Jim1316 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Όπως φαίνεται του χρόνου θα είμαι φοιτητής στη Ξάνθη, και δεν έχω ιδέα πως είναι. -Σε πια περιοχή να ψάξω για σπίτι; -Πόσα τ.μ. θα πρέπει περίπου να είναι; -Πώς πάει η Ξάνθη από φοιτητική ζωή; -Παραλίες έχει κοντά; -Η νέα φοιτητική λέσχη είναι καλή; -Που βγαίνουν οι φοιτητές;
Jim1316 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Για ποιο τμήμα μιλάμε; Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
thomasG4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Όπως φαίνεται του χρόνου θα είμαι φοιτητής στη Ξάνθη, και δεν έχω ιδέα πως είναι. -Σε πια περιοχή να ψάξω για σπίτι; -Πόσα τ.μ. θα πρέπει περίπου να είναι; -Πώς πάει η Ξάνθη από φοιτητική ζωή; -Παραλίες έχει κοντά; -Η νέα φοιτητική λέσχη είναι καλή; -Που βγαίνουν οι φοιτητές; Θα πρότεινα να ψάξεις στη περιοχή κοντά στα στρατόπεδα (1o γυμνάσιο και λίγο πιο πάνω). Εκεί μπορείς να βρεις καλά σπίτια και σχετικά καινούρια. Η απόσταση απο το πολυτεχνείο δεν είναι και τίποτα το τραγικό. Βέβαια τα εργαστήρια της σχολής σου έχω την εντύπωση ότι βρίσκονται εκτός πόλης (στα νέα κτήρια), οπότε δεν το γλιτώνεις το λεωφορείο. Γενικά πάντως όλη η πόλη περπατιέται άνετα. Η φοιτητική ζωή είναι πολύ χαλαρή. Έχει κάποια μαγαζιά, αλλά ειδικά το χειμώνα η κίνηση είναι αρκετά μειωμένη. Απο δεύτερο και τρίτο έτος, περισσότερο θα τη βγάζετε σε σπίτια με παρέα. Πολλοί φοιτητές πάνε και Κομοτηνή που είναι δίπλα ,γιατί γίνεται χαμός από φοιτητές και φοιτήτριες κυρίως. Οι παραλίες είναι περίπου 20 λεπτά με το αμάξι και είναι αξιοπρεπείς. Εράσμιο, μάγγανα και μυρωδάτο είναι καλές επιλογές για κοντά. Για λίγο πιο μακριά η Κεραμωτή στη Καβάλα, Αμμόλοφοι και κάποιες παραλίες λίγο παραπέρα είναι πιο καλές.
mylo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Η λογική λέει πως ψάχνεις για γκαρσονιέρα. Αν θες περισσότερα δωμάτια ανεβαίνει και το κόστος
jakegate7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Όπως φαίνεται του χρόνου θα είμαι φοιτητής στη Ξάνθη, και δεν έχω ιδέα πως είναι. -Σε πια περιοχή να ψάξω για σπίτι; -Πόσα τ.μ. θα πρέπει περίπου να είναι; -Πώς πάει η Ξάνθη από φοιτητική ζωή; -Παραλίες έχει κοντά; -Η νέα φοιτητική λέσχη είναι καλή; -Που βγαίνουν οι φοιτητές; -Περιοχη δεν ξερω να σου πω αλλα η ξανθη ειναι μικρη πολη οποτε δεν θα εχεις προβλημα -Τα μαθηματα θα τα κανεις στα νεα κτιρια οποτε λεοφωρειο . Αν θες κοιτα για σπιτι κοντα σε σταση και σε σουπρρ μαρκετ. - Η ζωη δεν λεει πολλα. Απο δευτερο τριτο ετος θα μενετε σπιτι παρεα και μια στο τοσο εξω -Στην νεα λεσχη δεν εχω παει αλλα η λεσχη που ειναι στις εστιες εχει χαλια φαγητο. Στο στρατο ετρωγα πολυ καλυτερο. Θα σου προτεινα να μαθεις να μαγειρευεις. Καλυτερα θα τρως και θα σου ειναι χρισημο στη συνεχεια της ζωης σου. -Παραλια φυσικα και εχει στο κεντρο της πολης. οταν πας εκει θα καταλαβεις τι εννοω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα