Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε όλους, εχω ενα κλιματιστικο απο τη carrefour 12αρι αλλα μου κλέψανε την εσωτερικη μοναδα απο τον χωρο που το ειχα, πλεον μετα απο μετακόμιση θέλω να το ξανα λειτουργήσω, που και πως μπορω να προμυθευτω μια εσωτερικη μοναδα ωστε να μην αγοραζω απο την αρχη κλιματιστικο;

Δημοσ.

Δεν αξίζει καν, το πρώτο κλιματιστικό που είχα ήταν Carefour και ερχόταν η δεή 900άρια και 1000άρικα κάθε φορά.

Έβαλα Inventor και πάνω από 250-500 δεν μου έχει πάει. Το δουλεύω πολλές ώρες/μέρα.

Δημοσ.

Δεν αξίζει καν, το πρώτο κλιματιστικό που είχα ήταν Carefour και ερχόταν η δεή 900άρια και 1000άρικα κάθε φορά.

Έβαλα Inventor και πάνω από 250-500 δεν μου έχει πάει. Το δουλεύω πολλές ώρες/μέρα.

καλα,ουτε το συμβατο κλιματιστικο φταιει ουτε το οτι ειναι καρφουρ.μαλλον το σπιτι ειναι ταρατσα και αμονωτο εντελως.ινβερτερ και 250-500 ,θελει προσπαθεια για να το καταφερεις,ή θελεις να ζεις σε ψυκτικο θαλαμο και καταλαθος αγορασες-νοικιασες σπιτι.καποτε το εκανα και εγω.......τρια 9αρια καρφουρ που εχω εδω και 15ετια,δουλευουν ρολοι και δεν ειμαι συνεταιρος της δεη....οσο για τον νηματοθετη,καλυτερα παρε κανα καινουριο κομπλε απο τα λερου με 250......τα ιδια και περισοτερα θα σου βγει αν προσπαθησεις να ταιριαξεις εσωτερικη σε αλλη εξωτερικη,και στο τελος θα εχεις ενα συνολο του οποιου η εξωτερικη θα ειναι παλια και ανα πασα στιγμη ετοιμη να χαλασει....για πες,ποιος την βουτηξε?ενοικιαστης?κλεφτης?γιατι αφησε την εξωτερικη?(mentor mode!!!)

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι πολυ δυσκολο να βρεις λυση γιατι το καρεφουρ ηταν private label και μια ερχοταν απο το ενα εργοστασιο τησ κινασ και μια απο αλλο, εχουνε ερθει καρεφουρ και απο τη galanz και απο τη gree

Παρε αποφαση οτι πρεπει να αγορασεις ενα καινουριο

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον lexus, η carrefour δεν είναι κατασκευαστής αλλά brand name που μπήκε σε μονάδες τις οποίες προμηθευόντουσαν από άλλες εταιρείες και ανάλογα το έτος και τις παρτίδες ο προμηθευτής ήταν διαφορετικός. Η μοναδική λύση στο πρόβλημά σου θα ήταν να βρεις κάποιον που έχει ίδιο μοντέλο και ίδια BTU και να αγοράσεις μόνο την εσωτερική, έλα όμως που ακόμα κι αν βρεις, δεν παίζει να σου δώσει μόνο την εσωτερική, θα σου πει φίλε εγώ όλο το πουλάω μαζί εσωτερική και εξωτερική τώρα αν εσύ θέλεις μόνο την μία δεν τον ενδιαφέρει τον άλλον...

καλα,ουτε το συμβατο κλιματιστικο φταιει ουτε το οτι ειναι καρφουρ.μαλλον το σπιτι ειναι ταρατσα και αμονωτο εντελως.ινβερτερ και 250-500 ,θελει προσπαθεια για να το καταφερεις,ή θελεις να ζεις σε ψυκτικο θαλαμο και καταλαθος αγορασες-νοικιασες σπιτι.καποτε το εκανα και εγω.......τρια 9αρια καρφουρ που εχω εδω και 15ετια,δουλευουν ρολοι και δεν ειμαι συνεταιρος της δεη....οσο για τον νηματοθετη,καλυτερα παρε κανα καινουριο κομπλε απο τα λερου με 250......τα ιδια και περισοτερα θα σου βγει αν προσπαθησεις να ταιριαξεις εσωτερικη σε αλλη εξωτερικη,και στο τελος θα εχεις ενα συνολο του οποιου η εξωτερικη θα ειναι παλια και ανα πασα στιγμη ετοιμη να χαλασει....για πες,ποιος την βουτηξε?ενοικιαστης?κλεφτης?γιατι αφησε την εξωτερικη?(mentor mode!!!)

Και εμείς σε παμπάλαιο σπίτι χωρίς μόνωση μένουμε τελευταίο όροφο και ποτέ δεν πληρώσαμε πάνω από 170ευρώ για καλοκαίρι και με συμβατικό κλιματιστικό. Τα τεχνολογικά προϊόντα από carrefour είναι κάκιστης ποιότητας, 2 συσκευές αγοράσαμε και χαλάσανε σε χρόνο dt με την 2η-3η χρήση, δεν θα εμπιστευόμουν με τίποτα κλιματιστικά από εκεί, το οτι σε εσένα δεν προέκυψε πρόβλημα είναι απλά θέμα τύχης.

Δημοσ.

Κι εγω εχω ενα firstline της carrefour απο το 2005. Μια χαρα δουλευει, αν και λιγο θορυβωδες στην εξωτερικη μοναδα.

Βεβαια, η ΔΕΗ τσιμπάει....παροτι δεν το χρησιμοποιω πολυ....αν και για να ειμαι ειλικρινης, δεν ειδα ποτε εξωφρενικη καταναλωση.

Ουτε βλαβες ειχε ποτε. 170 ευρω το ειχα παρει με την εγκατασταση μαζι; Ωραια χρονια....και λεφτα ειχαμε, και παμφθηνα αγοραζαμε...

Παντως σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος. Καλο value for money.

Δημοσ.

Λάθος.τσιγκουνιά,αφραγκία πολλοί αγοράζαμε προιόντα καρφούρ και άλλων μπραντ νέιμ.

Αυτά είναι σαν το λαχείο.Μπορεί να σου βγουν καλά μπορεί σκάρτα.Ότι κάτσει.Αν όμως χαλάσουν δεν νομίζω ότι

συμφέρουν να τα φτάχνεις.

Πέταμα και καινούργιο.

Εξάλλου κλιματιστικά περασμένης 10ετίας από τέτοια καταστήματα είναι θορυβώδη αλλά πάνω από όλα είναι

αντιοικονομικά.

Πέταξέ το και βάλε ένα καινούργιο.Πες ότι βρήκες εσωτερική μονάδα και φτηνή.

Ο μάστορας να σου το ταιριάξει και το φρέο που θα χρειαστεί θέλει τουλάχιστον 70-80 ευρώ.

Συμφέρει να πληρώσεις τόσο και να έχει ένα προβληματικό και αντιοικονομικό αιρκοντίσιον;;;;;;;

Υ.Γ.Έχει ένας φίλος ένα τέτοιο καρφούρ.Όταν πάω επίσκεψη καλοκαίρι και το έχει σε λειτουργία με

πιάνει πονοκέφαλος από τη φασαρία και φεύγω.Δεν του λέω κάτι να μην τον προσβάλω γιατί ξέρω

ότι δεν έχει για καινούργιο.

Δημοσ.

ειδαμε και τα "επωνυμα" τι σκατα ειναι. εναμισι χιλιαρικο εδωσα πριν 2 χρονια για 2 toyotomi και κανουν και τα 2 σαν 50ρι μηχανακι. δυο φορες φωναξα τεχνικους, δεν ηξεραν τι να κανουν. ζουλαγανε απο δω, σφιγγανε απο κει, στο τελος ειπαν "εε ετσι ειναι αυτη η παρτιδα". να τη χεσω τη παρτιδα και τη toyotomi

τα noname που εχω στο πατρικο μια χαρα αθορυβα και δουλευουν ρολοι

Δημοσ.

