Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπειδή τα μεταφορικά και τα τελωνεία έχουν πάει στα ύψη πλέον με τις τελευταίες εξελίξεις έχουμε κάτι με παρόμοια ποικιλία απο Ευρώπη; Κυρίως αγοράζω "χομπίστικα" ηλεκτρονικά και στοιχεία, πλακέτες κτλ. 

• Moderators
Δημοσ.

Eπειδή τα μεταφορικά και τα τελωνεία έχουν πάει στα ύψη πλέον με τις τελευταίες εξελίξεις έχουμε κάτι με παρόμοια ποικιλία απο Ευρώπη; Κυρίως αγοράζω "χομπίστικα" ηλεκτρονικά και στοιχεία, πλακέτες κτλ.

Αναγκαστικά ψάχνεις στο ebay, και βάζεις μόνο από Ευρώπη (διπλό τσέκαρε βέβαια χώρα αποστολής)

• Like 1
Δημοσ.

Το ebay.co.uk δεν έχει τελωνεία

To ebay.co.uk φυσικά και έχει πιθανότητα για τελωνείο. To 80% του περιεχομένου του είναι από κίνα.

Δεν έχει σχέση από πιο ebay αγοράζεις αρκεί να επιλέξεις το αντικείμενο να βρίσκεται Ευρώπη.

Όπως είπε ο @Inuyasha πρέπει να βάζει item location Europe και φυσικά πάντα να τσεκάρει δεύτερη φορά πριν την αγορά το item location που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από την τιμή του προϊόντος.

• Like 2
Δημοσ.

Αν και δεν απαντά στο ερώτημά σου, βλέποντας τον τίτλο του θέματος, ένα τιπ να σου δώσω για το ebay, προτίμησε να χρησιμοποιείς το ebay.ie για δυο λόγους. Σε αυτό οι περισσότεροι πωλητές βάζουν τα προϊόντα τους κατευθείαν σε τιμές ευρώ, οπότε δεν χρεώνεσαι τα (μικρά) έξοδα μετατροπής συναλλάγματος που θα είχες αν αγόραζες το ίδιο προϊόν από λιστινγκ σε δολλάριο ή λίρες, και δεύτερον όλοι σχεδόν οι πωλητές εκεί που στέλνουν Ιρλανδία, στέλνουν και Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν απαντά στο ερώτημά σου, βλέποντας τον τίτλο του θέματος, ένα τιπ να σου δώσω για το ebay, προτίμησε να χρησιμοποιείς το ebay.ie για δυο λόγους. Σε αυτό οι περισσότεροι πωλητές βάζουν τα προϊόντα τους κατευθείαν σε τιμές ευρώ, οπότε δεν χρεώνεσαι τα (μικρά) έξοδα μετατροπής συναλλάγματος που θα είχες αν αγόραζες το ίδιο προϊόν από λιστινγκ σε δολλάριο ή λίρες, και δεύτερον όλοι σχεδόν οι πωλητές εκεί που στέλνουν Ιρλανδία, στέλνουν και Ελλάδα.

Γενικά όλη σου η σκέψη λάθος.

1. Τα listing του ebay.ie είναι τα ίδια με το ebay.co.uk, αυτό σημαίνει ότι δεν βλέπεις τίποτα από το ebay.com
  2. Επειδή τα δείχνει όλα σε ευρώ δεν σημαίνει ότι οι πωλητές τα βάζουν σε ευρώ, απλά κάνει την μετατροπή από πριν το ebay THN ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ που σε χρεώνει αν αγοράσεις σε δολάρια και πληρώσεις με ευρώ. Τα listings εκεί είναι κατακόρον σε λίρες και έχει λίγα σε ευρώ και λίγα σε δολάρια και αυτό οφείλεται γιατί είναι τα Listings του ebay.co.uk.
  3. Αρκεί μόνο να κάνεις ένα account στο ebay και βλέπεις άμεσα αν στέλνει ο πωλητής ή όχι Ελλάδα. Ισχύει σε όλα τα site του ebay.
  • Like 1
Δημοσ.

To ebay.co.uk φυσικά και έχει πιθανότητα για τελωνείο. To 80% του περιεχομένου του είναι από κίνα.

Δεν έχει σχέση από πιο ebay αγοράζεις αρκεί να επιλέξεις το αντικείμενο να βρίσκεται Ευρώπη.

Όπως είπε ο @Inuyasha πρέπει να βάζει item location Europe και φυσικά πάντα να τσεκάρει δεύτερη φορά πριν την αγορά το item location που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από την τιμή του προϊόντος.

Oταν μπαίνεις στο uk μπαίνεις για να ψωνίσεις απο την Αγγλια, αν θελεις να αγορασεις απο κινα μπαινεις στο στο com, ετσι κανω εγω τουλάχιστον

• Like 1
Δημοσ.

Oταν μπαίνεις στο uk μπαίνεις για να ψωνίσεις απο την Αγγλια, αν θελεις να αγορασεις απο κινα μπαινεις στο στο com, ετσι κανω εγω τουλάχιστον

To καλύτερο για να πετύχεις την χαμηλότερη τιμή (και δεν το κάνει σχεδόν κανείς) είναι να ανοίξεις το ebay.com και ebay.co.uk να βάλεις item location Europe και να βρεις την πιο φθηνή επιλογή απο ευρώπη (ή πχ Αγγλία αν θες και συγκεκριμένη χώρα).

Ο ανταγωνισμός στο ebay.com είναι μεγαλύτερος και αυτό ρίχνει τις τιμές πολλές φορές ειδικά σε ανταλλακτικά που οι πωλητές τα στέλνουν worldwide.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και εγώ θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο από Ebay.uk γράφει item location United kingdom Barnstaple . Σε αυτό έχει περίπτωση τελωνείου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, GeoMix είπε

Καλησπέρα παιδιά και εγώ θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο από Ebay.uk γράφει item location United kingdom Barnstaple . Σε αυτό έχει περίπτωση τελωνείου;

Για σένα και άλλους με αναλογη απορία, παρολο που η UK ειναι ακομα στην ΕΕ, ΠΡΕΠΕΙ να σας βάζουν χρεωση τελωνειου.

http://lmgtfy.com/?q=μέλη+ευρωπαικής+ένωσης

ontopic : Επειδη εχουν παρατηρηθει διαφορα, στείλε ενα μηνυμα στον πωλητη να τον ρωτήσεις για επιβεβαιωση αν η αποστολή του κινητου γινεται απο UK

Επεξ/σία από isay
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...