vairass Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Με πήραν πριν λίγο από εδώ - - - +302316005832 Χρωστάω καμία 6.000 σε κάρτες άλφα, τι γίνεται στην περίπτωση που δεν έχω κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομα μου; Μην μου χαλάσετε το θέμα, ας απαντήσουν μόνο όσοι ξέρουν η χρωστάνε.
AristidisZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 https://www.white-pages.gr/arithmos/302316005832
JohnTehGreek Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Σύμφωνα με το link του AristidisZ μπορεί και να είναι απάτη. Εσύ γνωρίζεις αν όντως χρωστάς τόσα;
vairass Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Σύμφωνα με το link του AristidisZ μπορεί και να είναι απάτη. Εσύ γνωρίζεις αν όντως χρωστάς τόσα; Εκεί γύρω είναι ναι, το θέμα είναι αν μπορούν να με βάλουν μέσα, Αυτό με νοιάζει.
JohnTehGreek Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ας σου απαντήσει καλύτερα ένας από τους δικηγόρους του φόρουμ, αν θυμάμαι καλά και από προηγούμενες συζητήσεις δεν μπαίνεις φυλακή για χρέη εδώ και αρκετά χρόνια. Άρα αφού δεν έχεις και περιουσία μάλλον δεν κινδυνεύεις. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Με πήραν πριν λίγο από εδώ - - - +302316005832 Χρωστάω καμία 6.000 σε κάρτες άλφα, τι γίνεται στην περίπτωση που δεν έχω κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομα μου; Μην μου χαλάσετε το θέμα, ας απαντήσουν μόνο όσοι ξέρουν η χρωστάνε. Εισπρακτική εταιρεία σε κάλεσε με δικηγόρους κλπ. Άρα δεν χρωστάς απλά τα χρήματα αλλά σταμάτησες ταυτόχρονα να εξυπηρετείς και τις πληρωμές. Για ένα τέτοιο ποσό μπορείς εύκολα να κάνεις συνολικό διακανονισμό και να σου βγει μια δόση κάπου στα 150 ευρώ το μήνα (χωρίς προφανώς να μπορείς να χρησιμοποιείς τις κάρτες πλεον). Αν δεν το κάνεις, κάποια στιγμή θα κινηθούν νομικά εναντίον σου και θα λάβεις κάποιο εξώδικο αρχικά και μετά κλήση από κάποιο ειρηνοδικείο κλπ. Αν και αυτό το αγνοήσεις μπορεί να σου βγάλουν εντολή κατάσχεσης σε ο,τι έχεις (ακόμη και σε περιεχόμενα του σπιτιού στο οποίο μένεις). Αυτά γνωρίζω εγώ. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος που πιθανών να γνωρίζει περισσότερα. 3
vairass Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Εισπρακτική εταιρεία σε κάλεσε με δικηγόρους κλπ. Άρα δεν χρωστάς απλά τα χρήματα αλλά σταμάτησες ταυτόχρονα να εξυπηρετείς και τις πληρωμές. Για ένα τέτοιο ποσό μπορείς εύκολα να κάνεις συνολικό διακανονισμό και να σου βγει μια δόση κάπου στα 150 ευρώ το μήνα (χωρίς προφανώς να μπορείς να χρησιμοποιείς τις κάρτες πλεον). Αν δεν το κάνεις, κάποια στιγμή θα κινηθούν νομικά εναντίον σου και θα λάβεις κάποιο εξώδικο αρχικά και μετά κλήση από κάποιο ειρηνοδικείο κλπ. Αν και αυτό το αγνοήσεις μπορεί να σου βγάλουν εντολή κατάσχεσης σε ο,τι έχεις (ακόμη και σε περιεχόμενα του σπιτιού στο οποίο μένεις). Αυτά γνωρίζω εγώ. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος που πιθανών να γνωρίζει περισσότερα. Σωστά μιλάς, Τ μόνα περιουσιακά στοιχεία τα έχω πάνω μου, ελπίζω να κατάλαβες Μέσα μπαίνω;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Σωστά μιλάς, Τ μόνα περιουσιακά στοιχεία τα έχω πάνω μου, ελπίζω να κατάλαβες Μέσα μπαίνω; Μέσα δε νομίζω να μπαίνεις αλλά δεν στο υπογράφω κιόλας. Απλά θα χρωστάς για πάντα...
vairass Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μάγκες από 1200 αν σε πάνε στα 800 δεν σου φτάνουν ούτε για σπόρια, τις κάρτες τις είχα όταν μαζι με υπερωρίες έφτανα τα 1400,τους είπα θα δίνω 20 τον μήνα. Συνολικά κάθε μήνα Για κάρτες δόσεις και εφορία δίνω 200. Άντε βγες έτσι.
maik42 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 οπως οι μισοι απο εμας ουσιαστικα... που πρεπει καποια στιγμη να αρχισετε να τα πληρωνεται. 3
vairass Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 που πρεπει καποια στιγμη να αρχισετε να τα πληρωνεται. Πληρώνω 200 κάθε μήνα φίλε, αυτή είναι τελευταία κάρτα.
maik42 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Πληρώνω 200 κάθε μήνα φίλε, αυτή είναι τελευταία κάρτα. χαχαχα, καλα ποσες ειχες; 1
vairass Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 χαχαχα, καλα ποσες ειχες; Μαζί με την γυναίκα 8 σύνολο, όριο 6.000 η κάθε μία 1
web_assasin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 που πρεπει καποια στιγμη να αρχισετε να τα πληρωνεται. Μη σκας, τα πληρωνουμε ολοι μαζι και ας μη δανειστηκαμε εμεις τιποτε.. 26
Προτεινόμενες αναρτήσεις