Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα. Μολις γυρισα απο τραπεζα με υον συγγενη μου. Εξυπηρετικοτατη η τυπισσα. Καναμε αμφισβητηση συναλλαγων. Βρηκε στο πισι αναλυτικα ολες τις αγορες και συμπληρωσαμε κατι χαρτια και θα μας ενημερωσουν παλι σε ενα μηνα. Επισης για δικαστικα δεν πληρωνουμε κατι

• Like 3
Δημοσ.

Καλημερα. Μολις γυρισα απο τραπεζα με υον συγγενη μου. Εξυπηρετικοτατη η τυπισσα. Καναμε αμφισβητηση συναλλαγων. Βρηκε στο πισι αναλυτικα ολες τις αγορες και συμπληρωσαμε κατι χαρτια και θα μας ενημερωσουν παλι σε ενα μηνα. Επισης για δικαστικα δεν πληρωνουμε κατι

Τέλος καλό όλα καλά δηλαδή. Μπράβο. Εξελισσόμαστε.

Δημοσ.

ειπαν πόσο καιρό θα κάνουν να πιστωθούν τα λεφτά??? Τι θα γίνει με αστυνομία??

Τέλος καλό όλα καλά δηλαδή. Μπράβο. Εξελισσόμαστε.

βασικά αυτα να τα διαβάζουν οσοι φοβούνται τις αγορές με κάρτες κ ειδικά τις ανέπαφες.
Δημοσ.

Δεν μου ειπανε τιποτα για αστυνομια ουτε για τα χρηματα. Απλα λεει θα παρει γυρω στον ενα μηνα και θα μας ειδοποιησουν αυτοι. Θα το τρεξουν αυτοι. Δεν γνωριζω κατι αλλο. Ολα αυτα στην εθνικη τραπεζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...