Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο 8 χρονια βρηκα τη μηχανη μου βαμενη αλλο χρωμα σε αγγελια.Πηγα την ειδα κ τη γνωρισα απο μια κολληση που ειχα κανει στο σκελετο.Το κακο ειναι οτι αυτο το μοντελο (yamaha wr200) εχει τον ιδιο αριθμο κινητηρα με ολα τα wr k τον αριθμο πλαισιου που ειναι στον σκελετο τον εχουν σβησει κ εχουν χτυπησει αλλο σε διαφορετικο σημειο κ πρεπει να εχει αλλαξει κ 2-3 χερια...Πηρα το 100 αλλα δεν ξερουν αν θα βγαλω ακρη.Εχει κανεις παρομοια εμπειρια να δωσει καμια συμβουλη;

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη, έτσι όπως τα λες δεν μπορείς να αποδείξεις ότι είναι η δική σου.

Δημοσ.

Ο πωλητης τι ειπε;

Δεν ειναι σε μαγαζι.Ιδιωτης ειναι αλλα δεν ειπα κατι για να το ψαξω πρωτα.Πηρα κ στην ασφαλεια κ μου ειπαν οτι δυσκολο αλλα αφου ειναι σε διαφορετικο σημειο χτυπημενο το νουμερο μπορω να κανω μυνηση να παει στο κτεο..δικαστηρια κτλ.Ετσιοπως εχουν καταντησει τη μηχανη πιο πολλα θα δωσω σε δικηγορους τρεξιμο κτλ παρα το καλο της..
Δημοσ.

Δεν ειναι σε μαγαζι.Ιδιωτης ειναι αλλα δεν ειπα κατι για να το ψαξω πρωτα.Πηρα κ στην ασφαλεια κ μου ειπαν οτι δυσκολο αλλα αφου ειναι σε διαφορετικο σημειο χτυπημενο το νουμερο μπορω να κανω μυνηση να παει στο κτεο..δικαστηρια κτλ.Ετσιοπως εχουν καταντησει τη μηχανη πιο πολλα θα δωσω σε δικηγορους τρεξιμο κτλ παρα το καλο της..

Και πες ότι πάει στο ΚΤΕΟ, πως πιστοποιηθεί πως είναι παραποιημένος ο αριθμός πλαισίου, απλά θα τιμωρηθεί ο κάτοχος της. Εσύ δεν πρόκειται να κερδίσεις κάτι.

Δημοσ.

Ο πωλητης τι ειπε;

Ξεκιναμε με το παραπανω.

Του λες οτι η μηχανη ειναι δικη σου και στην εχουν κλεψει.

Του λες να δωσει μια λογικη εξηγηση.Για ποιον λογο υπαρχει παραποιηση στον αριθμο πλαισιου.

Αν την εχει αγορασει απο άλλον,τοτε απο ποιον.

Εγω φιλε μου επειδη μου εχου κλεψει 3 μηχανες και δεν θα ξεχασω ποτε την ζημια  και την στεναχωρια που επαθα,δεν υπαρχει περιπτωση να το αφηνα ετσι.Θα κινουσα γη και ουρανο να βρω την ακρη.

• Like 2
Δημοσ.

σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να δουλεύεις στο background και όχι να πας κατευθείαν στον πωλητή για φασαρία.

όπως πολύ καλά έκανε και ο TS και επικοινώνησε με την αστυνομία.

από τη στιγμή παντως που σου είπαν ότι είναι άγνωστο αν θα βγάλεις άκρη, δύσκολα τα πράγματα

πολύ πιθανό επίσης ο πωλητής να μην έχει ιδέα.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν η άδεια έχει τυπωμένο τον αριθμό πλαισίου που υπάρχει και στην μηχανή δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Μόνο εαν "πείσεις" τον πωλητή πως η μηχανή είναι κλεμμένη και δική σου ΚΑΙ να στην μεταβιβάσει δωρεάν (αποκλείεται).

Ξέχνα την.

Δημοσ.

Ξεκιναμε με το παραπανω.

Του λες οτι η μηχανη ειναι δικη σου και στην εχουν κλεψει.

Του λες να δωσει μια λογικη εξηγηση.Για ποιον λογο υπαρχει παραποιηση στον αριθμο πλαισιου.

Αν την εχει αγορασει απο άλλον,τοτε απο ποιον.

Εγω φιλε μου επειδη μου εχου κλεψει 3 μηχανες και δεν θα ξεχασω ποτε την ζημια και την στεναχωρια που επαθα,δεν υπαρχει περιπτωση να το αφηνα ετσι.Θα κινουσα γη και ουρανο να βρω την ακρη.

Ο τυπος που την εχει τωρα δεν εχει ιδεα μαλλον,πες οτι την παω κτεο κ διαπιστοσουν οτι ειναι παραποιημενη θα ακολουθησουν δικαστηρια αλλα η αξια της κ η κατασταση που την εχουν(σχεδον διαλυμενη) δεν αξιζει τοση ταλαιπορια κ ΑΝ βγει κ κατι τελικα.Οποτε το αφηνω με βαρια καρδια.
Δημοσ.

το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να ενημερωσεις τον πωλητη οτι ειναι κλεμμενη (αν δεν ειναι μπλεγμενος σε αυτο) και ας κανει ο,τι τον φωτισει

• Like 1
Δημοσ.

Αφηνεις δηλαδη ενα κλεφτη ο οποιος μπορει να εχει κλέψει αλλα 50 μηχανακια και αυτοκινητα επειδή δεν αξιζει κ μηχανη, το 100 το φώναξες να έρθει επι τόπου ;

Δημοσ.

Εαν εισαι 1000% σιγουρος η μηχανη μπορει να κρατηθει,να ελεγχθει και να βρεθουν τα νουμερα αναγνωρισης πλαισιου,ακομα και κατω απο σιδηροστοκο.

Εχω τυχει σε παρομοιο περιστατικο,πηραν μηχανακι στα εργαστηρια και βρηκαν  νουμερα κατω απο στοκο.

Δημοσ.

Μα αν ειναι κατω απο στοκο,δεν χρειαζεται εργαστιριο για να βρει τα παλια νουμερα.αν τριφτει ομως και χτυπηθουν αλλα νουμερα,ουτε ο κατασκευαστης μπορει να το καταλαβει.

Μα αν ειναι κατω απο στοκο,δεν χρειαζεται εργαστιριο για να βρει τα παλια νουμερα.αν τριφτει ομως και χτυπηθουν αλλα νουμερα,ουτε ο κατασκευαστης μπορει να το καταλαβει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...