arsenal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, θέλω να φύγω από την δουλειά μου καθώς έχουν συμβεί ορισμένα πράγματα τα οποία δεν μου επιτρέπουν να ειμαι εκεί,κυριως που έχουν να κανουν με την ψυχολογια μου που μου μαμιεται καθε μερα οσο ειμαι εκει (και δεν εχει να κανει με γκομενα) τεσπα ειναι προσωπικη λογοι. Θέλω να φυγω άμεσα, ψάχνω καθε μερα για αλλη δουλεια αλλα δεν βρίσκω προς το παρόν. Ωστόσο, αν μπω ταμειο ανεργία για δυο τρεις μηνες λογικα κατι θα κατσει στη συνεχεια και απο την αλλη θα εχω ενα εξαιρετικα μικρο εισοδημα, αλλα θα την παλεψω με κατι που εχω μαζεψει στην ακρη. Το θέμα είναι, για να μπεις ταμείο πρεπει να σε απολύσουν σωστά; Εγω μπορω να το ζητησω αυτο απο το αφεντικο?ειμαι ενα χρονο εκεί και ενα μήνα. Το να παραιτηθω ή το να με διώξει (απόλυση) έχει καποια διαφορά για αυτον;
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Φυσικά και έχει διαφορά, Με το να σε διώξει πρέπει να σου δώσει αποζημίωση. Αν παραιτηθείς δεν παίρνεις τίποτα. Άρα δεν τον κόβω να σου κάνει το χατήρι.
phanispal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ανάλογα με τη σχέση που έχεις μαζί του, και τι ρόλο βαράει. Λογικά δε θα χάσεις κάτι αν τον ρωτήσεις. 2
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μπορείς να του το ζητήσεις και να το κανονίσετε χωρίς να πάρεις αποζημίωση. Πιο παλιά γινόταν σίγουρα, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. 3
Zus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, θέλω να φύγω από την δουλειά μου καθώς έχουν συμβεί ορισμένα πράγματα τα οποία δεν μου επιτρέπουν να ειμαι εκεί,κυριως που έχουν να κανουν με την ψυχολογια μου που μου μαμιεται καθε μερα οσο ειμαι εκει (και δεν εχει να κανει με γκομενα) τεσπα ειναι προσωπικη λογοι. Θέλω να φυγω άμεσα, ψάχνω καθε μερα για αλλη δουλεια αλλα δεν βρίσκω προς το παρόν. Ωστόσο, αν μπω ταμειο ανεργία για δυο τρεις μηνες λογικα κατι θα κατσει στη συνεχεια και απο την αλλη θα εχω ενα εξαιρετικα μικρο εισοδημα, αλλα θα την παλεψω με κατι που εχω μαζεψει στην ακρη. Το θέμα είναι, για να μπεις ταμείο πρεπει να σε απολύσουν σωστά; Εγω μπορω να το ζητησω αυτο απο το αφεντικο?ειμαι ενα χρονο εκεί και ενα μήνα. Το να παραιτηθω ή το να με διώξει (απόλυση) έχει καποια διαφορά για αυτον; Μπορείς να του πεις να σε απολύσει εικονικά για να μπεις ΟΑΕΔ, αλλά από τη στιγμή που έχεις δουλειά, εγώ προτείνω να βρεις άλλη και μετά να φύγεις. 3
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μπορείς να του πεις να σε απολύσει εικονικά για να μπεις ΟΑΕΔ, αλλά από τη στιγμή που έχεις δουλειά, εγώ προτείνω να βρεις άλλη και μετά να φύγεις. +1 σε αυτό. Δεν είναι καιροί για πειράματα.
arsenal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μπορείς να του πεις να σε απολύσει εικονικά για να μπεις ΟΑΕΔ, αλλά από τη στιγμή που έχεις δουλειά, εγώ προτείνω να βρεις άλλη και μετά να φύγεις. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι όταν έχεις δουλειά δύσκολα βρίσκεις άλλη, και καλα προτιμούν ανέργους. Όσο ήμουν άνεργος είχε 3 προτάσεις (επέλεξα τη χειροτερη ο μάπας) σε ένα μήνα.Τώρα 2 μήνες έχω στείλει 10 βιογραφικα και τίποτα Οκ μπορω να του μην μου δώσει αποζημίωση, ωστόσο το υπολοιπο αδειων νομιζω και σε παραίτηση πρεπει να το πληρώσει σωστά? 1
overpower Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Όσο ήμουν άνεργος είχε 3 προτάσεις (επέλεξα τη χειροτερη ο μάπας) σε ένα μήνα.Τώρα 2 μήνες έχω στείλει 2 βιογραφικα και τίποτα Ξεχασες να βαλεις μηδενικα? 2
Zus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Οκ μπορω να του μην μου δώσει αποζημίωση, ωστόσο το υπολοιπο αδειων νομιζω και σε παραίτηση πρεπει να το πληρώσει σωστά? Ναι, υπόλοιπο αδειών είναι υποχρεωμένος να στο πληρώσει σε περίπτωση παραίτησης και ένα μέρος του δώρου Χριστουγέννων. 1
arsenal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ξεχασες να βαλεις μηδενικα? 10 σορρυ Ναι, υπόλοιπο αδειών είναι υποχρεωμένος να στο πληρώσει σε περίπτωση παραίτησης και ένα μέρος του δώρου Χριστουγέννων. Εδω γελαω φιλαρακο σορρυ ας μην πω περισσότερα, αν σου ελεγα θα μου ελεγες ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ αλλα τις άδειες θα τις διεκδικήσω
gatokoritso Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ρώτα το αλλά τώρα πια πρώτα σου βγάζουν το λάδι και μετα απολύουν.
eidikos33 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 10 και τα λες πολλα ρε φιλε? εδω ειχα παει σε 50+ συνεντευξεις και δεν με επαιρναν...οτι νανε λετε μερικοι επισης ποσο καιρο εργαζεσαι εκει και θες να παρεις και αποζημιωση? και τι συμβαση εχεις? και ταμειο ανεργιας για να μπεις θες πολλα ενσημα και οχι απο εναν μονο χρονο κατσε εκει π εισαι αμα σε πληρωνουν και ασε τις χαζομαρες 2 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 10 και τα λες πολλα ρε φιλε? εδω ειχα παει σε 50+ συνεντευξεις και δεν με επαιρναν...οτι νανε λετε μερικοι Καλά δεν λέει κάτι αυτό, για σένα είναι λίγα (και για μένα), ο καθένας έχει τα δικά του δεδομένα για το πότε τα θεωρεί πολλά και λίγα. Έχω γνωστό που είχε στέιλει και 2500 βιογραφικά, άλλος έστειλε 80 και άλλοι έχουν στείλει ακόμα λιγότερα, ένας που δεν είχε όρεξη να ψάξει για δουλειά είχε στείλει 4 και έλεγε οτι δεν υπάρχουν δουλειές και τίποτα. Πάντως γενικά τα 10 βιογραφικά είναι σχεδόν σαν να μην έστειλες τίποτα, ο μέσος όρος έχει στείλει πολύ περισσότερα μέχρι να βρει και να καταλήξει σε κάτι.
defacer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 αλλα τις άδειες θα τις διεκδικήσω Θα διεκδικήσεις τις άδειες που δικαιούσαι αν απολυθείς ενώ ταυτόχρονα ζητάς χάρη να σου κάνουν εικονική απόλυση; 9 1
piiii Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Πολύ απλά κατα την γνώμη μου άρχισε να κάνεις "παπαριές" στην εργασία σου και λογικά αργά η γρήγορα θα σε στείλει στον δρόμο σου. Ετσι και αποζημείωση θα πάρεις , και το υπόλοιπο της αδείας σου θα πάρεις σε χρήμα(αυτό το δικαιούσαι ακόμα και αν παραιτηθείς) αλλά και στο ταμείο ανεργίας θα μπορέσεις να μπείς. Εκτός και αν είναι απο εκείνα τα ΛΙΓΟΣΤΑ αφεντικά που θα δείξει κατανόηση στο πρόβλημά σου. Πάντως off topic με όλα αυτά, αυτό που έχω εισπράξει εγώ τόσα χρόνια που δουλεύω(πάνω απο 15), είναι ότι αν το αφεντικό σου κάποτε παλιά ήταν και αυτός υπάλληλος θα δείξει κατανόηση. Αν έγινε αφεντικό με τα λεφτά του μπαμπά όπως θα έλεγε κάποιος, ξέχνα την κατανόηση......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα