Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) εχω την αισθηση οτι υπο καποιες συνθηκες μονο επιτρεπεται το αναμα φωτιας για μαγκαλι...Επειδή έκανα καταγγελία πριν κάνα μήνα για κάτι τέτοιο ναι μεν ήρθαν αστυνομικοί αλλά με ενημέρωσαν ότι εφόσον δεν κάνουν φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας η να προκαλούν ζημιές δεν μπορώ να κάνω τίποτα ειδικά όταν είναι είτε σε μπαλκόνι είτε σε ταράτσα Παίζει το ενδεχόμενο πάντα απλά να ήθελαν να με ξεφορτωθουν Βασικά εγώ έκανα καταγγελία γιατί ο τύπος σε εμάς προσπαθούσε να μάθει πως να καπνίζει κρέατα και σε ένα θερμοσυφωνο-ψησταριά γέμισε καρβουνα έριξε κάτι ξύλα για να δώσει μυρωδιά στα κρέατα και το τιγκαρε στη πεύκο βελόνα οπότε για καμιά 10 αρια μέρες σχεδόν δεν μπορούσαμε ούτε καν παράθυρο να ανοίξουμε λόγο καπνού Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2017 από Inuyasha 1
tzelen Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Χαχαχαχα. Αν δεν είμαι, θα χάσω το δίκιο μου. Μπράβο σου πάντως. Αφού έλυσες το άλλο, ελπίζω να βρεις άκρη και σε αυτό, όσο το δυνατόν πιο αγόγγυστα γίνεται. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 http://policenet.gr/forum/26102 Δεν καταλαβαίνω ακριβώς πως κολλάει στο θέμα, παράβαση δεν θεωρείται πήγε αστυνομία, πυροσβεστική, υγειονομικό και κανένας δεν βρήκε παράβαση
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Για το σπίτι με τα ψησίματα και τους αλλοδαπούς; Εξώδικο στον ιδιοκτήτη, καταγγελία για διερεύνηση σχετικά με την ύπαρξη μίσθωσης του δώματος, καταγγελία για καταπάτηση και απαγόρευση πρόσβασης σε κοινόχρηστο χώρο (ταράτσα), όλα στις αντίστοιχες υπηρεσίες, με εξουσιοδότηση. Αυτή τη στιγμή πάλι ψήνουν και έχουν και καλεσμένους. Καθημερινά. Θα το λύσω κι αυτό. Δεν θα είχα πρόβλημα με το να ψήσουν. Αλλά το καθημερινό φωναχτό "άρΚοντες είμαστε", μου γυρίζει το μάτι. Σε λίγο η κυρία του θα πάρει πάλι το λάστιχο, όπως κάθε βράδυ, να μας κάνει λούτσα για να καθαρίσει τα ψησίματα. Δεν θα εκνευριστώ. Θα το λύσω πολιτισμένα. Ok, σε ρώτησα από περιέργεια πιο πολύ, γιατί το ψήσιμο στο μπαλκόνι δεν μπορείς να το κυνηγήσεις, δεν αποτελεί παράβαση. Παραβάσεις είναι η απαγόρευση της πρόσβασης (το οποίο θα λυθεί εύκολα, απλά θα σας αφήσουν να ανεβαίνετε πάνω όποτε θέλετε), η φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας και το ότι βρωμίζουν το μπαλκόνι σας. Για την ύπαρξη εγγράφων σχετικά με τη μίσθωση, δεν νομίζω ότι θα το κυνήγαγα στη θέση σου. Άνθρωπος που σου απαντάει «την επόμενη φορά θα σου φέρω Ρομά» δείχνει ότι έχει τακτική, λογικά θα είναι καλυμένος στο κομμάτι του μισθωτηρίου Καλή τύχη πάντως και καλή υπομονή, θα τη χρειαστείς.
BabyRage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Πάντως πως έφτασε η κατάσταση στην πολυκατοικία στο να σου λέει κάποιος την επόμενη φορά θα σου φέρω ρομα, είναι αξιοπερίεργο. Κάτι του έκανες δεν εξηγείται διαφορετικά...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Πάντως πως έφτασε η κατάσταση στην πολυκατοικία στο να σου λέει κάποιος την επόμενη φορά θα σου φέρω ρομα, είναι αξιοπερίεργο. Κάτι του έκανες δεν εξηγείται διαφορετικά...Το σκεπτικό σου προϋποθέτει κάποιου είδους λογική που δεν υπάρχει πάντα στον κόσμο. Έχω προσωπικά παραδείγματα.
paylidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Πάντως πως έφτασε η κατάσταση στην πολυκατοικία στο να σου λέει κάποιος την επόμενη φορά θα σου φέρω ρομα, είναι αξιοπερίεργο. Κάτι του έκανες δεν εξηγείται διαφορετικά... Μπα ο κοσμοσ εχει χαζεψει-αποθρασυνθει... Το "τρελος ειμαι οτι θελω κανω" του ψαλτη στα 80s εχει γινει πραγματικότητα στον υπερθετικο βαθμο...
