lactate Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 ¨Ημουν πάντα της τελευταίας στιγμής αλλά βλέποντας ότι μπορείς να γλιτώσεις χρήματα με το να κλείνεις νωρίς είπα να το δοκιμάσω και εγώ. Πόσο νωρίτερα είναι καλό να κλείνεις διακοπές; Συγκριτικά με ένα γραφείο ταξιδίων που σου κλείνει ξενοδοχείο και εισητήρια αν το κάνεις μόνος σου από site τύπου booking έχει διαφορά;
τότε τι κρίμα Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 ¨Ημουν πάντα της τελευταίας στιγμής αλλά βλέποντας ότι μπορείς να γλιτώσεις χρήματα με το να κλείνεις νωρίς είπα να το δοκιμάσω και εγώ. Πόσο νωρίτερα είναι καλό να κλείνεις διακοπές; Συγκριτικά με ένα γραφείο ταξιδίων που σου κλείνει ξενοδοχείο και εισητήρια αν το κάνεις μόνος σου από site τύπου booking έχει διαφορά; η βασική διαφορά είναι ότι αν δεν μπορείς πλέον να κανονίσεις μόνος σου τις διακοπές από τα ιντερνέτ, και νιώθεις την ανάγκη να σε εξυπηρετήσει ένα τουριστικό γραφείο ενώ κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ τους και κάνεις αέρα με την βεντάλια σου, σημαίνει ότι είσαι σε τέτοια ηλικία που μάλλον δεν έχεις πια ανάγκη ή όρεξη για διακοπές
ask Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 κανονια τις διακοπες μου το δεκεμβρη του 2004,για τον ιουνη οτυ 2017 μεσω τουριστικου, και μου ηρθε ειδοποηση σημερα...ντροπη τους...τπτ αλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα