάλογα το βάρος που θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα