Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα μια  Xiaomi Dash Cam  στην οποία έλεγε ότι έχει μέχρι   2k video εγγραφής και επίσης έχει και  την προστασία οδήγησης   ADAS cam.

Παρέλαβα μια Xiaomi Dash Cam  η οποία γράφει  1080p στα 30fps  και δεν έχει το ADAS  τι μπορώ να κάνω τώρα ;  

Μπορώ να κάνω το αναφέρω στο paypal και να πάρω επιστροφή των χρημάτων μου ;

Δημοσ.

Δες ξανά την περιγραφή και σιγουρέψου πως δεν έχει γίνει λάθος.

Αν ναι, μπορείς να πας σε λύση μέσω του eBay.

Ότι κι αν έχει συμβεί, έχω δικαιωθεί.

Δημοσ.

Δες ξανά την περιγραφή και σιγουρέψου πως δεν έχει γίνει λάθος.

Αν ναι, μπορείς να πας σε λύση μέσω του eBay.

Ότι κι αν έχει συμβεί, έχω δικαιωθεί.

Το είδα στην περιγραφή λέει πως υπάρχει το σύστημα ADAS

http://www.ebay.com/itm/Original-Black-Xiaomi-Yi-2-7-Screen-HD-1080P-WIFI-Car-Dashcam-Cam-Camera-DVR/311889310908?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649

Σε αυτή την κάμερα που μου στείλανε δεν υπάρχει στο μενού η επιλογή ADAS ενώ στο youtube σε όλες τις κάμερες υπάρχει μέσα η επιλογή ADAS.

Πως μπορώ να δικαιωθώ  θα χρειαστεί να στείλω την κάμερα ;    γιατί νομίζω αυτό δεν θα με συμφέρει!

Δημοσ.

Πάντως στο link που έβαλες 1080p λέει

Αν το αντικείμενο που αγόρασες έλεγε κάτι άλλο και μετά το διόρθωσε:

open dispute - not as described στο ebay και επικοινωνείς με τον πωλητή λέγοντας του πως θέλεις full refund ή έστω να σου επιστρέψει κάποια χρήματα

Αν όντως ήταν λάθος του σε καμιά περίπτωση μην αποδεχθείς κάτι που δεν σε ικανοποιεί, να το περάσεις στο ebay και λογικά θα πάρεις full refund

Δημοσ.

Πάντως στο link που έβαλες 1080p λέει

Αν το αντικείμενο που αγόρασες έλεγε κάτι άλλο και μετά το διόρθωσε:

open dispute - not as described στο ebay και επικοινωνείς με τον πωλητή λέγοντας του πως θέλεις full refund ή έστω να σου επιστρέψει κάποια χρήματα

Αν όντως ήταν λάθος του σε καμιά περίπτωση μην αποδεχθείς κάτι που δεν σε ικανοποιεί, να το περάσεις στο ebay και λογικά θα πάρεις full refund

Βλέποντας όλα τα review στο youtube δεν υπάρχει  η συγκεκριμένη κάμερα χωρίς το βοήθημα ADAS  και ναι είναι 1080p  Και αναβαίνει μέχρι το 2K video όπως διαφημίζεται και στο επίσημο site.

Το θέμα είναι μην μου πει να την γυρίσω!

Δημοσ.

Βλέποντας όλα τα review στο youtube δεν υπάρχει  η συγκεκριμένη κάμερα χωρίς το βοήθημα ADAS  και ναι είναι 1080p  Και αναβαίνει μέχρι το 2K video όπως διαφημίζεται και στο επίσημο site.

Φίλε μου το youtube δεν έχει καμιά σχέση, το γράφει ξεκάθαρα απο τον τίτλο:

Original Black Xiaomi Yi 2.7" Screen HD 1080P WIFI Car Dashcam Cam Camera DVR

Δημοσ.

Φίλε μου το youtube δεν έχει καμιά σχέση, το γράφει ξεκάθαρα απο τον τίτλο:

Original Black Xiaomi Yi 2.7" Screen HD 1080P WIFI Car Dashcam Cam Camera DVR

Κάτω στην περιγραφή γράφει  : 

With ADAS intelligent auxiliary driving system

Επίσης γράφει:

165 degrees wide angle, covering three lanes to shooting more scenes.

ενώ στο κουτί γράφει  130 degrees!

το ADAS το αναφέρει και δεν υπάρχει στο μενού!

Στην επιλογή του ebay είχε don't received item και return item  πάτησα return item  και του ανέφερα ότι το προϊον δεν συμφωνεί σύμφωνα με αυτά που περιγράφει   και φαίνεται να μην είναι γνήσιο.  Του ζήτησα refund περιμένω να απαντήση.

Δημοσ.

Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να στο πει.

Τα μεταφορικα στα πληρωνει το paypal,αλλα αφου στειλεις το δεμα.

Βγαζεις μια ΚΑΘΑΡΗ φωτο το δεμα και διπλα την αποδειξη και τα στελνεις στο paypal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...