orck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Αρκετοι εδω μεσα κανουν χρηση των ΕΛΤΑ και των φτηνων υπηρεσιων που ειχε, χαρακτηριστικα αναφερω αποστολη δεματος εως 2 κιλα με αριθμο αποστολης με 1,5ευρω. Πλεον αυτο αλλαζει και οι τιμες διπλασιαζονται σε καποιες περιπτωσεις. Προσεξτε το αυτο μην βρεθειτε προ εκπληξεως. Υποτιθεται οτι απο σημερα θα ξεκινησει το νεο τιμολογιο. Δειτε παρακατω αναλυτικα για τα δεματα http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/%CE%94%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CE%95%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85_%CE%95%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85_%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9F.pdf
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 υπαρχει ηδη θέμα. Απαραδεκτοι σε κάθε περίπτωση αναλογικά των υπηρεσιών που προσφέρουν...! 1
orck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Οι υπηρεσιες σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο. Αυτο ειναι δεδομενο. Αλλα, παντα υπαρχει ενα μεγαλο αλλα Μην ξεχναμε οτι μπορουσαμε να στειλουμε κουτια (μεγεθος παπουτσιων πχ μητρικη) με κοστος 1,5ευρω και με tracking number την στιγμη που οι αλλες εταιριες ζητανε 10ευρω. Ειναι καλο η αγορα να εχει διαφορετικες επιλογες για διαφορετικες αναγκες ανθρωπων. Εχω πουλησει διαφορα εξαρτηματα για κονσολες, παιχνιδια κλπ και εχω στειλει σε ολη την ελλαδα με κοστος 1,5ευρω. Δεν θα μπορουσα να κανω πωληση οταν τα courier ζητανε 10. Οποτε οποιος θελει καλυτερη υπηρεσια (κατα την γνωμη μου τριχες καλυτερη υπηρεσια) μπορει να παει και να πληρωσει ακριβα, αλλα οποιος θελει την απλη υπηρεσια καλο ειναι αυτη να υπαρχει διαθεσιμη. 1
haris_216 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από εμφανής η προσπάθεια απαξίωσης των ΕΛΤΑ εδώ και χρόνια σε όλα τα επίπεδα (τιμές, υπηρεσίες, κλπ). Μάλιστα έχουν ήδη χάσει και μέρος του επιστολικού ταχυδρομείου ακόμα και λογαριασμών κοινής ωφέλειας. Κλείσιμο; Πώληση; Θα δείξει 1
orck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μαλλον χαρισμα στον καταλληλο κουμπαρο. Θα μπορουσες να πεις περισσοτερα για τους λογαριασμους κοινης ωφελειας;
haris_216 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δεν ξέρω κάτι εκ των έσω. Απλά είδα ότι τελευταία κάποιοι λογαριασμοί (ΕΥΔΑΠ) έρχονται με ACS. Αν μάλιστα το ψάξεις λιγάκι (googlάρεις) θα δεις ότι η ACS πήρε τη δουλειά μετά από διαγωνισμό κι ενώ η προσφορά που έδωσε ήταν πιο ψηλή (μεγαλύτερο κόστος) σε σχέση με τα ΕΛΤΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα