Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα μολις αγορασα ενα lg g5 se και μου εχει κανει εντυπωση η περιεργη αναλυση των φωτογραφιών ειδικα της πισω καμερας..

Ειδικότερα: οταν τραβάω φωτογραφίες με την πισω καμερα κ εν συνεχεία της κανω ζουμ να δω την ανάλυση, αυτες γινονται θολες κ φαινονται τετραγωνοποιμενες να το πω? Μου φαινεται πολυ περιεργο γιατι το να γινουν θολες αντε παει κ έρχεται..αλλα να φαινονται και τετραγωνα λες κ εχεις καμια καμερα 4mb απο παλιο νοκια ..?

Δοκιμασα κ με το hdr off κ παλι το ιδιο..

Εχει κανεις καμια αποψη περι αυτου?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Βασικα δοκιμασα κ την επιλογη 4:3 να βγαλω αλλα το ιδιο κανει..

Σε 16:9 βγαζω..

Για να καταλαβεις αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά κ οσο την ζουμαρεις φαινονται τετραγωνα..

Δημοσ.

Οσο το ψαχνω τοσο απογοητευομαι..

Τελικα φταιει μαλλον ο ευρυγωνιος φακος αποτι διαβασα σε ξενα φόρουμ..

Θελει να τραβας τις φωτο στο μανουαλ mode κ παλι δεν εξαλείφεται το φαινομενο..

Τραγικο για κινητο με τετοια χαρακτηριστικά..

Το παλιο Optimus G βγαζει πιο καθαρές φωτο!

Υ.Γ : Που μπορω να ανεβασω φωτο δείγμα πλήρους μεγεθους?

Δημοσ.

Εχω το g5 με τον 820... Οχι το se. Μια χαρα(και κατι παραπανω) φωτογραφιες τραβω. Ηταν κορυφη σε καμερα περυσι,και ακομα βασταει. Το ευρυγωνιο,αν θες το χρησιμοποιεις. Στο ενα "δεντρακι" ειναι η κανονικη καμερα,στα τρια ο ευρυγωνιος. Γκουγκλαρε imgur και ανεβασε

Δημοσ.

http://imgur.com/a/789wi

Και εγω διαβαζα τα διθυραμβικα σχολια αναφορικα με την καμερα του G5 γιαυτο κ το πηρα..

Το se στα χαρακτηριστικα εχει την ιδια καμερα υποθετικα..

Μιας κ εχεις το g5 να σε ρωτησω αν υπαρχει δυνατότητα επιλογης ποιοτητας της φωτο?

Π.χ σε αλλα κινητα σου δίνεται η δυνατοτητα να επιλέξεις ανάμεσα σε ποιοτητα πχ 16mb ή 12mb για εξοικονομηση χωρου στο δίσκο..

Εχει κατι αντιστοιχο το g5? Οσο το εχω ψαξει δεν βρηκα κατι εκτος απο το 16:9 , 4:3 κτλ..

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση,δηλαδή έχει στανταρ επιλογες για την ποιότητα της εικόνας του τυπου καλή .μετρια αριστη?

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τι ακριβως ρωτας... Απο την μια δεν σου αρεσει η αναλυση στο ζουμ,απο την αλλη παλι παραπονιεσαι γιατι δεν εχει ρυθμιση να ριχνεις την αναλυση...

Και δεν ριχνει την ποιοτητα. Το μεγεθος αλλαζει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η πρωτη φωτογραφια με καλο φωτισμο ειναι αρκετα καλη, στην δευτερη ειναι λιγο οτι ναι η αληθεια ειναι. Οσο για την ποιοτητα κλπ δεν παιζει να μην εχει επιλογες μηπως οταν εισαι στην καμερα αν συρεις απο την ακρη αριστερα ή δεξια της οθονης βγαζει καποιο μενου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...