Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σε παίρνει για 70άρι στο φάρδος και ν' ανέβεις ένα 50άρι, δες αυτό. Για το συγκεκριμένο η LG δίνει 5 έτη εγγύηση (10 για το συμπιεστή).

Το έχω 8 μήνες, είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Και βασικά δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλά με >2 έτη εγγύηση σε αυτό το price range.

Aυτό μου λέει 2 χρόνια αντιπροσωπίας, όχι 5. Το ίδιο και το μικρό. 

Τελικά έχει 2 ή 5? (Το μοτέρ 10, το γνωρίζω).

Δημοσ.

Το έχω λίγο παραπάνω από 1 χρόνο.

http://www.electrostudio.gr/product/13310/lg-psygeiokatapsyktis-gbb548pzczh-499lt-a-

Είναι απίστευτα δυνατό, έχει ικανοποιητικούς χώρους στην συντήρηση και αρκετά καλούς χώρους στην κατάψυξη με 10ετή εγγύηση στο μοτέρ.

Δημοσ.

Δεν βαζουν τετοια πραγματα σε ψηγεια. Ρωτα εναν ηλεκτρολογο καλυτερα

Θα ρωτήσω τον εαυτό μου μιας και τυγχάνει να είμαι ηλεκτρολογος  :-D

Αυτό συμβαινει γιατί το ψυγείο εχει μοτερ και στις εκκινήσεις του ισως να εχει καποιο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης αυτό λέει:

Χρόνος αυτονομίας σε περίπτωση βλάβης (ώρες) 16

Το δικό σου είπες έχασε την ψύξη σε 1 ημέρα (24 ώρες?)...μήπως είναι καλύτερο; :P

Δημοσ.

Επίσης αυτό λέει:

Χρόνος αυτονομίας σε περίπτωση βλάβης (ώρες) 16

Το δικό σου είπες έχασε την ψύξη σε 1 ημέρα (24 ώρες?)...μήπως είναι καλύτερο; :P

Μάλλον εννοεί λειτουργεί σαν συντήρηση για 16 ώρες, εμένα είχε θερμοκρασία περιβάλλοντος στις 24. :P

Για την εγγύηση το σκέφτομαι τώρα. Διαβάζω και σχόλια για 5 αλλά στο site δίνει 2.

Δημοσ.

Μακρυα απο σαμσουνγκ...μια φορα μας χαλασε κ το σερβις τους αισχρο! Τουλαχιστον για την αντιπρωσοπεια του Ηρακλειου.Ο μισος Αυγουστος χωρις ψυγειο. Συν οτι δωσαμε για μια πλακετουλα ινβερτερ 220 ευρω. Τωρα εχουμε πιτσος αλλα ειναι νωρις για να κρινω και μην μπερδευεστε οταν λενε εγγυηση 5-10 ετων ειναι στο μοτερ συνηθως οχι στα υπολοιπα μερη.

Δημοσ.

Το έχω λίγο παραπάνω από 1 χρόνο.

http://www.electrostudio.gr/product/13310/lg-psygeiokatapsyktis-gbb548pzczh-499lt-a-

Είναι απίστευτα δυνατό, έχει ικανοποιητικούς χώρους στην συντήρηση και αρκετά καλούς χώρους στην κατάψυξη με 10ετή εγγύηση στο μοτέρ.

Πρόσεξε, κι εγώ αρχικά σε αυτό που παραθέτει ο cger είχα καταλήξει.

Μιλώντας με Ρεντζιλά (από εκεί το πήρα), μου πρότεινε να πάω σε αυτό που σου είπα εγώ, που εκτός του ότι έχει χερούλια στις πόρτες, η LG δίνει 5 έτη εγγύηση αντί για 2.

Μου ήρθε λοιπόν στο σπίτι με αυτοκόλλητα για 5 έτη εγγύησης κ.λπ..

Τώρα αν πρέπει να το πάρεις από κάπου συγκεκριμένα (π.χ. να είναι επίσημος μεταπωλητής ή κάτι τέτοιο) για να ισχύει η πενταετής εγγύηση, δεν το γνωρίζω, αλλά δε νομίζω κιόλας.

Εσύ πού είδες στο site της LG για 2;

Δημοσ.

Στα σχόλια στο Σκρουτζ λέει ένας για 5 σε όλα τα αλλά και δέκα μοτέρ. Όλα τα μαγαζιά ακομα και στο τηλέφωνο λένε δυο.

Εντωμεταξύ οι απατεώνες δίνουν πλασματικές τιμές για μεταφορικά. Αξίζουν τα δυο μεγάλα LG αν έχουν μόνο δυο έτη εγγύησης; Δίνει κάποιος 5 σε αυτην την τιμή;

Δημοσ.

Μίλα με Ρεντζιλά, ήταν πολύ εξυπηρετικοί, και με χρέωσαν 10€ μεταφορικά για το ψυγείο, με ανέβασμα στον πρώτο απ' τις σκάλες (υπόψη, είναι 99 κιλά το ψυγείο).

• Like 1
Δημοσ.

Θα το κοιτάξω, το κακό είναι το θέλω σε νησί. Εσένα σου λέει πουθενά για 5 χρόνια εγγύηση;
Με συγχωρείς δεν είχα διαβασει το παραπάνω. Άρα βλέπω για του Φανη και από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Η πλάκα είναι αυτό εδώ αλλά δίνουν 2 χρόνια και άλλα μαγαζιά 5.

http://www.skroutz.gr/s/5156865/LG-GBB548PZQZB.html

πχ το 2ο μαγαζί δίνει 2, το πρώτο που δεν υποστηρίζει αντικαταβολή 5, όπως και ο Ρετζιλάς. Λογικά θα το πάρω απο εκεί.

Many thanks!

Δημοσ.

Το ότι το θέλεις σε νησί είναι ένα πρόβλημα, καθώς και ο όγκος του είναι μεγάλος, και το βάρος του, αλλά είναι και ηλεκτρική συσκευή.

Δηλαδή οι μεταφορικές εταιρείες συνήθως ζητάνε αρκετά για τέτοια αντικείμενα, βάλε και τυχόν μεταφόρτωση για στο φέρουν στο σπίτι.

Αν μιλήσεις με Ρεντζιλά (ή όποιον άλλον) και βγάλεις άκρη, ρίξε κι εδώ μια ενημέρωση. Η αλήθεια είναι ότι απ' τη στιγμή που μου το είπε προφορικώς στο τηλέφωνο, και το είδα και αλλού, δεν έδωσα παραπάνω σημασία.

Δεν έχω διαβάσει ψιλά γράμματα δηλαδή, και δε θέλω να παραπληροφορώ, σε περίπτωση που έχω παραπληροφορηθεί κι εγώ.

Επίσης, κάτω απ' το Moist Balance Crisper (Fruits & Vegetables) ράφι, έχει άλλο ένα που λέγεται Fresh Zone (Fruits & Vegetables). Δεν έχω καταλήξει αν είναι σαν αυτό που έχουν μερικά που είναι για ψάρι/κρέας (~0°C).

Πάντως ό,τι βάζω εκεί είναι όντως πιο κρύο απ' ότι στην υπόλοιπη συντήρηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...