txcellas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να γίνει ανώνυμη καταγγελία στην εισαγγελία της περιοχής που διαμενουμε και αντίστοιχα στην αστυνομία; Υπάρχει κάποιο πρότυπο που γράφονται αυτές οι καταγγελίες; Τις συντάσσει συνήγορος; Αναφέρομαι για ποινικά αδικήματα και μόνο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να γίνει ανώνυμη καταγγελία στην εισαγγελία της περιοχής που διαμενουμε και αντίστοιχα στην αστυνομία; Υπάρχει κάποιο πρότυπο που γράφονται αυτές οι καταγγελίες; Τις συντάσσει συνήγορος; Αναφέρομαι για ποινικά αδικήματα και μόνο. Δεν υπάρχει πρότυπο ή υπόδειγμα - γράφουμε σε ένα χαρτί την καταγγελία μας και την αποστέλλουμε είτε ταχυδρομικώς είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο (email - fax - αλλά τότε χάνεται η ανωνυμία) στην Εισαγγελία ή στο ΑΤ της περιοχής μας. 1
tzizzz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 στειλτο φαξ απο καποιο βιβλιοπωλειο που εχει φαξ 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Αστυνομικός δεν έλεγες ότι είσαι; http://www.insomnia.gr/topic/649835-επαγγελματικά-ηθικά-και-νομικά-διλήμματα-στη-δ/?fromsearch=1 Lol, δεν ξέρεις πώς κάνουν καταγγελία; 13
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Αστυνομικός δεν έλεγες ότι είσαι; http://www.insomnia.gr/topic/649835-επαγγελματικά-ηθικά-και-νομικά-διλήμματα-στη-δ/?fromsearch=1 Lol, δεν ξέρεις πώς κάνουν καταγγελία; Κλαίω 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Αστυνομικός δεν έλεγες ότι είσαι; http://www.insomnia.gr/topic/649835-επαγγελματικά-ηθικά-και-νομικά-διλήμματα-στη-δ/?fromsearch=1 Lol, δεν ξέρεις πώς κάνουν καταγγελία; Αυτα ομως ειχε πει Αν εκφράσω και εγώ κάποια διλήμματα που έχω στη δουλειά μου (αστυνομικός), πιθανόν μέχρι αύριο θα ειμαι σε διαθεσιμότητα και τουλάχιστον κατηγορούμενος με το 1/3 του ποινικού κώδικα Παλι καλα που γλυτωσε τα ....2/3. Φανταστειται τι θα ειχε κανει . 1
txcellas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 χαιρομαι που το προφιλ μου ειναι χωρος για να ξοδευεται τον ελευθερο σας χρονο. Προφανως για να ρωταω δεν ξερω και εφοσον η μπαλα παιζεται σε πολυ σοβαρο γηπεδο πλεον καλο θα ηταν να μην σχολιαζεται αστοχα. Ελπιζω να σας διασκεδασα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 χαιρομαι που το προφιλ μου ειναι χωρος για να ξοδευεται τον ελευθερο σας χρονο. Προφανως για να ρωταω δεν ξερω και εφοσον η μπαλα παιζεται σε πολυ σοβαρο γηπεδο πλεον καλο θα ηταν να μην σχολιαζεται αστοχα. Ελπιζω να σας διασκεδασα! Αστυνομικος να κατηγορειται για το 1/3 του ποινικου κωδικα δεν νομιζω να μας διασκεδαζει καθολου . 5
aristos12 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 συγνώμη αλλά κλαίω από τά γέλια .... εδώ επώνυμη καταγγελία κάνεις ...μέ σφραγίδες - αριθμό πρωτοκόλου -κλπ κ σέ γράφουν στά ...υποδήματά τους ... (εχω δοκιμάσει προσωπικά 2 φορές κ ουτε μιά απλή εστω απάντηση , κ αφορουσε μάλιστα κ σημαντικότατο θέμα υγείας κατοίκων χωριού από αρρώστειες ,αφού υπήρχαν ψόφια ποντίκια στη δεξαμενή τού πόσιμου νερού τού χωριού ) φαντάσου νά κάνεις κ ανώνυμη ... 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 συγνώμη αλλά κλαίω από τά γέλια .... εδώ επώνυμη καταγγελία κάνεις ...μέ σφραγίδες - αριθμό πρωτοκόλου -κλπ κ σέ γράφουν στά ...υποδήματά τους ... (εχω δοκιμάσει προσωπικά 2 φορές κ ουτε μιά απλή εστω απάντηση , κ αφορουσε μάλιστα κ σημαντικότατο θέμα υγείας κατοίκων χωριού από αρρώστειες ,αφού υπήρχαν ψόφια ποντίκια στη δεξαμενή τού πόσιμου νερού τού χωριού ) φαντάσου νά κάνεις κ ανώνυμη ... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Εάν η καταγγελία σου είναι "καταγγελία" μόνο κατ'όνομα (και στερείται ουσίας), δεν σου φταίει το σύστημα. 1
aristos12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Εάν η καταγγελία σου είναι "καταγγελία" μόνο κατ'όνομα (και στερείται ουσίας), δεν σου φταίει το σύστημα. οταν υπογράφει ολο τό χωριό 150 υπογραφές μέ ονοματεπώνυμα αριθμό ταυτότητος , μέ φωτο μέ τά ψόφια ποντίκια νά επιπλέουν μέσα στήν δεξαμενή κλπ, καί κινδυνεύει η υγεία τού κόσμου ... καί αυτός ηταν στόν κόσμο του....(μάλλον θα ειχε μπλέξει μέ καμιά τζένη....οπως κάποιος αλλος... ) δηλ. γιά σένα τί αλλο επρεπε νά κάνουμε ? η λύση βρέθηκε αμέσως οταν πήγαμε κατευθείαν στον προιστάμενό του ... 1
apostol1s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Κανείς δεν ασχολείται με ανώνυμες καταγγελίες.Μπαινουν ολες στο αρχείο εαν ειναι εγγραφές και για απλα ποινικά αδικήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα