Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είπαμε να του την πέσουμε ομαδικώς του ελληναρά χαραμοφάη που έχει μία δικαιολογία για κάθε πιστωτική και μία πιστωτική για κάθε δικαιολογία αλλά ας μην κάνουμε σενάριο επιστημονικής φαντασίας το θέμα B)

Επιστημονική φαντασία λες εσύ ότι αν η τράπεζα δεν εισπράξει μετά από κάποιο καιρό αναλαμβάνει η εφορία;

Και όταν χρωστάς στο κράτος απλά στα παίρνουν από το λογαριασμό που σου βάζουν χρήματα.

Είναι κάτι που συμβαίνει σημερα!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν θα κάτσω να σε κατακρίνω, σχετικά με την κατάσχεση, ισχύει αυτό που αναφέρθηκε ήδη, κατάσχεση κινητών πραγμάτων/αντικειμένων μέσα στο σπίτι. Υπάρχει και η περίπτωση της κατάσχεσης εις χείρας τρίτων αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος μήπως κάνω λάθος, στην εν λόγω κατάσχεση αν έχεις κάποιο εισόδημα π.χ ενοίκιο σύνταξη, πηγαίνουν και τα κατάσχουν από αυτόν που σε πληρώνει για λογαριασμό σου, οπότε εσύ δεν θα πάρεις τα χρήματα που περιμένεις στο χέρι γιατί θα πάνε για την κατάσχεση, αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος μήπως είναι λάθος αυτό.

Γενικά στα περι τακτοποίησης και τι θα κάνεις, υπάρχουν νομικά γραφεία με συμβούλους που κοιτάνε πως θα διαχειριστείς και θα τακτοποιήσεις τις συγκεκριμένες οφειλές ώστε να αποφύγεις κατάσχεση, εννοείται δεν σε συμβουλεύουν τζάμπα, αρκεί να βρεις έμπειστα άτομα γιατί υπάρχουν και αρκετοί που κοιτάνε να πάρουν τα λεφτά και δεν κάνουν τίποτα, με 20ευρώ γενικά χλωμό να καταφέρεις κάτι και να μην κινήσει διαδικασίες κατάσχεσης η τράπεζα, επίσης απέφυγε να διατηρείς τα χρήματά σου σε τράπεζα που χρωστάς, εκτός κι αν χρωστάς σε όλες, υπάρχει πιθανότητα να σου κάνουν τζερτζελο με μπλοκάρισμα λογαριασμού κτλ.

Δημοσ.

Δεν θα κάτσω να σε κατακρίνω, σχετικά με την κατάσχεση, ισχύει αυτό που αναφέρθηκε ήδη, κατάσχεση κινητών πραγμάτων/αντικειμένων μέσα στο σπίτι. Υπάρχει και η περίπτωση της κατάσχεσης εις χείρας τρίτων αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος μήπως κάνω λάθος, στην εν λόγω κατάσχεση αν έχεις κάποιο εισόδημα π.χ ενοίκιο σύνταξη, πηγαίνουν και τα κατάσχουν από αυτόν που σε πληρώνει για λογαριασμό σου, οπότε εσύ δεν θα πάρεις τα χρήματα που περιμένεις στο χέρι γιατί θα πάνε για την κατάσχεση, αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος μήπως είναι λάθος αυτό.

Γενικά στα περι τακτοποίησης και τι θα κάνεις, υπάρχουν νομικά γραφεία με συμβούλους που κοιτάνε πως θα διαχειριστείς και θα τακτοποιήσεις τις συγκεκριμένες οφειλές ώστε να αποφύγεις κατάσχεση, εννοείται δεν σε συμβουλεύουν τζάμπα, αρκεί να βρεις έμπειστα άτομα γιατί υπάρχουν και αρκετοί που κοιτάνε να πάρουν τα λεφτά και δεν κάνουν τίποτα, με 20ευρώ γενικά χλωμό να καταφέρεις κάτι και να μην κινήσει διαδικασίες κατάσχεσης η τράπεζα, επίσης απέφυγε να διατηρείς τα χρήματά σου σε τράπεζα που χρωστάς, εκτός κι αν χρωστάς σε όλες, υπάρχει πιθανότητα να σου κάνουν τζερτζελο με μπλοκάρισμα λογαριασμού κτλ.

