Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαναδιαβάστε τα ποσά σε ποιες περιπτώσεις αναφέρονται.

Και δώστε βάση στις μαγικές λεξούλες "μέχρι" και "κατ' ανώτατο όριο".

Και βέβαια. Δεν τα κοίταξα και εγώ αναλυτικά. Νομίζω για δέματα εσωτερικού παραμένει 36 ευρώ. Για ένα επιστολικό ταχυδρομείο (δέμα 500 γραμμάρια) πάρθηκε αποζημίωση περίπου 30 ευρώ συν τα έξοδα αποστολής.

235 ευρώ;; α τα κοπρόσκυλα! τι έκαναν για να γλυτώσουν την αποζημίωση και να περάσει ο καιρός και να μην έχω δικαιώματα

Εσύ έχεις κάνει αίτηση. Πάντως απαντάνε στο τέλος της προθεσμίας τους 1,5 ΄μήνα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω σημερα πηγα να παρω ενα δεμα απο εξωτερικο και δεν υπηρχε πουθενα.μου παν να παω αυριο γιατι λεει παιζει να το δωσαν σε μια που εχει ιδιο επωνυμο με μενα.(ΓΤΠ) αν δεν το βρουν τι μπορω να κανω?ζηταω αποζημιωση?

Δημοσ.

εγω σημερα πηγα να παρω ενα δεμα απο εξωτερικο και δεν υπηρχε πουθενα.μου παν να παω αυριο γιατι λεει παιζει να το δωσαν σε μια που εχει ιδιο επωνυμο με μενα.(ΓΤΠ) αν δεν το βρουν τι μπορω να κανω?ζηταω αποζημιωση?

εννοειται..μην χαριζεις..θα επρεπε να κοιταξουν ονομα και διευθυνση.

Δημοσ.

Ελτα απο θεσσαλονικη για θεσσαλονικη Δεμα ....με απλο ταχυδρομειο... κοντα ενα μηνα... τελικα πηγε ο αποστολεας και βρηκε το tracking  και ηταν απο την 3η μερα στα ΕΛΤΑ και ενω πηγαινα μου ειπαν δεν ειχαν κατι....χαρτακι δεν εστειλαν και μου ειπαν ΤΑΧΑ πως επρεπε να λαβω μυνημα...στο κινητο...ενω δεν ζητησαν κινητο στον αποστολεα..................... ΠΦΦΦ 

Χαρτακια με ψευτικες ημερομηνιες λογω ελειψης προσωπικου , χαρτακια που δεν φτανουν ποτε η χανονται.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τακτικη να δεχονται το πρωινο μισαωρο πολιτες που κανουν οικονομικες συναλλαγες /συνταξεις κτλ... ενω αυτο το μισαωρο θεσπιστηκε για την εξυπηρετηση οσων εργαζονται καθημερινες ωραρια καταστηματων....για την παραλλαβη αλληλογραφιας και δεματων  και οχι για τους συνταξιουχους που ολη μερα ξυνουν τα αχαμνα τους, αν και απο εμπειρια καποιοι (συνταξιουχοι) δινουν προτεραιοτητα σε οσους εργαζονται ...προς μεγαλη τους τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...