Προς το περιεχόμενο

AM4 - Ryzen - CPU + RAM Overclocking Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο task manager μου λέει ότι το virtualization είναι κλειστό.

Ενεργοποιείται από το bios? Αν νααι, κερδίζω κάτι σε απόδοση?

Ο επεξεργαστής είναι ο 2700 (nonx)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, outlaw star είπε

Ο task manager μου λέει ότι το virtualization είναι κλειστό.

Ενεργοποιείται από το bios? Αν νααι, κερδίζω κάτι σε απόδοση?

Ο επεξεργαστής είναι ο 2700 (nonx)

Ναι είναι κλειστό, θα το βρεις στο bios - advanced /cpu ,δεν ασχολούμαι με VM οπότε δεν έχω ιδέα αν αν κερδίζεις κάτι.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ναι είναι κλειστό, θα το βρεις στο bios - advanced /cpu ,δεν ασχολούμαι με VM οπότε δεν έχω ιδέα αν αν κερδίζεις κάτι.

Kερδιζεις σε οτι τρεχει φαση VM και emulator. Πχ Nox που εχω βοηθαει τρελα το virtualization

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια τι settings εχετε τον 2400g σας; Μου ηρθε σημερα ο 2400g μου και αυριο παραλαμβανω mobo/ram (το συστημα θα ειναι αυτο της υπογραφης μου) και προσπαθω να ενημερωθω να του κανω oc day 1 😂. Βλεπω με δυσκολια πιανει πανω απο 4ghz.. Τι εχετε καταφερει;

Επεξ/σία από GiwrgosP-
Δημοσ.

Με έπιασε ο φάκιν καταναλωτισμός μου και δεν τήρησα τα εδώ λεχθέντα μου.

B-dies coming soon:

https://www.overclockers.co.uk/team-group-dark-pro-8pack-edition-16gb-2x8gb-ddr4-pc4-25600c14-3200mhz-dual-channel-kit-black-my-08l-tg.html

Παντόφλα averted με μαεστρία: «Έλα, θα πάρεις εσύ το παλιό μου κιτάκι που έχεις μείνει με 2x4GB».

:)

• Like 6
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Με γειες! Θελουν 1.4v για 3200cl14 ?

Από λίγο που το έψαξα, 3200C14 παίζουν σε Zen 1st gen out-of-the-box με το XMP profile (1.35V).

Επίσης από customer review:

"Ryzen 1600x 3600mhz OC cl16 with 1.38v
New agesa code with x370 gigabyte gaming k7"

Αδημονώ!

• Like 5
Δημοσ.
53 minutes ago, parsifal said:

Με έπιασε ο φάκιν καταναλωτισμός μου και δεν τήρησα τα εδώ λεχθέντα μου.

B-dies coming soon:

https://www.overclockers.co.uk/team-group-dark-pro-8pack-edition-16gb-2x8gb-ddr4-pc4-25600c14-3200mhz-dual-channel-kit-black-my-08l-tg.html

Παντόφλα averted με μαεστρία: «Έλα, θα πάρεις εσύ το παλιό μου κιτάκι που έχεις μείνει με 2x4GB».

:)

Καλορίζικες!! :) 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε

Εβαλα το game mode στο on και εχω 1,456 core voltage στο συστημα της υπογραφης. Να το αφησω οπως ειναι;

Aν θες να τον κλαις σε κανα 6μηνο ναι :P
Game Mode και τα λοιπα δεν ακουμπαμε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostas_anes είπε

Aν θες να τον κλαις σε κανα 6μηνο ναι :P
Game Mode και τα λοιπα δεν ακουμπαμε.

Το κατεβασα manual 1.375. Εδω ειμαι ασφαλης η να το ριξω κι αλλο;

Δημοσ.

Κάπου πιο πίσω στο τόπικ πρεπει να έχουν ξανααναφερθεί max safe Vcore νούμερα για 24/7 χρήση χωρίς κίνδυνο degradation που έχουν δοθεί από ανθρώπους της AMD. Για 1st gen Ryzen, νομίζω ήταν 1.425V;

• Like 2
Δημοσ.

Με ποιο προγραμματακι να τσεκαρω σταθεροτητα του συστηματος; Επισης δε βλεπω επιλογη για gpu oc.. Θα θελα να την ανεβασω λιγο αν δω οτι με παιρνει σε σωστα voltages. Επισης βλεπω καλα παει στα 1,3volts ο επεξεργαστης που τον εβαλα τωρα. Το εβαλα με τη ρυθμιση overide.. Αυτο σημαινει οτι ειτε τα χρειαζεται ειτε οχι θα παιρνει μονιμα 1,3;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...