Kostandino Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα παίδες.. έχω παραγγείλει (εδώ και 1+ μήνα) από το amazon της ΑΓΓΛΙΑΣ, ένα προϊόν μικρής αξίας, περίπου 10ευρώ.. όμως πιστεύω ότι το έχουν στείλει από την Κίνα.. ως εταιρία μεταφορών, γράφει ότι είναι κάποια DHT Express (OXI DHL..). επίσης, στο αμαζον γράφει ότι αναμένεται πριν τις.. 21 ΙΟΥΛΙΟΥ το δέμα, κάτι που δεν έγινε.. έχω ένα tracking number, αλλά δεν ανταποκρίνεται.. γιατί, όταν πηγαίνω στο site της DHT Express dhtexpress.com, n και γράφω το tracking number, λέει ότι ήλθε στην Κέρκυρα στις.. 03 Ιουλίου!! Αλλά, ΠΟΙΑ εταιρία διαχειρίζεται τα δέματα της DHT Express??? http://www.dhtexpress.com/ tracking number: A170622034519 ότι δεν βγάζω άκρη, λέει ότι βρίσκεται Κέρκυρα εδώ και... 1 μήνα.. και δεν έχω ιδεά ποιός διαχειρίζεται τα δέματα της εν λόγω μεταφορικής..
studiokristo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Γιατί δε ρωτάς το amazon καλύτερα; Οι DHT φαίνονται fraud! Έχουν mail επικοινωνίας: dhtexpress at outlook.com
Hapatingo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Πάρε τηλέφωνο στις τοπικές courier και ρώτησε τους. Εγώ πρώτη φορά ακούω για την εν λόγο εταιρία και κακώς που το αμέλησες 30 ημέρες.
coolerman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον ts. Αγορά από ebay ένα αλουμινίου τρίποδο,αποστολή με dht express "δείχνει" ότι είναι στην περιοχή μου,εδω και πολλές μέρες. Έστειλα email ποτέ δεν έλαβα απάντηση από την εν λόγο εταιρεία . Ο πωλητής έχει υψηλό feedback, και χωρίς 2η σκέψη μου επέστρεψε τα χρήματα μου πίσω.
Kostandino Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μήπως είναι κάποια κινεζική τοπική μεταφορική? Έχω πάει στις τοπικές courier, και μου λένε το εξής :"δώσε μας το tracking number το δικό μας". Εγώ τους λέω ότι έχω μόνο της DHT, αυτοί μου λένε ότι δεν έχουν ξανακούσει τέτοια courier κτλ.. Πολύ κουραστική διαδικασία, πηγαίνω στα κούριερ και μου ζητάει tracking number. Τους λέω δεν μπορείτε να δείτε με το όνομα μου κτλ, και μου λένε όχι..
coolerman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μήπως είναι κάποια κινεζική τοπική μεταφορική? Έχω πάει στις τοπικές courier, και μου λένε το εξής :"δώσε μας το tracking number το δικό μας". Εγώ τους λέω ότι έχω μόνο της DHT, αυτοί μου λένε ότι δεν έχουν ξανακούσει τέτοια courier κτλ.. Πολύ κουραστική διαδικασία, πηγαίνω στα κούριερ και μου ζητάει tracking number. Τους λέω δεν μπορείτε να δείτε με το όνομα μου κτλ, και μου λένε όχι.. Παρέλαβες;;έβγαλες άκρη;
coolerman Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 ενημερωτικά το αναφέρω: ύστερα απο αναμονή αρκετών ημερών (28 ιουνίου αποστολή δέματος)σήμερα 14 αυγούστου, παρέλαβα απο ελληνικά ταχυδρομεία το τρίποδο(dhtexpress) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα