JimasGR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, χρησιμοποιώ ένα email το οποίο είχα φτιάξει προ χρόνων αρκετά μικρός και έχει όνομα ένα παρατσούκλι και κάτι αρκτικόλεξα. Τώρα όμως χρειάζεται να το δίνω κατά καιρούς σε διάφορες υπηρεσίες, εργοδότες κλπ και είναι λίγο ¨κάπως¨. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το όνομα αντί να φτιάξω καινούργιο γιατί το έχω δώσει σε πολλά άτομα και είναι ταλαιπωρία να χρησιμοποιώ και τα 2;
andreapaog328 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 νομιζω οχι. αξίζει να φτιάξεις ενα καινουριο παντως για να τοχεις "επισημο". αν τοχεις χρόνια το παλιο λογικα θα σεχουνε πεθανει και στο σπαμ. 1
katergaris79 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Φτιάξε ένα νέο όπως το θέλεις για να το δίνεις ως πιο "επίσημο" και προώθησε το στο παλιό σου. Ουσιαστικά θα κάνεις login όπως έκανες μέχρι τώρα σε έναν λογαριασμό, αλλά εκεί θα βλέπεις και τα mail του καινούργιου. 2
JimasGR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Φτιάξε ένα νέο όπως το θέλεις για να το δίνεις ως πιο "επίσημο" και προώθησε το στο παλιό σου. Ουσιαστικά θα κάνεις login όπως έκανες μέχρι τώρα σε έναν λογαριασμό, αλλά εκεί θα βλέπεις και τα mail του καινούργιου. ωραία το έκανα, ευχαριστώ πολύ 1
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, χρησιμοποιώ ένα email το οποίο είχα φτιάξει προ χρόνων αρκετά μικρός και έχει όνομα ένα παρατσούκλι και κάτι αρκτικόλεξα. Τώρα όμως χρειάζεται να το δίνω κατά καιρούς σε διάφορες υπηρεσίες, εργοδότες κλπ και είναι λίγο ¨κάπως¨. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το όνομα αντί να φτιάξω καινούργιο γιατί το έχω δώσει σε πολλά άτομα και είναι ταλαιπωρία να χρησιμοποιώ και τα 2; Βεβαιως και γίνεται, πατας επανω στο ονομα σου -> επεξεργασία προφίλ ->και ακριβως διπλα στο ονομα σου εχει κουμπι που λεει επεξεργασία το πατάς και γράφεις οτι θέλεις.
mylo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Βεβαιως και γίνεται, πατας επανω στο ονομα σου -> επεξεργασία προφίλ ->και ακριβως διπλα στο ονομα σου εχει κουμπι που λεει επεξεργασία το πατάς και γράφεις οτι θέλεις.εγώ κατάλαβα πως το email του είναι πχ [email protected] και θέλει να το αλλάξει σε πχ Παπαδόπουλος@yahoo.gr
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Εγω καταλαβα οτι θελει να αλλαξει το ονομα που εμφανίζεται, τεσπα ας κανει ή το ενα ή το αλλο
JimasGR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 εγώ κατάλαβα πως το email του είναι πχ [email protected] και θέλει να το αλλάξει σε πχ Παπαδόπουλος@yahoo.gr Αυτο ακριβως.
DrLo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 http://www.thewindowsclub.com/create-add-use-outlook-email-alias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα