MSSB Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά και καλή εβδομάδα. Υπάρχει κάποιος που να έχει paysafe λογαριασμό; Θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα όπως, γιατί δεν γίνετε πλέον να πληρώσω χωρίς να έχω πορτοφόλι paysafe όπως έκανα παλιότερα. Επίσης θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με εξυπηρετήσει. Θέλω να πάρω ένα παιχνίδι 4,30€ και δεν θέλω να κάνω λογαριασμό. Να του δώσω την 5€ και να μου το πάρει αυτός, τα ρέστα τα κρατάει. Ευχαριστώ!
dexterios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά και καλή εβδομάδα. Υπάρχει κάποιος που να έχει paysafe λογαριασμό; Θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα όπως, γιατί δεν γίνετε πλέον να πληρώσω χωρίς να έχω πορτοφόλι paysafe όπως έκανα παλιότερα. Επίσης θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με εξυπηρετήσει. Θέλω να πάρω ένα παιχνίδι 4,30€ και δεν θέλω να κάνω λογαριασμό. Να του δώσω την 5€ και να μου το πάρει αυτός, τα ρέστα τα κρατάει. Ευχαριστώ! Οι ανώνυμες συναλλαγές με ηλεκτρονικό χρήμα απαγορεύονται πλέον, υποχρεωτικά ταυτοποίηση. http://www.minfin.gr/-/d-t-elektronikes-synallages
MSSB Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Καλά. Ας περιμένουν. Θα περιμένουν πολύ. Ζητάει ταυτότητα ή διαβατήριο. Ας το πιστέψουν.. Οκαυ. Αν υπάρχει τώρα κάποιος που έχει ήδη και μπορεί να εξυπηρετήσει, θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ.
Goriillaki5 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Για να μην ανοίγω post,να κανω και εγώ μια ερώτηση,αν υπάρχει κάποιος με αρκετές θετικές αξιολογήσεις ,να μου παραγγέλνει,αν και οοοοταν θα θελησω μικροπράγματα,απο e-bay πχ ή Κίνα μεριά, καθοτι εγώ δε γνωρίζω να παραγγελνω,δεν ασχολήθηκα ποτέ,ενώ βλέπω προϊόντα που θα με ενδιέφεραν,κατά προτίμηση κάποιος απο Αθήνα,ώστε να έχουμε πιο ευκολία στις πληρωμές και παραλαβές κτλ (Εσείς θα παίρνετε το/τα προϊόντα,μπορει να είναι δύο είδη αξίας 20€-30€-50€ οτιδήποτε μπορεί και κάποιο πιο ακριβό πχ ενα phablet 6.4" ή ένα tablet Windows!) Φυσικά θα υπάρξει λογικο αντίτιμο για την εξυπηρέτηση... Προς το παρών δε θέλω κάτι,ίσως απο τον Αύγουστο και μετά! Inbox για συνεννόηση,Ευχαριστώ!
infin1tyGR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Έχω έναν λογαριασμό από παλιά που δεν ζητούσε ταυτότητα. Λογικά ισχύει ακόμα μιας και δεν μου λέει τίποτα για ελλιπή στοιχεία. Αν θες να δοκιμάσουμε, στείλε μου ένα μήνυμα. 1
MSSB Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ας κλειδωθεί το θέμα. Ο φίλος από πάνω βοήθησε υπερβολικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα