CrazyBlogger Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Εχοντας στο ενεργητικο μου πανω απο 400+ παργγελιες απο κινεζομαγαζα(ebay,ali,gb,bg) μου συνεβη το εξης πρωτογνωρο.Ενα tracking number μου εβγαλε K D. THESSALONIKIS, CANCEL OF TRANSIT .Μου φανηκε περιεργο επειδη συνηθως μετα απο Αθηνα, το δεμα ερχεται απ' ευθειας Λαρισα.Πιστευω οτι οφειλεται σε λαθος το γεγονος οτι το μετεφεραν Θεσσαλομικη και λογικα τωρα θα σταλθει Λαρισα.Ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια?
makfil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Το πιθανότερο είναι ότι το δέμα μπήκε στο τελωνείο στο αεροδρόμιο και επειδή είσαι στη Θεσσαλία στάλθηκε στην ΥΕΔ Θεσ/νικης για να εκτελωνιστεί.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Είναι μεγαλο το δέμα; εχει μπαταρία; δεν μου εχει βγαλει ποτε τέτοιο μηνυμα αλλα βρωμάει η δουλεια..
CrazyBlogger Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Το πιθανότερο είναι ότι το δέμα μπήκε στο τελωνείο στο αεροδρόμιο και επειδή είσαι στη Θεσσαλία στάλθηκε στην ΥΕΔ Θεσ/νικης για να εκτελωνιστεί. Φαντασου ειναι σακιδιο πλατης και το πηρα δημοπρασια 1ευρω..Αν ερθει τελωνειο τι θα μου χρεωσουν για ενα τετοιο σακιδιο?
makfil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Όλα μπορεί να τα περιμένεις στα ΕΛΤΑ από τον ΙΟΥΝ και μετά. Ο τελωνειακός δεν ενδιαφέρεται για το πόσο αγοράζεις ένα αντικείμενο, και τις περισσότερες φορές δεν ανοίγει το δέμα, αλλά ψάχνει στο διαδίκτυο, κυρίως στο site του πωλητή για την τιμή πώλησης.
CrazyBlogger Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εχουμε νεα!! Κέντρο διαλογης Αττικης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα