Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πόσο σου εβγαλε δλδ ρε φιλε; με πόσο μέσο;

σου ειπε εισαι χαμηλά απο το μέσο η είσαι τελίως στα τάρταρα η τεστο σου; εχει μια διαφορά..

το να μπεις σε κύκλο με τέστο ειναι ιστορία. γι αυτο σε ρωτάω πόσο στην εβγαλε. 

Δημοσ.

πόσο σου εβγαλε δλδ ρε φιλε; με πόσο μέσο;

σου ειπε εισαι χαμηλά απο το μέσο η είσαι τελίως στα τάρταρα η τεστο σου; εχει μια διαφορά..

το να μπεις σε κύκλο με τέστο ειναι ιστορία. γι αυτο σε ρωτάω πόσο στην εβγαλε. 

Η ελεύθερη ( η βασική δηλαδή) είναι 9 ng/dL με μέσο όρο για ανθρώπους της ηλικίας μου 17-41 ng/dL

Δημοσ.

Δε μας ενημερωνεις ποση ενεσιμη τεστοστερονη επαιρνες ομως.
Τα συμπληρωματα διατροφης δεν ανεβαζουν τα επιπεδα τεστοστερονης, ειναι κοινως υπερτιμημενα φαγητα σε σκονη. Αλλα πραγματα την ανεβαζουν και με κακη χρηση, μετα τη διακοπη την κατεβαζουν.

Οτι σου πει ο ιατρος σου, ασε τα φορουμς και το ιντερνετ, αρκετο κακο εκανες στον εαυτο σου.

• Like 1
Δημοσ.

Δε μας ενημερωνεις ποση ενεσιμη τεστοστερονη επαιρνες ομως.

Τα συμπληρωματα διατροφης δεν ανεβαζουν τα επιπεδα τεστοστερονης, ειναι κοινως υπερτιμημενα φαγητα σε σκονη. Αλλα πραγματα την ανεβαζουν και με κακη χρηση, μετα τη διακοπη την κατεβαζουν.

Οτι σου πει ο ιατρος σου, ασε τα φορουμς και το ιντερνετ, αρκετο κακο εκανες στον εαυτο σου.

Μα δεν έγραψα ότι έκανα ενέσιμη τεστοστερόνη. Εδώ ούτε συμπλήρωμα με βιταμίνες δεν έχω πάρει σε όλη μου τη ζωή, πόσο μάλλον στεροειδή...

Δημοσ.

Αν και άσχετος, αυτό που θέλω να σου πω επειδή αναφέρεις οτι δεν θες να πάρεις συμπληρώματα που θα σου προτείνει ο γιατρός.

Να ρωτήσεις τον γιατρό σου και να ψάξετε την αιτία για την οποία έχει μειωθεί τόσο η τεστοστερόνη, αν δεν βρεθεί κάτι, πρέπει να πάρεις οτι αγωγή σου συστήσει ο γιατρός.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...