vairass Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Καλά τέτοιους έχουμε σίγουρα πολλούς! Αλλά εσύ το πας ότι κουμάρι είναι κάθε πάθος που μπορεί να έχει κάποιος, που νομίζω ότι δεν ισχύει. Το κουμάρι πρέπει να έχει και το στοιχείο του τζόγου. Έτσι το ξέρω εγώ τουλάχιστον. Ναι, τζόγος είναι και το κινο και η ρουλέτα. Εγώ ρωτάω απλά πόσοι εδώ μέσα είναι κουμαρτζηδες η πιο απλά τα ρίχνουν, είτε σε φρούτα είτε κινο κλπ. Παντως και τα κινητά κουμάρι είναι γιατί χάνεις πολλά λεφτά σε διάρκεια χρόνου.
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Παντως και τα κινητά κουμάρι είναι γιατί χάνεις πολλά λεφτά σε διάρκεια χρόνου. Παίρνεις μόνο άη φόουν, problem solved. :ρρρ
vairass Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Παίρνεις μόνο άη φόουν, problem solved. :ρρρ Σωστό αλλά δεν τους βολεύουν όλους... Πάλι όμως χάνεις έστω 50-100.
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Πάλι όμως χάνεις έστω 50-100. Ε τι να κάνεις πληρώνονται τα πάθη samy :ρ Αν κάνεις την καρδιά σου πέτρα και βολευτείς με άηφον τουλάχιστον θα τα πληρώσεις λιγότερο :ρ
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ναι, τζόγος είναι και το κινο και η ρουλέτα. Εγώ ρωτάω απλά πόσοι εδώ μέσα είναι κουμαρτζηδες η πιο απλά τα ρίχνουν, είτε σε φρούτα είτε κινο κλπ. Παντως και τα κινητά κουμάρι είναι γιατί χάνεις πολλά λεφτά σε διάρκεια χρόνου. Χάνεις χωρίς να υπάρχει προοπτική να κερδίσεις όμως, άρα δεν είναι τζόγος. Αυτό είναι ένα πάθος, μπορεί να είναι οτιδήποτε, αυτοκίνητα, ταξίδια, ρούχα κλπ, αλλά όχι κουμάρι. Κουμάρι = τζόγος = ποντάρω και μπορεί να χάσω ή να κερδίσω. Ας πει και κανένας άλλος αν είναι έτσι ή τα έχω μπερδέψει!
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Φαίνεσαι να ξέρεις πολλά για το κουμάρι ζίο... Κουμαρτζίο. 4
τότε τι κρίμα Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Όλες οι μορφές τζόγου λέγονται κουμάρι, οι τζογαδόροι επίσης λέγονται κουμαρτζήδες, χαϊδευτικά προσπαθώ να σκεφτώ έναν λόγο να θέλει να αποκαλέσει κάποιος έναν τζογαδόρο με χαϊδετικό Μέχρι την αλλαγή της γενιάς μου δηλαδή σε 40 χρόνια αυτή την λέξη δεν θα την λέει κανένας. για αυτό είναι τα μπλα-μπλα φόρουμς, για να διαφυλάσσουν την πολιτιστική μας κληρονομιά σκέψου το : η μαλακία που μόλις έγραψα θα υπάρχει όταν από μένα δεν έχει μείνει ούτε σκόνη Όντως τρώγονται τα πάντα συμφωνώ. Γνωστός γνωστού πήγε Αυστραλία κέρδισε το εκεί Τζόκερ 800 εκατομμύρια δραχμές, σε 6 μήνες ήρθε πίσω και δεν είχε να φάει. Γνωστός τραγουδιστής εδώ της Θεσσαλονίκης ήταν, έχω χάσει τα ίχνη του από τότε. Κρίμα γιατί έχει και παιδιά. το απεύχομαι αλλά αν είναι ο Αγγελάκας, τότε τι κρίμα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Και το κουμάσι επίσης. Και το κουφάρι. Όσο νυχτώνει το κουμάρι μεγαλώνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις