Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και καλή εβδομάδα.

Υπάρχει κάποιος που να έχει paysafe λογαριασμό;

Θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα όπως, γιατί δεν γίνετε πλέον να πληρώσω χωρίς να έχω πορτοφόλι paysafe όπως έκανα παλιότερα.

Επίσης θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με εξυπηρετήσει. Θέλω να πάρω ένα παιχνίδι 4,30€ και δεν θέλω να κάνω λογαριασμό. Να του δώσω την 5€ και να μου το πάρει αυτός, τα ρέστα τα κρατάει.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και καλή εβδομάδα.

Υπάρχει κάποιος που να έχει paysafe λογαριασμό;

Θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα όπως, γιατί δεν γίνετε πλέον να πληρώσω χωρίς να έχω πορτοφόλι paysafe όπως έκανα παλιότερα.

Επίσης θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με εξυπηρετήσει. Θέλω να πάρω ένα παιχνίδι 4,30€ και δεν θέλω να κάνω λογαριασμό. Να του δώσω την 5€ και να μου το πάρει αυτός, τα ρέστα τα κρατάει.

Ευχαριστώ!

Οι ανώνυμες συναλλαγές με ηλεκτρονικό χρήμα απαγορεύονται πλέον, υποχρεωτικά ταυτοποίηση.

http://www.minfin.gr/-/d-t-elektronikes-synallages

Δημοσ.

Καλά. Ας περιμένουν. Θα περιμένουν πολύ.

Ζητάει ταυτότητα ή διαβατήριο.

Ας το πιστέψουν..

Οκαυ. Αν υπάρχει τώρα κάποιος που έχει ήδη και μπορεί να εξυπηρετήσει, θα βοηθούσε πολύ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω post,να κανω και εγώ μια ερώτηση,αν υπάρχει κάποιος με αρκετές θετικές αξιολογήσεις ,να μου παραγγέλνει,αν και οοοοταν θα θελησω μικροπράγματα,απο e-bay πχ ή Κίνα μεριά, καθοτι εγώ δε γνωρίζω να παραγγελνω,δεν ασχολήθηκα ποτέ,ενώ βλέπω προϊόντα που θα με ενδιέφεραν,κατά προτίμηση κάποιος απο Αθήνα,ώστε να έχουμε πιο ευκολία στις πληρωμές και παραλαβές κτλ

(Εσείς θα παίρνετε το/τα προϊόντα,μπορει να είναι δύο είδη αξίας 20€-30€-50€ οτιδήποτε μπορεί και κάποιο πιο ακριβό πχ ενα phablet 6.4" ή ένα tablet Windows!)

Φυσικά θα υπάρξει λογικο αντίτιμο για την εξυπηρέτηση...

Προς το παρών δε θέλω κάτι,ίσως απο τον Αύγουστο και μετά!

Inbox για συνεννόηση,Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Έχω έναν λογαριασμό από παλιά που δεν ζητούσε ταυτότητα. Λογικά ισχύει ακόμα μιας και δεν μου λέει τίποτα για ελλιπή στοιχεία. Αν θες να δοκιμάσουμε, στείλε μου ένα μήνυμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...