YourTrueLegend Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Πάντως πως έφτασε η κατάσταση στην πολυκατοικία στο να σου λέει κάποιος την επόμενη φορά θα σου φέρω ρομα, είναι αξιοπερίεργο. Κάτι του έκανες δεν εξηγείται διαφορετικά...Συγκεκριμενα στον λαο μας , αρκει και μια ευγενικη (και λογικη) παρατηρηση για να αρχισει τις απειλες, πχ οτι ο αλλος καταχραζεται κοινοχρηστο χωρο της πολυκατοικιας για ιδιον ωφελος (ταρατσα). Δεν χρειαζεται να "κανεις κατι παραπανω". Ξεχνας οτι αναφερομαστε σε λαο αυστραλοπιθηκων προφανως, και νομιζεις οτι για να στραβωσει ο αλλος μαζι σου και να αρχισει να απειλει θεους και δαιμονες, χρειαζεται σοβαρος λογος..
BritGreek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Πάντως πως έφτασε η κατάσταση στην πολυκατοικία στο να σου λέει κάποιος την επόμενη φορά θα σου φέρω ρομα, είναι αξιοπερίεργο. Κάτι του έκανες δεν εξηγείται διαφορετικά... Σαν τι να του κάνω δηλαδή; Αγόρασε από κάποιον ένα δώμα, έχτισε άλλο τόσο με τα χέρια του, και κλείδωσε την ταράτσα της πολυκατοικίας λέγοντας ότι είναι βεράντα του. Αυτός μου έκανε. Όχι εγώ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Παίζει το ενδεχόμενο πάντα απλά να ήθελαν να με ξεφορτωθουν Βασικά εγώ έκανα καταγγελία γιατί ο τύπος σε εμάς προσπαθούσε να μάθει πως να καπνίζει κρέατα και σε ένα θερμοσυφωνο-ψησταριά γέμισε καρβουνα έριξε κάτι ξύλα για να δώσει μυρωδιά στα κρέατα και το τιγκαρε στη πεύκο βελόνα οπότε για καμιά 10 αρια μέρες σχεδόν δεν μπορούσαμε ούτε καν παράθυρο να ανοίξουμε λόγο καπνού Αυτό με το κομμένο θερμοσίφωνο που μετατρέπεται σε ψησταριά το έχω ακούσει να το κάνουν στον στρατό.
BritGreek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αυτό με το κομμένο θερμοσίφωνο που μετατρέπεται σε ψησταριά το έχω ακούσει να το κάνουν στον στρατό. Τα νησιά και τα χωριά είναι γεμάτα. Έχω δει δεκάδες.
DrLo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δεν καταλαβαίνω ακριβώς πως κολλάει στο θέμα, παράβαση δεν θεωρείται πήγε αστυνομία, πυροσβεστική, υγειονομικό και κανένας δεν βρήκε παράβαση Ήταν απάντηση στο παραπάνω που έλεγε ότι παίζει να είναι παράνομη η ψησταριά. Είναι ένα τουλάχιστον παράδειγμα που το να ψήνει κάποιος στο μπαλκόνι του, τουλάχιστον μη ψησταριά που περιγράφεται, είναι απόλυτα νόμιμο. Επίσης φαίνεται ότι ο καταγγέλων, καθώς υπήρξε κάπως "απροσεκτος" στου χειρισμούς του, κατέλλειξε να πληρώσει 3.000. Συνεπώς είναι μια επισύμανση στον TS, ότι κάνει να το κάνει σωστά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αυτό με το κομμένο θερμοσίφωνο που μετατρέπεται σε ψησταριά το έχω ακούσει να το κάνουν στον στρατό.Το πίσω μπαλκόνι εκεί που εμενα παλιά στο Χολαργό έβλεπε στο parking διοικητικού τμήματος της ΔΕΗ, υπάλληλοι της οποίας τον έφεραν, τον έκοψαν (με τροχό), τον κόλλησαν (με ηλεκτροκολληση) και στο καπάκι ξεκίνησαν να ψήνουν. Παρασκευή πρωί εν ώρα υπηρεσίας βεβαίως βεβαίως.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αυτό με το κομμένο θερμοσίφωνο που μετατρέπεται σε ψησταριά το έχω ακούσει να το κάνουν στον στρατό. Πολυ το κανουν , ειδικα τα παλια θερμοσυφωνα δεν προκειται ποτε να χαλασουν (εβγαλα ενα απο σπιτι συγγενη , με 1,2cm μεταλο γυρω γυρω, δεν με ενοχλει να ψησει οποιοςδηποτε ας ψηνουν και καθε μερα αυτος προφανως ειδε 2-3 video στο youtube και αποφασησε οτι θα γινει μεσα σε 1 βδομαδα master στο καπνισμα κρεατος (υποθετω οτι ειχε την εντυπωση οτι οσο πιο πυκνος ο καπνος τοσο πιο γρηγορα θα προχωρησει η διαδικασια εκτος οτι το εκανε λαθος πηγε μαζεψε 1 μαυρη σακουλα πευκοβελονες της εριξε πανω στην φωτια και εγινε ο κακος χαμος , ως που να καταλαβω οτι προσπαθουσε να ψησει και δεν ειχε παρει φωτια το σπιτι του καλεσα πυροσβεστικη και περασε κανα μισαωρο αλλα ο κυριος συνεχιζε να ριχνει πευκοβελονες στη φωτια , ασχετα που για να καπνισεις οτιδηποτε δεν βαζεις το κρεας πανω απο την εστια της φωτιας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα