Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να γίνει ανώνυμη καταγγελία στην εισαγγελία της περιοχής που διαμενουμε και αντίστοιχα στην αστυνομία;

Υπάρχει κάποιο πρότυπο που γράφονται αυτές οι καταγγελίες; Τις συντάσσει συνήγορος;

Αναφέρομαι για ποινικά αδικήματα και μόνο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να γίνει ανώνυμη καταγγελία στην εισαγγελία της περιοχής που διαμενουμε και αντίστοιχα στην αστυνομία;

Υπάρχει κάποιο πρότυπο που γράφονται αυτές οι καταγγελίες; Τις συντάσσει συνήγορος;

Αναφέρομαι για ποινικά αδικήματα και μόνο.

Δεν υπάρχει πρότυπο ή υπόδειγμα - γράφουμε σε ένα χαρτί την καταγγελία μας και την αποστέλλουμε είτε ταχυδρομικώς είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο (email - fax - αλλά τότε χάνεται η ανωνυμία) στην Εισαγγελία ή στο ΑΤ της περιοχής μας. 

• Like 1
Δημοσ.

Αστυνομικός δεν έλεγες ότι είσαι;

http://www.insomnia.gr/topic/649835-επαγγελματικά-ηθικά-και-νομικά-διλήμματα-στη-δ/?fromsearch=1

Lol, δεν ξέρεις πώς κάνουν καταγγελία;

Αυτα ομως ειχε πει

Αν εκφράσω και εγώ κάποια διλήμματα που έχω στη δουλειά μου (αστυνομικός), πιθανόν μέχρι αύριο θα ειμαι σε διαθεσιμότητα και τουλάχιστον κατηγορούμενος με το 1/3 του ποινικού κώδικα

Παλι καλα που γλυτωσε τα ....2/3. Φανταστειται τι θα ειχε κανει .

• Like 1
Δημοσ.

χαιρομαι που το προφιλ μου ειναι χωρος για να ξοδευεται τον ελευθερο σας χρονο. Προφανως για να ρωταω δεν ξερω και εφοσον η μπαλα παιζεται σε πολυ σοβαρο γηπεδο πλεον καλο θα ηταν να μην σχολιαζεται αστοχα.

Ελπιζω να σας διασκεδασα!

Δημοσ.

χαιρομαι που το προφιλ μου ειναι χωρος για να ξοδευεται τον ελευθερο σας χρονο. Προφανως για να ρωταω δεν ξερω και εφοσον η μπαλα παιζεται σε πολυ σοβαρο γηπεδο πλεον καλο θα ηταν να μην σχολιαζεται αστοχα.

Ελπιζω να σας διασκεδασα!

Αστυνομικος να κατηγορειται για το 1/3 του ποινικου κωδικα δεν νομιζω να μας διασκεδαζει καθολου .

• Like 5
Δημοσ.

συγνώμη αλλά κλαίω από τά γέλια ....

εδώ επώνυμη καταγγελία κάνεις ...μέ σφραγίδες - αριθμό πρωτοκόλου -κλπ  κ σέ γράφουν στά ...υποδήματά τους ...

(εχω δοκιμάσει προσωπικά 2 φορές κ ουτε μιά απλή εστω απάντηση , κ αφορουσε  μάλιστα κ σημαντικότατο  θέμα υγείας κατοίκων χωριού 

από αρρώστειες ,αφού υπήρχαν ψόφια ποντίκια στη δεξαμενή τού πόσιμου νερού τού χωριού )

φαντάσου νά κάνεις κ ανώνυμη ...

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

συγνώμη αλλά κλαίω από τά γέλια ....

εδώ επώνυμη καταγγελία κάνεις ...μέ σφραγίδες - αριθμό πρωτοκόλου -κλπ  κ σέ γράφουν στά ...υποδήματά τους ...

(εχω δοκιμάσει προσωπικά 2 φορές κ ουτε μιά απλή εστω απάντηση , κ αφορουσε  μάλιστα κ σημαντικότατο  θέμα υγείας κατοίκων χωριού 

από αρρώστειες ,αφού υπήρχαν ψόφια ποντίκια στη δεξαμενή τού πόσιμου νερού τού χωριού )

φαντάσου νά κάνεις κ ανώνυμη ...

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Εάν η καταγγελία σου είναι "καταγγελία" μόνο κατ'όνομα (και στερείται ουσίας), δεν σου φταίει το σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Εάν η καταγγελία σου είναι "καταγγελία" μόνο κατ'όνομα (και στερείται ουσίας), δεν σου φταίει το σύστημα.

οταν υπογράφει ολο τό χωριό 150 υπογραφές μέ ονοματεπώνυμα αριθμό ταυτότητος , μέ φωτο μέ τά ψόφια ποντίκια νά επιπλέουν

μέσα στήν δεξαμενή κλπ,

καί κινδυνεύει η υγεία τού κόσμου ...

καί αυτός ηταν στόν κόσμο του....(μάλλον θα ειχε μπλέξει μέ καμιά τζένη....οπως κάποιος αλλος... )

δηλ. γιά σένα τί αλλο επρεπε νά κάνουμε ? 

η λύση βρέθηκε αμέσως οταν πήγαμε κατευθείαν στον προιστάμενό του ...

• Like 1
Δημοσ.

Κανείς δεν ασχολείται με ανώνυμες καταγγελίες.Μπαινουν ολες στο αρχείο εαν ειναι εγγραφές και για απλα ποινικά αδικήματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...