Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά !

θέλω να αγοράσω κάτι πραγματάκια από mindfactory.de αλλά εκτός του

ότι δεν μιλάω Γερμανικά (και θεωρώ απαράδεκτο που δεν έχει και αγγλικά )

ένα plugin που έχω στο firefox για αυτόματη μετάφραση , δεν τα καταφέρνει καλά ,

δλδ κάποια μεταφράζονται άλλα όχι και δεν βγάζω άκρη ...

αλήθεια εσείς πως το κάνετε ? κάποια συμβουλή ?

ευχαριστώ

Δημοσ.

γεια χαρά !

θέλω να αγοράσω κάτι πραγματάκια από mindfactory.de αλλά εκτός του

ότι δεν μιλάω Γερμανικά (και θεωρώ απαράδεκτο που δεν έχει και αγγλικά )

ένα plugin που έχω στο firefox για αυτόματη μετάφραση , δεν τα καταφέρνει καλά ,

δλδ κάποια μεταφράζονται άλλα όχι και δεν βγάζω άκρη ...

αλήθεια εσείς πως το κάνετε ? κάποια συμβουλή ?

ευχαριστώ

Θεωρείς απαράδεκτο το ότι ένα Γερμανικό κατάστημα που χρησιμοποιεί στο Site την κατάληξη .de δεν έχει αγγλικά;  :huh:  Το ακούσαμε και αυτό. 

• Like 2
Δημοσ.

Γεια, εχω παραγγείλει στο παρελθόν πολλά πράγματα απο το συγκεκρημένο site . Θες να σε βοθησω καπως στη μετάφραση; τι δε καταλαβαίνεις;

Δημοσ.

Θεωρείς απαράδεκτο το ότι ένα Γερμανικό κατάστημα που χρησιμοποιεί στο Site την κατάληξη .de δεν έχει αγγλικά;  :huh:  Το ακούσαμε και αυτό. 

Δίκιο έχει ο άνθρωπος, γιατί δεν παίρνουν παράδειγμα από τα δικά μας online shops όπως το Πλαίσιο και το eshop τα οποία έχουν αγγλικές εκδόσεις της σελίδας τους; Ή ακόμα και από κολοσσούς όπως το γαλλικό Amazon; Oh wait...

Πόσο facepalm όμως πόσο.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά χαλαρώστε , μια ερώτηση έκανα και κάνετε λες και σας έβρισα το μαγαζί !

φαντάζομαι ότι από εκεί ψωνίζει αρκετός κόσμος εκτός Γερμανίας και επειδή είμαστε στο 2017 λίγα Αγγλικά δεν θα έβλαπταν

ευχαριστώ

Δημοσ.

Μπορεις να χρησιμοποιήσεις το translate.google.gr δεν κανει την τελεια μεταφραση αλλα σιγουρα θα καταλαβεις τα περισσοτερα. Αν το πρόβλημα σου εχει να κανει με την ολοκληρωση της παραγγελιας μπορεις να επιλεξεις άμεση πληρωμή με paypal και όλα θα γίνουν αυτόματα χωρίς εγγραφή.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθαβω λιγο το θεμα γιατι ηθελα να ρωτησω με ποιον τροπο μπορουμε να αγορασουμε πλεον απο το mindfactory, τωρα που εχει να σταματησει να στελνει εκτος γερμανιας αν δεν εχεις εταιρικο ΦΠΑ. Εχω διαβασει για καποιες εταιρειες που αναλαμβανουν αυτες την αποστολη εντος Ευρωπης. Δηλαδη πρωτα το δεμα απο το mindfactory παει σε αυτες και μετα αυτες το στελνουν πχ σε μενα στην Ελλαδα. Ωστοσο δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι κατι τετοιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...