Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ήδη wind φοιτητικό και σκέφτομαι για δεύτερο αριθμό, τι να επιλέξω ποια εταιρία για οικονομία;

Με ενδιαφέρει πιο πολύ το Internet δηλαδή mb.

Καρτοκινητο εννοείται

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλυτερη προσφορα (ειδικα για mb) απο το φοιτητικο cu δεν νομιζω οτι προκειται να βρεις.

Για να σου απαντησω στην ερωτηση σου, δυστυχως δεν ξερω τα πακετα (περα απο τα φοιτητικα) των καρτοκινητων.

Δημοσ.

Καλυτερη προσφορα (ειδικα για mb) απο το φοιτητικο cu δεν νομιζω οτι προκειται να βρεις.

Για να σου απαντησω στην ερωτηση σου, δυστυχως δεν ξερω τα πακετα (περα απο τα φοιτητικα) των καρτοκινητων.

Εμ γιαυτό άνοιξα θέμα, ούτε εγώ τα ξέρω :)

Δημοσ.

Δεν σε καλυπτει της wind ή θελεις να βαλεις sim σε δευτερη συσκευη;

Δεύτερη σιμ θα την έχω με καλύπτει οριακά φίλε μου

Δημοσ.

Δες στις προσφορές ένα θέμα για το vodafone international, νομίζω ότι είναι καλό. Επίσης, αν σε ενδιαφέρει για προσωρινά και η wind και η cosmote έχουν μια καλή προσφορά για καλοκαίρι (για δύο μήνες).

• Like 1
Δημοσ.

Και η frog έχει μια καλή προσφορά νομίζω με ένα κολπάκι για διπλασιασμό mb.

Οπότε η frog η cu ;

Δημοσ.

Οπότε η frog η cu ;

Θα σου πούνε αυτοί που τις έχουν δοκιμάσει! :)

Δες και vodafone international πάντως, στα γρήγορα που το είδα μου φάνηκε καλό!

Δημοσ.

1. Τον τελευταίο μήνα η cosmote δίνει 'φοιτητικό' what's up και σε μη φοιτητές όπως έκανε και η wind (1500'+1.5gb, αλλά για 30 μέρες). Μόνο για νέα νούμερα, δεν γίνονται μεταφορές.

• Σε καταστήματα και στην εξυπηρέτηση πολλούς τους είπανε πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, επειδή...
  • ... το προωθούνε 'μουλωχτά' α) με εξωτερικούς συνεργάτες στο δρόμο όπως είχε γίνει και με την Wind (το κακό είναι ότι μέχρι στιγμής μόνο στην Αθήνα τους έχει βρει κόσμος), β) ως τηλ. προσφορά σε πελάτες που ανήκουν σε άλλο δίκτυο.
  • Νομίζω κάποιοι λίγοι το τσιμπήσανε καλώντας οι ίδιοι την εξυπηρέτηση, λέγοντας -αληθώς- πως είναι σε άλλο δίκτυο και θέλουν να πάνε σε κοτέ με το συγκεκριμένο πακέτο (αποστολή με κούριερ κλπ).
  • Παίζει και σε αγγελίες σε 30-40άρια.

2. Aπό τον Απρίλη τα public δίνουν μαζί με όποια αγορά κάνετε, το φοιτητικό πακέτο Wind (δεν χρειάζεται να είσαι φοιτητής). Το ονομάζουν "ειδική προσφορά", αλλά είναι το ίδιο, 1500' +1.5gb (για 25 μέρες με ~8.5Ε έως 2 φορες το μήνα). Μόνο για νέα νούμερα, δεν γίνονται μεταφορές.

• Σε αυτό υπάρχει το έξτρα πως -αν θυμάμαι καλά- το ποσό της αγοράς, προστίθεται στην κάρτα μετά την πρώτη ανανέωση (παίρνεις κάτι π.χ.12-30-40 κλπ ευρώ, μπαίνουν ως χρόνος).
  • Πριν 1-2 μέρες κάποιος έγραψε πως το πήρε πριν 1 βδομάδα, οπότε λογικά ακόμη το δίνουν... οπότε δες αν τρέχει ακόμα, μια μικρή αγορά από public και το τσιμπάς, αν θέλεις 2ο πάλι από wind.

* Όλες οι πληροφορίες παρακολουθώντας το γειτονικό φόρουμ, αυτά θυμάμαι, όποιον τον ενδιαφέρει ας ρίξει μελέτη κι από 'κει μεριά. Δεν έχω δει αν συζητιέται αντίστοιχα εδώ στην σχετική ενότητα ή στις προσφορές...*

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...