Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

... Παραβάσεις είναι η απαγόρευση της πρόσβασης (το οποίο θα λυθεί εύκολα, απλά θα σας αφήσουν να ανεβαίνετε πάνω όποτε θέλετε)...

Θα τους ξετιναξει στο καθημερινο επιταρατσιο BBQ :D

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μηπως εαν εβαζες τεντα η καθοσουνα το βραδυ στο αλλο μπαλκονι εαν εχεις δευτερο θα μπορουσες να αποφυγεις δυσαρεστες καταστασεις?

Δημοσ.

Μηπως εαν εβαζες τεντα η καθοσουνα το βραδυ στο αλλο μπαλκονι εαν εχεις δευτερο θα μπορουσες να αποφυγεις δυσαρεστες καταστασεις?

Όπου κι αν κάτσω, το ίδιο θα μυρίζει γιατί είναι ακριβώς από πάνω μου. Η βεράντα μου είναι 30τμ. 

Ήρωας που δεν άρχισες χριστοπαναγίες κτλπ κτλπ...

Πόσοι ήταν στο κόλπο? Όλοι?

Φαντάζομαι ότι το πήγες εξωδικαστικά, αν και θα έπρεπε να τους τρέξεις στα δικαστήρια. Βέβαια θα ξεμπέρδευες σε καμια 10αρια χρόνια... :(

Δεν βρίζω τα Θεία ποτέ. Ούτε βρίζω γενικά. Απλά είμαι κοφτός σ' αυτά που λέω. Αν το πήγαινα δικαστικά, για 10 χρόνια θα έτρεχα. Στο κόλπο ήταν δύο συν το κοινόχρηστο, απλά ο ένας το είχε τερματίσει. Ο πιο φωνακλάς ήταν αυτός που καιγόταν να μην το μάθω. Τώρα δεν το χρησιμοποιεί πια το δικό μου.  :P

Αρκετά έξυπνο αυτό που έκανες και τους είπες οτι πας Λονδίνο. Σαν το παιδάκι που φεύγει η μαμά από το σπίτι και πάει να κάνει τις σκανταλιές του και ξαφνικά γυρνάει η μαμά στο σπίτι και το πιάνει στα πράσσα. Στην θέση σου δεν παίζει να είχα σκεφτεί τέτοιο κόλπο. Είναι πάντως για πολύ ξύλο όλοι αυτοί, αφού τους τσάκωσες και τώρα δεν θα πληρώνεις τίποτα πάλι καλά.

Ξέρουν ότι αρκετές ημέρες του μήνα λείπω στο εξωτερικό. Απλά αυτή τη φορά το διατυμπάνιζα παντού.

Κοιτάξτε γιατί τρώγονται για το νερό και τους βόθρους στη Σαρωνίδα. 900 ευρώ λογαριασμός νερού.

http://paraktios.gr/2017/08/04/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4/

Δημοσ.

Ειχαμε στη γειτονια εναν τυπο ο οποιος ηταν σπαστικος, μαλακας, φωνακλας. Τουλαχιστον ετσι τον λεγαμε. Τι συνεβαινε? Ειμασταν μια πολυ πυκνοκατοικημενη γειτονια που για να παρκαρεις επρεπε να μεταναστευσεις πρωτα και μετα να περπατησεις μεχρι το σπιτι σου και αυτος ειχε το προνομιο να εχει μπροστα απο το σπιτι του μια θεση φιλετο για παρκαρισμα. Το θεμα ηταν οτι δεν ειχε αυτοκινητο μονιμο εκει εκτος καμιας σπανιας περιπτωσης μιας φορας το μηνα.

Οποτε πολυς κοσμος αφηνε το αυτοκινητο του εκει μπορει για καμια ωριτσα η να παει μεχρι το περιπτερο κανα 10λεπτο αφου ηξεραν οτι δε θα εμποδιζε κανεναν. Αυτος λοιπον φυλαγε καραουλι απο το μπαλκονι και απλα φωναζε την τροχαια και τον γερανο. Ηταν απιστευτος, σαν αυτους τους παππουδες που δεν εχουν τι να κανουν στη ζωη τους και πεταγονται μεσα απο θαμνους για να σου πουνε οτι παρκαρες λιγο στραβα και τρως το πεζοδρομιο, ετρεξες με 1χλμ/ωρα πιο γρηγορα κτλ κτλ.

Οποτε οπως καταλαβαινετε μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα ο τυπος απεκτησε την ταμπελα του σπασικλα και τρελου περα απο μια καθαρη θεση παρκινγκ (που δικαιουταν) σε μια γειτονια που επρεπε να παιξεις ξυλο για να παρκαρεις καπου.

Τελικα μερικες φορες αξιζει να εισαι ο τρελος της υποθεσης και να γυαλιζει το ματακι που και που για να σε σεβονται...

Δημοσ.

Μπα ο κοσμοσ εχει χαζεψει-αποθρασυνθει... Το "τρελος ειμαι οτι θελω κανω" του ψαλτη στα 80s εχει γινει πραγματικότητα στον υπερθετικο βαθμο...

Καθόλου τυχαίο το ότι τo κίνημα "τρελός είμαι κάνω ότι θελω" έχει γίνει και κυβέρνηση πλέον.

• Like 2
Δημοσ.

Ειχαμε στη γειτονια εναν τυπο ο οποιος ηταν σπαστικος, μαλακας, φωνακλας. Τουλαχιστον ετσι τον λεγαμε. Τι συνεβαινε? Ειμασταν μια πολυ πυκνοκατοικημενη γειτονια που για να παρκαρεις επρεπε να μεταναστευσεις πρωτα και μετα να περπατησεις μεχρι το σπιτι σου και αυτος ειχε το προνομιο να εχει μπροστα απο το σπιτι του μια θεση φιλετο για παρκαρισμα. Το θεμα ηταν οτι δεν ειχε αυτοκινητο μονιμο εκει εκτος καμιας σπανιας περιπτωσης μιας φορας το μηνα.

Οποτε πολυς κοσμος αφηνε το αυτοκινητο του εκει μπορει για καμια ωριτσα η να παει μεχρι το περιπτερο κανα 10λεπτο αφου ηξεραν οτι δε θα εμποδιζε κανεναν. Αυτος λοιπον φυλαγε καραουλι απο το μπαλκονι και απλα φωναζε την τροχαια και τον γερανο. Ηταν απιστευτος, σαν αυτους τους παππουδες που δεν εχουν τι να κανουν στη ζωη τους και πεταγονται μεσα απο θαμνους για να σου πουνε οτι παρκαρες λιγο στραβα και τρως το πεζοδρομιο, ετρεξες με 1χλμ/ωρα πιο γρηγορα κτλ κτλ.

Οποτε οπως καταλαβαινετε μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα ο τυπος απεκτησε την ταμπελα του σπασικλα και τρελου περα απο μια καθαρη θεση παρκινγκ (που δικαιουταν) σε μια γειτονια που επρεπε να παιξεις ξυλο για να παρκαρεις καπου.

Τελικα μερικες φορες αξιζει να εισαι ο τρελος της υποθεσης και να γυαλιζει το ματακι που και που για να σε σεβονται...

Επειδή έχω δει πολυκατοικία να αφήνει τη προσωρινή στάθμευση στις διπλανες πολυκατοικίες να παρκάρουν προσωρινά κιας κλείνει τη μισή πυλωτή , θα είμαι 1000% με τον περίεργο όπως λες για τον εξής λόγο.