Ότι χρήμα έχω είναι εκτός τράπεζας, επίσημο έγγραφο θα μου στείλουν για τις δόσεις άρα δεν πιστεύω να έχω θέμα.

Δημοσ.

http://www.lifo.gr/articles/greece_articles/152613

Στην ίδια κατηγορία των «κόκκινων» οφειλετών ανήκει και ο Τάσος Παππάς. Στην περίπτωσή του προσωποποιείται το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης. Λόγω δανείων και καρτών τα έχασε όλα. Όπως μας είπε, δεν μετάνιωσε ποτέ για τίποτα. Απλώς του τα έδιναν κι εκείνος τα εισέπραττε. Για πολλά χρόνια εργαζόταν σε διαφημιστική εταιρεία και διηγείται τα παρακάτω: «Δεν πληρώνω φόρους, τέλη κυκλοφορίας, δεν κάνω φορολογική δήλωση και το μόνο που μου έχει απομείνει είναι ένα παλιό αυτοκίνητο. Τα έχασα όλα και πλέον μένω στο ενοίκιο. Ξέρετε, όταν εργαζόμουν ως διαφημιστής με καλούσαν όλες οι τράπεζες και μου πρότειναν να πάρω κάρτες και δάνεια. Σε παρακαλούσαν να τα πάρεις, αφού κι εκείνοι, δίνοντας τα δάνεια και τις κάρτες, λάμβαναν την απαραίτητη προμήθεια. Φανταστείτε ότι κατάφερα να πάρω δάνειο ταυτόχρονα από πέντε τράπεζες, κάτι που απαγορεύεται. Άμεση έγκριση σε όλα και μάλιστα βάσει της φορολογικής μου δήλωσης, στην οποία φαινόταν ότι τα έσοδά μου ήταν σχετικά λίγα. Είχα αποφασίσει από νωρίς ότι δεν επρόκειτο να επιστρέψω ποτέ αυτά τα λεφτά. Πέρασα πολύ καλά στη ζωή μου. Έζησα μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Αλλά όταν έπαιρνα τα χρήματα, πήγαινα στα σούπερ μάρκετ, αγόραζα πράγματα και τα μοίραζα σε πολίτες που είχαν ανάγκη. Αυτό αισθανόμουν ότι έπρεπε να κάνω. Κάποτε, όσο με απασχολούσε το θέμα, είχα μάθει ότι τα χρέη είχαν ξεπεράσει τα 300.000 ευρώ. Στη συνέχεια έμπλεξα με τις εισπρακτικές εταιρείες που με ενημέρωναν με συνεχή τηλεφωνήματα ότι χρωστούσα. Θέλω να πω ότι είναι συνένοχες αυτές οι εταιρείες. Αν αυτοκτονήσει κάποιος, υπάρχει μερίδιο ευθύνης. Τελικά, άλλαξα νούμερο τηλεφώνου και δεν με ξαναβρήκαν ποτέ. Δεν μετάνιωσα για τίποτα, ούτε για τα χρέη που συσσωρεύτηκαν. Αυτοί μου τα έδωσαν τα χρήματα, δεν πήγα να τα πάρω μόνος μου. Δεν έμαθα ποτέ πόσα ακριβώς θέλουν από μένα ούτε το πότε. Δεν με απασχολεί καθόλου. Δεν μπορούν να μου πάρουν τίποτα. Και τα βράδια κοιμάμαι ήσυχος.

αν υπάρχει θέμα για τον Ρομπέν των Δασών, να συγχωνευτεί παρακαλώ

• Like 2
Δημοσ.

Κάτι τύποι σαν εσένα μας χαλάσανε τη χώρα.

Χάχα είσαι τυχερός που μόλις γύρισα από μπάν μικρε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...