Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Μήπως κανένας γνωρίζει κανένα μαγαζί του σκρουτζ (να έχει πιο φτηνές τιμές εννοώ από φίρμες όπως π.χ. πλαίσιο κτλ) που να υποστηρίζει σαν τρόπο πληρωμής το paypal?

Θέλω να αγοράσω ένα κινητό με paypal υπόλοιπο που έχω (δεν θέλω να "τραβήξω" το υπόλοιπο σε τράπεζα ή πιστωτική κτλ...)

ευχαριστώ

Δημοσ.

Πας στους τρόπους πληρωμής στο μαγαζι που σε ενδιαφέρει και βλέπεις αν ναι ή οχι, τοσο απλο

Ναι μόνο που το έχω κάνει σε κανα 20αριά μαγαζιά ήδη και δεν θέλω να συνεχίσω να το κάνω.

Αν κάποιος ξέρει, και μπορεί να βοηθήσει καλώς...

Δημοσ.

πες μας το κινητό.

Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, θα εξαρτηθεί από το ποια θα έχει το μαγαζί. Μερικά από αυτά που ενδιαφέρομαι είναι Huawei P9, P10, Honor8

Δημοσ.

Κάνε αναζήτηση το κινητό που θες και ξεκινά από το φθηνότερο κατάστημα και όπου βρεις paypal κάνε την αγορα.

Δημοσ.

Κάνε αναζήτηση το κινητό που θες και ξεκινά από το φθηνότερο κατάστημα και όπου βρεις paypal κάνε την αγορα.

Ρε παιδιά το ξέρω αυτό, απλώς 

α) Δεν έχω συγκεκριμένο κινητό αλλά θα εξαρτηθεί από αυτά που έχει το eshop

β) Ενώ από τα "ακριβά" eshop τα περισσότερα υποστηρίζουν paypal (π.χ. plaisio, mediamarkt, public), Είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ τα "φτηνά" eshop που να κάνουν το ίδιο (π.χ. έχω βρεί μέχρι στιγμής το plus3)

Οπότε, πιστεύω θα ενδιαφέρει και άλλους το ποια είναι αυτά τα "φτηνά" eshop που υποστηρίζουν paypal. ΑΝ κάποιος έχει  βρεί κάποιο eshop - φτηνό που υποστηρίζει paypal και θέλει να το μοιραστεί μαζί μας θα του ήμουν ευγνώμων.

Επισκέπτης
Δημοσ.

my24shop.gr, smartmobiles.gr, άφθονες επιθλογές έχεις.

Δημοσ.

my24shop.gr, smartmobiles.gr, άφθονες επιθλογές έχεις.

My24shop πράγματι υποστηρίζει το smartmobiles οχι! Δεν είναι και τόσες πολλές οι επιλογές δύο έχουμε βρει μέχρι τώρα 

You.gr έχεις κ δωρεάν μεταφορικά απο ενα ποσο κ πάνω. Αλλά στα κινητά νομιζω είναι σαν τους ακριβούς κ αυτοί.

Πράγματι πολύ καλό eshop αλλά είναι στα "ακριβά"!

Δημοσ.

Πράγματι πολύ καλό eshop αλλά είναι στα "ακριβά"!

Ναι γιατί δεν είναι ένα σκρουτζομάγαζο με προϊόντα παραεισαγωγής. Γενικά βάζει καλές τιμές στις προσφορές.

Και το mediamark έχει νομίζω paypal αν κ δεν έχω πάρει από αυτό ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...