ειδαμε και τα "επωνυμα" τι σκατα ειναι. εναμισι χιλιαρικο εδωσα πριν 2 χρονια για 2 toyotomi και κανουν και τα 2 σαν 50ρι μηχανακι. δυο φορες φωναξα τεχνικους, δεν ηξεραν τι να κανουν. ζουλαγανε απο δω, σφιγγανε απο κει, στο τελος ειπαν "εε ετσι ειναι αυτη η παρτιδα". να τη χεσω τη παρτιδα και τη toyotomi

τα noname που εχω στο πατρικο μια χαρα αθορυβα και δουλευουν ρολοι

Αν δεν βγάζεις άκρη με την εδώ Toyotomi, μιλάς με την Toyotomi εξωτερικού, θα τους περιποιηθούν ιδιαιτέρως τους εδώ, μέχρι και brand new μοντέλο θα σου έδιναν αν το κυνήγαγες καλά ;)

Υ.Γ. Σε computer room το λειτουργώ το ac, η υπόλοιπη κατανάλωση που ανέφερα είναι από τους Server/άλλα μηχανήματα(έχω μετρητή).

Δημοσ.

Έλα μην τα παραλέμε κιόλας.

Τα toyotomi είναι από τις 2-3 κορυφαίες μάρκες με ένα από τα καλίτερα σέρβις εντός εγγύησης.

Μήπως δεν είναι toyotomi  αλλά είναι τουtomi. :-D

Δημοσ.

Έλα μην τα παραλέμε κιόλας.

Τα toyotomi είναι από τις 2-3 κορυφαίες μάρκες με ένα από τα καλίτερα σέρβις εντός εγγύησης.

Μήπως δεν είναι toyotomi  αλλά είναι τουtomi. :-D

χαχ γελασαμε.

toyotomi KURO ειναι, αγορασμενα απο Κωτσοβολο. Και επειδη ακριβως θεωρουνταν απο τις "3 κορυφαιες" τα αγορασα, ηταν και απο τα πρωτα A++. Το μονο που αναγνωριζω ειναι οτι δε καινε τιποτα απο ρευμα. Αλλα απο και και περα θελω να τα σπασω. Ποτε ξανα μουφοtomi

οσο για το service, ναι, τους ειδα πως ξυνανε το κεφαλι σα μαιμουδες και δε κανανε τιποτα. στα διαλα συγχυστηκα πρωινιατικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμπειρια απο carefour 12000 Btu...αγορα πριν 710 χρονια..ολα τα καλοκαιρια και σχεδον 2 μηνες συνεχομενης λειτουργειας επι 24 βασεως και τουλαχιστον για 7-8 μερες με ημερισια διαλλειματα  και μετα ξανα συνεχωμενης λειτουργειας και στους 16 C ρυθμισμενο οπου σε δωματιο 25 τ.μ τους κατεβαζει 14

Πορισμα/σκυλι μαυρο.προβλημα μηδεν.Μια συντηρηση μονο.

Καπια στιγμη μιλησα με εναν τεχνικο που εγκαθιστουσε για λογαριασμο της carefour αν θυμαμαι καλα οπου με ειπε τοτες ειχε φερει δυο παρτιδες.η μια σκυλια οπου προφανως ετυχα εγω και μια αλλα παρτιδα τιτιζα

καταναλωση νορμαλ.μετρημενη καταναλωση απο την πριζα μαξ 1020 W οταν δουλευουν και οι 2 μοναδες μεσα εξω.

μετρημενη καταναλωση σε inverter Carrier 960 12,000επισης μεσα εξω 960 W για ενα προχειρο σημειο αναφορας για συγκριση

Χαλαλι του οποτε πλεον και να βγαλει προβλημα.τα λεφτα του τα αξιζει

Επεξ/σία από sixfeetunder

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...