Στο παράδειγμα μου τα ζώα την έκαναν μόνιμη θέση στάθμευσης και δεν τους βρίσκεις πουθενά για να το πάρουν,είναι άσχημα φάρα ο Ελλην χωριαταρος. Γερανός καθ πάλι γερανός

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα ηταν οτι δεν ειχε αυτοκινητο μονιμο εκει εκτος καμιας σπανιας περιπτωσης μιας φορας το μηνα.

Οποτε πολυς κοσμος αφηνε το αυτοκινητο του εκει μπορει για καμια ωριτσα

Νομίζω οτι αφού δεν είχε αμάξι μόνιμο στο πάρκινγκ,είναι υποχρέωση του να το μοιράζεται με την υπόλοιπη γειτονιά.

Λές και πλήρωσε τίποτα άδειες σε Δήμους να το φτιάξει,η πληρώνει τίποτα φόρους για πυλωτές και άλλες μαλακίες.

Απορώ πως οι μπάτσοι που τους φωνάζει του δίνουν δίκιο κι έρχονται όταν τους καλεί,λογικά τον φοβούνται.

Ταμπέλα και διαπόμπευση η μόνη λύση.

OsaBPg2.gif

Επεξ/σία από momotis
Δημοσ.

Αν θυμάστε και το θέμα με το πάρκινγκ στην πυλωτή που είχα ανοίξει, ΚΑΙ αυτό το έλυσα. Πανεύκολα.

πιο πολυ θα τα χαρακτηριζα προβληματα συμπεριφορας των γειτονων σου τα οποια λυνονται δυσκολα

Δημοσ.

πιο πολυ θα τα χαρακτηριζα προβληματα συμπεριφορας των γειτονων σου τα οποια λυνονται δυσκολα

Εγώ θα το έλεγα καφρίλα των γειτόνων, θεωρώντας ότι δεν θα αντιδράσω/εις/ει. 

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα για μένα αν κάποιος δικαιούται κάτι νόμιμα π.χ ανάπηρος τότε καλώς φωνάζει. Αυτή η δικαιολογία οτι "παρκάρω για λίγο πετάγομαι μέχρι εκεί και έρχομαι" έχει γίνει καραμέλα, και μετά λείπει ο άλλος μια ώρα και όταν φύγει έρχεται και την καταλαμβάνει άλλος. Εδώ σε εμάς οι απέναντι έχουνε γκαράζ και από τότε που έκαναν αναπαλαίωση το κτίριο έχουνε αποκτήσει με άδειες και όλα τα σχετικά το δικαίωμα να είναι ελεύθερη μια θέση στον δρόμο για να μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν από το γκαράζ τους, όλο και κάποιος κάθεται και παρκάρει και τους κλείνει, μια φορά ήθελε ο άλλος να πάει στο νοσοκομείο και δεν μπορούσε γιατί πάρκαρε κάποιος και τον έκλεισε, τον περίμενε και όταν γύρισε έγινε τσακωμός και φασαρία, τελικά ο οδηγός κάλεσε το 100 γιατί έλεγε οτι ο άλλος ήταν παράνομος, αλλά του είπε ο αστυνομικός αφού ζήτησε από τον ιδιοκτήτη άδειες χαρτούρα κτλ οτι δεν ήταν καθόλου παράνομο.

Τώρα για το συγκεκριμένο παράδειγμα που μου αναφέρεις που ο άλλος σπανίως πάρκαρε κάποιο αυτοκίνητο εκεί, το καλύτερο θα ήταν να κινητοποιηθεί κάποιος κάτοικος ή ομάδα κατοίκων και να κοιτάξουν το θέμα με δικηγόρο, δηλαδή αν δικαιούται ο άλλος ενώ δεν παρκάρει σχεδόν καθόλου, αν μιλάμε για ανάπηρο για μένα δικαιολογείται για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, ας πάνε δικαστικώς να απαιτήσουν να μην έχει άδεια και να μην του δίνει καμιά αρχή το δικαίωμα να καπαρώσει την θέση χωρίς μάλιστα να την χρησιμοποιεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...