mar5566 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια αυτες τις μερες εχω μεγαλη στεναχωρια γτ εδωσα το proficiency και κοπηκα για 2 μοναδες στην εκθεση ενω ημουν καλη στα υπολοιπαα ! και τωρα δεν ξερω αν εχω ελπιδες να το στειλω για αναβαθμολογιση ή οχι ... ξερετε αν υπαρχουν ελπιδες να το περασω ? αν ηξερε καποιος θα με σωζε γτ ειναι κριμα για 2 μοναδες να ξαναδωσω ευχαριστω Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2017 από mar5566
kosmasdel Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Απλα ξαναδινεις. Γι αυτο υπαρχει η βαση. Για να περνάς ή να κόβεσαι. Αλλωστε στο listening ειναι καθαρα αντικειμενική η βαθμολογιση. Δεν ειναι πχ εκθεση. Καλη επιτυχία! 4
web_assasin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μεγαλοδικηγορο για το proficiency. Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα.. 2
mar5566 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 δεν ειναι αστειο για μενα ... κ ειπαμε μην το παρακανετε κιολας δεν το γραψα για δουλεμα εδω ...σοβαρολογω κ απλως ρωτησα αν ξερετε κτ που μπορω να κανω 1
mary Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ποιο proficiency έδωσες; michigan ή Cambridge; και πότε βγήκαν; Έχω μια φίλη που έδωσε και θέλω να την ρωτήσω αν πέρασε.
mar5566 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ποιο proficiency έδωσες; michigan ή Cambridge; και πότε βγήκαν; Έχω μια φίλη που έδωσε και θέλω να την ρωτήσω αν πέρασε. του michigan το MSU ειναι μεγαλη απατη γτ δεν συμψηφιζονται κ την πατησα για 2 μοναδες κ μια φιλη μ για 1 αστα ... 1
Allokotos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 δεν ειναι αστειο για μενα ... κ ειπαμε μην το παρακανετε κιολας δεν το γραψα για δουλεμα εδω ...σοβαρολογω κ απλως ρωτησα αν ξερετε κτ που μπορω να κανω Από την στιγμή που δεν είναι έκθεση και είναι listening, που το τι είναι σωστό και λάθος είναι fixed, ακόμα και να μπορούσες να κάνεις αναβαθμολόγηση, τι πιστεύεις ότι θα μπορούσε να αλλάξει; 3
mar5566 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Από την στιγμή που δεν είναι έκθεση και είναι listening, που το τι είναι σωστό και λάθος είναι fixed, ακόμα και να μπορούσες να κάνεις αναβαθμολόγηση, τι πιστεύεις ότι θα μπορούσε να αλλάξει; μα για αυτο κ γω το ειπα .. δεν προκειται να βγει τιποτα ... δυστυχως
XronisR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ειχα κοπει και εγω το 2006 βεβαια,ξαναεδωσα και το 2007 και περασα πολυ ανετα.Μην τρελενεσαι και τοσο πολυ,δεν χαθηκε και ο κοσμος.Βεβαια απο τοτε δεν ξερω τι αλλαγες εχουν γινει στις εξετασεις.Θελει απλα διαβασμα 1
*nenya* Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 του michigan το MSU ειναι μεγαλη απατη γτ δεν συμψηφιζονται κ την πατησα για 2 μοναδες κ μια φιλη μ για 1 αστα ...Υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμολογησης. Copy-paste απ'το site του MSU: Αιτήσεις για αναβαθμολόγηση μίας ή περισσότερων ενοτήτων των γραπτών εξετάσεων γίνονται δεκτές σύμφωνα με το πλαίσιο που ορίζεται από το English Language Center του Michigan State University, εντός 2 περίπου εβδομάδων από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κάθε εξεταστικής περιόδου. Οι υποψήφιοι που αιτούνται την αναβαθμολόγηση θα πρέπει να έχουν συγκεντρώσει συνολική βαθμολογία 58 μονάδων τουλάχιστον. Όσοι έχουν περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις (ένδειξη PASS) δεν έχουν τη δυνατότητα αίτησης αναβαθμολόγησης σε περίπτωση που επιθυμούν να βελτιώσουν τον βαθμό τους. Το αν θα γινει οντως κατι ομως δεν το γνωριζω. Αν θες δοκιμασε αναβαθμολογηση. Αλλιως ξεκινα παλι διαβασμα και δωσε καποιο αλλο πιστοποιητικο.
mar5566 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμολογησης. Copy-paste απ'το site του MSU: Αιτήσεις για αναβαθμολόγηση μίας ή περισσότερων ενοτήτων των γραπτών εξετάσεων γίνονται δεκτές σύμφωνα με το πλαίσιο που ορίζεται από το English Language Center του Michigan State University, εντός 2 περίπου εβδομάδων από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κάθε εξεταστικής περιόδου. Οι υποψήφιοι που αιτούνται την αναβαθμολόγηση θα πρέπει να έχουν συγκεντρώσει συνολική βαθμολογία 58 μονάδων τουλάχιστον. Όσοι έχουν περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις (ένδειξη PASS) δεν έχουν τη δυνατότητα αίτησης αναβαθμολόγησης σε περίπτωση που επιθυμούν να βελτιώσουν τον βαθμό τους. Το αν θα γινει οντως κατι ομως δεν το γνωριζω. Αν θες δοκιμασε αναβαθμολογηση. Αλλιως ξεκινα παλι διαβασμα και δωσε καποιο αλλο πιστοποιητικο.τ το ξερω καλη μου απλως επδ ειναι στο Listening κ στην εκθεση η χαμηλη μ βαθμολογια δεν νομιζω να αλλαξει κτ .... γτ στο listening ειναι στανταρ οι απαντησεις και αν το στειλω για αναβαθμολογιση μαλλον θα χασω τα λεφτα μ τζαμπα
*nenya* Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Σου εγραψα και την 2η λυση. Απο σενα εξαρταται. Α και μεταξυ μας: το επιπεδο C2 πολυ καλως ΔΕΝ ειναι ευκολακι και αρα ΔΕΝ το παιρνουν ολοι πανευκολα οπως το B2. Και καλο θα ηταν να ξαναδυσκολεψει το C2 οπως παλια και ν'ανεβει λιγο το επιπεδο. Προσωπικα εχω βαρεθει να μιλαω με ατομα που περηφανα δηλωνουν οτι πηραν το C2 και δεν μπορουν ουτε να γραψουν ενα επαγγελματικο mail ουτε να μιλησουν με καποιον ξενο στο τηλεφωνο. Sorry για το off-topic, ειναι η αγανακτηση που μου βγαινει λογω της σχετικης επαφης κυριως μεσω της δουλειας μου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις