Προς το περιεχόμενο

cancel of transit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχοντας στο ενεργητικο μου πανω απο 400+ παργγελιες απο κινεζομαγαζα(ebay,ali,gb,bg) μου συνεβη το εξης πρωτογνωρο.Ενα tracking number μου εβγαλε K D. THESSALONIKIS, CANCEL OF TRANSIT .Μου φανηκε περιεργο επειδη συνηθως μετα απο Αθηνα, το δεμα ερχεται απ' ευθειας Λαρισα.Πιστευω οτι οφειλεται σε λαθος το γεγονος οτι το μετεφεραν Θεσσαλομικη και λογικα τωρα θα σταλθει Λαρισα.Ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια?

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι ότι το δέμα μπήκε στο τελωνείο στο αεροδρόμιο και επειδή είσαι στη Θεσσαλία στάλθηκε στην ΥΕΔ Θεσ/νικης για να εκτελωνιστεί.

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι ότι το δέμα μπήκε στο τελωνείο στο αεροδρόμιο και επειδή είσαι στη Θεσσαλία στάλθηκε στην ΥΕΔ Θεσ/νικης για να εκτελωνιστεί.

Φαντασου ειναι σακιδιο πλατης και το πηρα δημοπρασια 1ευρω..Αν ερθει τελωνειο τι θα μου χρεωσουν για ενα τετοιο σακιδιο?

Δημοσ.

Όλα μπορεί να τα περιμένεις στα ΕΛΤΑ από τον ΙΟΥΝ και μετά.

Ο τελωνειακός δεν ενδιαφέρεται για το πόσο αγοράζεις ένα αντικείμενο, και τις περισσότερες φορές δεν ανοίγει το δέμα, αλλά ψάχνει στο διαδίκτυο, κυρίως στο site του πωλητή για την τιμή πώλησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...