DrLo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αναρωτιέμαι πραγματικά αν παίζει κάτι τέτοιο στο εξωτερικό ή είμαστε μονο εδώ θύματα. Παιζει Κανονικά, πρέπει να ξεσηκωθούν οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι. Μόνο οι στρατιωτικοί να πάνε ΚΑΑΥ; Εξαρτάται ... Πχ γιατί μόνο υπάλληλοι συγκεκριμενων υπουργείων έχουν κάποια προνόμια.
Fotis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δεν πληρώνεις ούτε εσυ ούτε κανείς άλλος που δεν ανηκει στην υπηρεσία.Πληρώνουν κανονικά οι παραθεριστες(προφανώς μειωμενες τιμές από ότι αν πήγαινες άλλου) και τελικά καταλήγει η εκάστοτε υπηρεσία να έχει κέρδος. Το" πληρωνουν οι παραθεριστες τα στελεχη των Ε.Δ δλδ" ειναι σαν τους "τα κραταγαν των Δεητζηδων π.χ " που εβγαιναν στην συνταξη στα 50 με 2000 ? γιατι δεν μου βγαινουν τα μαθηματικα ρε γαμωτο . Εκτος αν παμε σε δημιουργικη λογιστικη ... 2
kargo130 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δεν πληρώνεις ούτε εσυ ούτε κανείς άλλος που δεν ανηκει στην υπηρεσία.Πληρώνουν κανονικά οι παραθεριστες(προφανώς μειωμενες τιμές από ότι αν πήγαινες άλλου) και τελικά καταλήγει η εκάστοτε υπηρεσία να έχει κέρδος. Εγω παντως οσο θυμαμαι τις τιμες που επαιζαν οταν ημουν εγω φανταρος, δεν παιζει να εβγαινε κερδος με την καμια(πριν αρκετα χρονια βεβαια). Πρεπει να υπολογισεις κτιρια, μισθους κτλ κτλ οχι μονο αν βγαινουν τα τρεχοντα εξοδα. Φωτη ακομα υπαρχουν επιδοματα αγαμης θυγατερας(πολλες δεν παντρευονται για να μην το χασουν...............αυτα πρεπει να ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια. 1
~mxls~ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δεν ξερω , ας πουμε οτι συμβαινει στις ΗΠΑ ,ειμαστε το ιδιο με τις ΗΠΑ? Χρεωκοπημενη χωρα ειμαστε ειναι δυνατον να πληρωνουμε ακομα αυτες τις μπουρδες δεν φτανει που πληρωνουμε την αργομισθια τους ? Καλά συμφωνώ, εννοείται, ξέρω από πρώτο χέρι τι παίζει σε ΚΑΑΥ. Απλά απορία το'χα αν είναι μονο ελληνικό φαινόμενο. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Την πύλη λέει του ΚΑΑΥ την φιλαγε φανταρος. Με τέτοια ανεργία αντί να προλάβουν κάναν άνεργο βάζουν τους τζάμπα φαντάρους οι ξεφτιλες. Και τον άλλο τον χάλασε το τριευρο 1
The_Judas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Εφόσον: Δεν το δικαιούσαι. Δεν σε ενδιαφέρει γιατί η παραλία είναι χάλια. Γιατί χαλιέσαι και ασχολείσαι; Προφανώς και το ΚΑΑΥ δεν είναι sahara beach bar. Δεν ψάχνουν για πελατεία. Τους καημένους τους φαντάρους που δουλεύουν εκεί ως δούλοι των στρατιωτικών δεν τους σκέφτεσαι και λίγο; Υπάρχουν ένα σωρό παραλίες που μπορείς να πας με την ομπρέλα σου και να κάτσεις δωρεάν. 3
Lanike71 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Πάντως TS, αν ήμουν κανένας ανώτερός σου και εσύ ως AYΔΜ μου έφερνες καμία γραπτή αναφορά και έγραφες όπως εδώ "φιλούσε στη σκοπιά ο Χ φρουρός και αποκοιμήθηκε", θα σε μπανάριζα για πάντα από όλες τις παραλίες. Χωρίς παρεξήγηση.
opcorsa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 ευκολα οι πιο μιζεροι ανθρωποι που εχω γνωρισει οι στρατιωτικοι... το παρον αποδυκνει του λογου το αληθες 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Τους ανέφερα δε ότι ο πατέρας μου είναι ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας Και πως και δεν του απαντησες ''ΡΕ ξερεις ποιος ειμαι εγω? που θες να πληρωσω κιολας''
kaliakman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Εγω παντως οσο θυμαμαι τις τιμες που επαιζαν οταν ημουν εγω φανταρος, δεν παιζει να εβγαινε κερδος με την καμια(πριν αρκετα χρονια βεβαια). Πρεπει να υπολογισεις κτιρια, μισθους κτλ κτλ οχι μονο αν βγαινουν τα τρεχοντα εξοδα. Φωτη ακομα υπαρχουν επιδοματα αγαμης θυγατερας(πολλες δεν παντρευονται για να μην το χασουν...............αυτα πρεπει να ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια. Επειδή πήγα πρόσφατα λόγω φιλικης οικογένειας: πλέον τα έχουν δώσει σε ιδιώτες σχεδόν τα πάντα μέσα (εστιατόρια κτλ) με ότι συνεπάγεται αυτό για τις τιμές αν και έχουν γίνει συμφωνίες. Υποτίθεται ότι αυτό το έκαναν για να μεγαλώσουν το κέρδος. @fotis (δεν ξέρω πως γίνεται πολλαπλή παραθεση απο κινητό) Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα από την στιγμή που δεν τα πληρώνεις εσύ τα λεφτά αυτά. Να μου πεις για μισθούς οκ απλά στο συγκεκριμένο δεν βλέπω κάτι μεμπτο.
Kyriakos131211 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Και πως και δεν του απαντησες ''ΡΕ ξερεις ποιος ειμαι εγω? που θες να πληρωσω κιολας'' Γιατί δεν είμαι ο Ελληναράς ρε φίλε που θα φωνάξω και θα απαιτήσω επειδή όντως ήμουν ένας ''στρατιώτης με περισσότερες ευθύνες '' κατά την άποψη του από πάνω . Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω στο φιλαράκι που μου '' την είπε '' . Θες 3€ για την ξαπλώστρα στα ΚΑΑΥ ; Απλά δε στα δίνω και πάω αλλού . Εγώ αναρωτιέμαι γιατί βάζουν νταβατζιλίκι ενώ δικαιούμαι να κάτσω δωρέαν . Απλά επειδή γνώριζα ότι Αστυνομικοί και στρατιωτικοί δεν πληρώνουν και κάθονται ΔΩΡΕΑΝ . Στην τελική θα ψώνιζα και κάτι από το μινι μπαρ που έχουν φτιάξει να μαζέψουν και κανένα φράγκο . Και τέλος για να κλείσω το θέμα . Ο Φαντάρος που κάθεται στα ΚΑΑΥ , κάνει ζωάρα , τι να πουν και οι υπόλοιποι που λιώνουν στα περίπολα με 40 βαθμούς κελσίου . Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας όλους σας πάντως .
Fotis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα από την στιγμή που δεν τα πληρώνεις εσύ τα λεφτά αυτά. Να μου πεις για μισθούς οκ απλά στο συγκεκριμένο δεν βλέπω κάτι μεμπτο. Για τις εγκαταστασεις λεω και τις θερινες κατοικιες τι δεν τις πληρωσα εγω? Ποιος τις πληρωσε ο εφεδρος αξιωματικος η' ο ανθυπολοχαγος με το χιλιαρικο η' των ειδικων δυναμεων που βγαινει ακομα και τωρα στα 40 στην συνταξη ?
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Καλά συμφωνώ, εννοείται, ξέρω από πρώτο χέρι τι παίζει σε ΚΑΑΥ. Απλά απορία το'χα αν είναι μονο ελληνικό φαινόμενο. Υπάρχουν, άλλα είναι για πραγματικές απώλειες υγείας, όχι για φτηνές διακοπές με τζάμπα υπηρετες
Kyriakos131211 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Υπάρχουν, άλλα είναι για πραγματικές απώλειες υγείας, όχι για φτηνές διακοπές με τζάμπα υπηρετες Γιατί το φανταριλίκι τι είναι ; Υπηρεσίες στο στρατόπεδο παρέχεις με 3 και 60 ! Τέλος πάντων .
kaliakman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Για τις εγκαταστασεις λεω και τις θερινες κατοικιες τι δεν τις πληρωσα εγω? Ποιος τις πληρωσε ο εφεδρος αξιωματικος η' ο ανθυπολοχαγος με το χιλιαρικο η' των ειδικων δυναμεων που βγαινει ακομα και τωρα στα 40 στην συνταξη ? Στο συγκεκριμένο που πήγα (ναυτικό) επειδή είχα την ίδια απορία μου είπαν ότι φτιάχτηκε με χρήματα ενός ταμείου(μετοχικο ταμειο ναυτικού με ένα γρηγορο search)που έχουν και τους κρατάνε λεφτά από όλους κάθε μήνα όσο υπηρετουν. Τώρα τι ισχύει ισχύει άλλου ή ακόμα και αν ισχύει αυτό που σου λέω θα σε γελασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις