Yeroplatanos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μην τα λες αυτά δυνατά στο Insomnia και μάλιστα σε θέμα της Google. Ετοιμάσου για Shitstorm. δεν το θεωρω πολυ πιθανο καθως η apple δεν βγαζει οθονες.Αν γινοταν θα το ειχε κανει ηδη η sammy και η lg
Neg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 δεν το θεωρω πολυ πιθανο καθως η apple δεν βγαζει οθονες.Αν γινοταν θα το ειχε κανει ηδη η sammy και η lg H Apple δεν βγάζει τίποτα, η Apple έχει Engineers που σχεδιάζουν το Hardware των συσκευών της και μετά δίνουν δουλειά σε εταιρίες με εργοστάσια όπως την LG, Samsung και πάει λέγοντας. Η LG ήταν ανέκαθεν αυτή που κατασκεύαζε τις οθόνες για τα Mac για παράδειγμα, η δε Samsung αναλάμβανε να κατασκευάζει τους επεξεργαστές για την Apple. Δεν παίρνουν λοιπόν έτοιμα κομμάτια που μπαίνουν σε άλλα κινητά, μην τα μπερδεύεις. Επίσης προτιμώ το Pixel 2 anyday από τα Bloated Skinned κινητά της LG και Samsung. 2
Neg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Όταν βγήκε το s8 όμως με bezzel less δεν θυμάμαι να έγραψες ποτέ Mi MIX με finger print sensors πίσω αριστερά.. Μόνο όταν πρόκειται για τις εταιρείες που σας συμφέρει ή γουστάρετε θυμάστε να γράψετε . Φίλε είσαι τρελός; Δες τα δίπλα δίπλα και πες μου ξανά αν είναι ίδια σε σχεδιασμό και μετά ξαναδές το Pixel 2 1
Hatsos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Πάντως ρε παιδιά. Όλα πάλι μοιάζουν μεταξύ τους. Όταν ξανά δώσω πολλά λεφτά για κινητό μάλλον σε sony θα πάω πάλι.
AggelosTz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Θα το πάρω και ας έχει 1000+ ευρώ, εγώ δεν είμαι πρόβατο να πάρω Iphone..... 2
the other one Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 H Apple δεν βγάζει τίποτα, η Apple έχει Engineers που σχεδιάζουν το Hardware των συσκευών της και μετά δίνουν δουλειά σε εταιρίες με εργοστάσια όπως την LG, Samsung και πάει λέγοντας. Η LG ήταν ανέκαθεν αυτή που κατασκεύαζε τις οθόνες για τα Mac για παράδειγμα, η δε Samsung αναλάμβανε να κατασκευάζει τους επεξεργαστές για την Apple. Δεν παίρνουν λοιπόν έτοιμα κομμάτια που μπαίνουν σε άλλα κινητά, μην τα μπερδεύεις. Επίσης προτιμώ το Pixel 2 anyday από τα Bloated Skinned κινητά της LG και Samsung. για αυτό και τα πληρώνεις χρυσά, εφόσον πολλά τα αγοράζει από τρίτους 1
kwstaskara Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Η apple θα σπάσει ταμεία πάλι. Αν είναι το google pixel στο ίδιο price range με το iphone 8 τότε δεν υπάρχει λόγος να προτιμηθεί το pixel. Για να δούμε
ii_die_4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Η apple θα σπάσει ταμεία πάλι. Αν είναι το google pixel στο ίδιο price range με το iphone 8 τότε δεν υπάρχει λόγος να προτιμηθεί το pixel. Για να δούμε Ναι επειδη το iphone ειναι οτι καλυτερο στο pricerange του.
Cooltech Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Θεωρήστε γνωστές κινητών Κάθεστε και συγκρίνεται το pixel σαν να αποτελεί φόρεμα σε βιτρίνα??? Το software αγοράζεις πρώτος update καθαρό Android και το support της Google όποιος γουστάρει Android αυτό πληρώνει στο pixel
Cooltech Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Και κάτι τελευταίο η τσέπη μου δεν είναι για pixel ολα τα κινητα μου ήταν Nexus αν δεν έχεις κρατήσει ένα από αυτά στα χέρια σου δεν ξέρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα