Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο που πήγα (ναυτικό) επειδή είχα την ίδια απορία μου είπαν ότι φτιάχτηκε με χρήματα ενός ταμείου(μετοχικο ταμειο ναυτικού με ένα γρηγορο search)που έχουν και τους κρατάνε λεφτά από όλους κάθε μήνα όσο υπηρετουν.

Τώρα τι ισχύει ισχύει άλλου ή ακόμα και αν ισχύει αυτό που σου λέω θα σε γελασω.

οκ απαντησα σε αυτο με  το παραδειγμα των Δεητζηδων .

Μην λεμε τα ιδια ολη την ωρα .

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο που πήγα (ναυτικό) επειδή είχα την ίδια απορία μου είπαν ότι φτιάχτηκε με χρήματα ενός ταμείου(μετοχικο ταμειο ναυτικού με ένα γρηγορο search)που έχουν και τους κρατάνε λεφτά από όλους κάθε μήνα όσο υπηρετουν.

Τώρα τι ισχύει ισχύει άλλου ή ακόμα και αν ισχύει αυτό που σου λέω θα σε γελασω.

Lol, και τον μισθό που προέρχονται οι κρατήσεις ποιος τον πληρώνει;

Δημοσ.

Αυτό είναι ΟΚ καθώς είναι ΔΥ. Η απορία μου είναι αν έχει συμμετοχή - επιδότηση το κράτος
Δημοσ.

Τα ταμεία των στρατιωτικών/αστυνομικών έχουν χρεοκοπήσει από τις πρόωρες συντάξεις και τα εφάπαξ που έδιναν τόσα χρόνια, φυσικά και επιδοτουνται

Δημοσ.

Εγω παλι δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να σας πληρωνω της θερινες κατοικιες και δεν πληρωνετε κανονικα οπως ο υπολοιπος κοσμος  για να παραθερισετε ?

γαμώτο που μπορώ να κάνω μονο ενα like!

(εχω υπηρετήσει για 1 φεγγάρι σε ΚΑΑΥ)

Δημοσ.

Άρα το πρόβλημα δεν είναι τα ΚΑΑΥ αλλά ο υψηλος μισθός των στρατιωτικων. Εννοώ ότι αν έπαιρναν 500 ευρώ και τους έκαναν κρατήσεις για το συγκεκριμενο σκοπό δεν θα είχαμε πρόβλημα, σωστά?

Αν ναι αυτό είναι άλλο θέμα για συζήτηση.

Δημοσ.

Άρα το πρόβλημα δεν είναι τα ΚΑΑΥ αλλά ο υψηλος μισθός των στρατιωτικων. Εννοώ ότι αν έπαιρναν 500 ευρώ και τους έκαναν κρατήσεις για το συγκεκριμενο σκοπό δεν θα είχαμε πρόβλημα, σωστά?

Αν ναι αυτό είναι άλλο θέμα για συζήτηση.

Δεν θα είχαμε πρόβλημα αν οι κρατήσεις κάλυπταν τον συγκεκριμένο σκοπό και δεν χρειαζόντουσαν "βοήθεια".

Και μάλιστα αν παρακολουθείς εδώ τα θέματα θα δεις ότι ο TS έχει ανοίξει και άλλο θέμα (προικοδότηση) όπου επίσης "καλύπτεται" από τις κρατήσεις των μισθών.

Και αναρωτιέται κανείς τι σόι κρατήσεις είναι αυτές που καλύπτουν τόσα πράγματα (ακόμα και αν αυγάτιζαν επενδυόμενες σε ιδιαίτερα αποδοτικά ομόλογα, κλπ);

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...