noslove Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Στο κλασικό browsing που κάνουμε όλοι καθημερινά έπεσα πάνω σε μία σελίδα σχετικά με franchise ώστε να ανοίξεις μία έτοιμη επιχείριση. Ως ένας νέος στον χώρο εργασίας, αναρωτήθηκα αν όντως αξίζει κάτι τέτοιο, και θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας, η σελίδα που διάβασα εγώ ήταν η εξής: https://mikromagazo.gr/franchise-info_z11.html είναι σε κλάδο με αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και περιφερειακά υπολογιστών. Κάτι πολύ ενδιαφέρον (για εμένα τουλάχιστον ) και με πολύ δουλεία στο μέλλον θα έλεγε κανείς.
seftynw Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 νο1 Μήπως κατα τύχη είναι δικιά σου η σελίδα? νο2 Τι είδους franchise είναι με ένα μόνο κατάστημα?Δεν υπάρχει πουθενά αυτό το σήμα, οπότε αν το σκέφτεσαι καλύτερα ψαξου και άνοιξε ένα δικό σου μαγαζί από την αρχή Κατα τα άλλα προσωπικά αγοράζω μόνο ημπεη αμαζον γκιρμπεστ κλπ τέτοιου είδους αντικείμενα
noslove Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 23 χρονών, μόλις τελείωσα ΔΙΕΚ, δεν είναι δικιά μου η σελίδα trust me, όσο για το 2ο που λες, με το franchise δεν γίνεται να ανοίξεις και άλλα καταστήματα? Και το Mikel με ένα άρχισε by the way.
haris_216 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Και το everest και ο Γρηγόρης επίσης. Αλλά ξέρεις πόσα χρόνια το everest υπήρχε σαν μαγαζί (ένα κατάστημα) και το ήξεραν όλοι στην Αθήνα (τουλάχιστον οι φοιτητές και οι νυχτόβιοι) μέχρι να επεκταθεί; Για να μπει κάποιος στη διαδικασία να σκεφτεί (όχι ν' ανοίξει) κάποιο μαγαζί franchise πρέπει το brand να είναι ήδη αναγνωρίσιμο 3
noslove Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Τα αναγνωρίσιμα καταστήματα θέλουν και κάτι παραπάνω από θέμα χρημάτων όμως.
Peleus17 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 "Χρόνος απόσβεσης 24 μήνες" για 8000€ Αχαχααχαχαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα