Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που να απευθυνθω; στα καταστήματα μου λένε να πάρω τηλ στα κεντρικά.στα κεντρικά μου λένε να.στειλω μέιλ.στο μέιλ απάντησαν την πρώτη φορά και μετά δεν ξαναπαντησαν.να πάω στην προστασία καταναλωτή

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομίζω δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Έχουν ένα ανώτατο ποσό αποζημίωσης, κάπου στο site το λέει.

Δημοσ.

Πολύ μάγκες είναι.με tracking number μου έχασαν δέμα κι επειδή είμαι ο παραλήπτης τάχα δεν μπορώ να κάνω τίποτα.προφανως για να είμαι ό παραλήπτης εγώ το πλήρωσα.

Δημοσ.

μήνες πέρασαν.το tracking number λέει ότι πήγε σε λάθος ταχυδρομειο κι από εκεί επαναπροωθηθηκε.απο εκει χάθηκαν τα ίχνη του.εστειλα ένα αντικείμενο αξίας για διορθωμα.ο αποστολεας που είναι και ξένος πήγε στο ταχυδρομείο και του είπε η άχρηστη η υπάλληλος ότι το δέμα δεν χάθηκε...απο τότε ο ξένος έφυγε στην χώρα του και το δέμα μου δεν βρέθηκε ποτέ.η αξια του είναι γύρω στα 100 ευρώ.δεν το κατάλαβα δηλαδή τι δουλειά έχει να το ψάξει ο αποστολεας;;αν ο αποστολέας ήταν ένα μαγαζί θα έβαζα τον μαγαζάτορα να το ψάχνει για εμενα;;

Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς τι έχει γίνει...εσύ είσαι ο αποστολέας; Αν το δέμα δεν έφτασε στον παραλήπτη δεν θα έπρεπε να γυρίσει πίσω σε σένα;

Δημοσ.

Εγώ είμαι ο παραλήπτης.εστειλα κάτι για διόρθωση και όταν ο άνθρωπος το έστειλε πίσω χάθηκε.αν ήμουν αποστολέας θα είχα ήδη κάνει αίτηση για αναζήτηση. ο παραλήπτης δεν έχει το δικαίωμα.

Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά εδώ δεν βγάζουμε εμείς άκρη ποιος είναι ο αποστολέας και ποιος ο παραλήπτης και περιμένεις να βγάλεις άκρη με ΕΛΤΑ;

Δημοσ.

Λοιπον, ο αρχικος αποστολεας ειναι ο @μπιτ μπιτ που εστειλε σε καποιον κατι για service (κατι για "διορθωση"), αυτος ο καποιος του το εστειλε πισω με tracking και αυτο εχει χαθει τωρα.

Δημοσ.

κωλοελτα φιλε εδω εγω περιμενα δεμα απο θεσσαλονικη 25 μερες κοντα και εκανε βολτες ποσες περιοχες στην αθηνα και εβγαλα ακρη μετα απο τηλεφωνα και εννοειται αφου πηγα και το πηρα απο ελτα αλλης περιοχης. μη πω για τις ουρες που πας και σου βγαινει η παναγια με ολους που πανε να πληρωνουν λογαριασμους κτλ. καλα ξεμπερδεματα.

• Like 1
Δημοσ.

@someone-

Συμφωνω μαζι σου,οταν παω να παρω καποια δεματα απο το ΕΛΤΑ,παντα μα παντα βρισκω τουλαχιστον το 1/2 που ειναι στη να πληρωσουν λογαριασμο.Ειναι οτι και οι υπαλληλοι ειναι απο αυτους που βαριουνται να κανουν τη δουλεια τους και ειναι σαν χελωνες (δεν εχω θεμα με τις χελωνες :P).Μια φορα χρειαζομουν να παω να παρω ενα δεμα την Παρασκευη ηταν βασικο να φτιαξω ενανΗ/Υ και περιμενα σχεδον 2 ωρες.Ειχα το νουμερο 134 και οταν μπηκα ηταν το νουμερο 65 και απο τα 5 ταμεια που υπαρχουν στο ταχυδρομειο λειτουργουν μονο τα 2 συνηθως.  

Δημοσ.

@someone-

Συμφωνω μαζι σου,οταν παω να παρω καποια δεματα απο το ΕΛΤΑ,παντα μα παντα βρισκω τουλαχιστον το 1/2 που ειναι στη να πληρωσουν λογαριασμο.Ειναι οτι και οι υπαλληλοι ειναι απο αυτους που βαριουνται να κανουν τη δουλεια τους και ειναι σαν χελωνες (δεν εχω θεμα με τις χελωνες :P).Μια φορα χρειαζομουν να παω να παρω ενα δεμα την Παρασκευη ηταν βασικο να φτιαξω ενανΗ/Υ και περιμενα σχεδον 2 ωρες.Ειχα το νουμερο 134 και οταν μπηκα ηταν το νουμερο 65 και απο τα 5 ταμεια που υπαρχουν στο ταχυδρομειο λειτουργουν μονο τα 2 συνηθως.  

Καλα αυτο με τους λογαριασμους στο ταχυδρομειο εχει παραγινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...