Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Εντελώς τυχαία είδα κάτι likes σε αυτό το post πριν λίγη ώρα...
kostaskalamatas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 να πας τωρα να πας ομως και σε πεντε με εξι χρονια! θα εχουν χτιστει κατι ξενοδοχειαρες στο νοτιοδυτικο τμημα του νησιου αλλο πραμα και μαρινες τουμπανο!!! και θα εινα και πενταστερες!!! εμ τι? γαλλογερμανικες συμπραξεις ειναι αυτες, με τη βοηθεια μαλιστα μεγαλοεργολαβων, που ειναι συγγενεις και φιλοι πολιτικων. εχουν και ετοιμο προσωπικο και για να το χτισουν και για να το επανδρωσουν μετα... Περαστε μια βολτα απο σχιστο, μανδρα και μαλακασα και θα τους δειτε. και μετα σου λενε, ηρθαν με το ετσι θελω. δεν τους καλεσαμε εμεις!!! θα μου πεις, κατσε ρε φιλε? τουριστικη χωρα ειμαστε, δεν πρεπει να αναπτυχθουμε στη βαρια βιομηχανια του τουρισμου? με τα rooms to let θα αναπτυχθουμε? και θα σου πω, ρε φιλε συμφωνω. αλλα θα πρεπει να χαρισουμε την προικα μας στην ευρωπαικη ενωση? δε μπορουσαμε να αναπτυχθουμε μονοι μας και να δινουμε ποσοστο κερδους στην ευρωπαικη ενωση? Επρεπε ο ΕΟΤ να ηταν υπ ατμον εδω και 30 χρονια και αυτος ροχαλιζει ακομα δυνατα!!! και το κακο ειναι, οτι το υπνωτικο χαπι του το εδιναν οι πολιτικοι που εμεις ψηφιζουμε, για να ερθουν να τα κανουν πλακακια με τους ξενους και αυτοι οι πολιτικοι, να κρατησουν τα γκοτζαμπασικα της περιοχης που λεγεται Ελλαδα! ΥΓ1 συγγνωμη για το "βαρυ" της γραφης μου, μπορειτε να συνεχισετε τις βουτιες σας και τα λαικ στο φεισμπουκ ΥΓ2 το παραπανω μηνυμα δεν αναφεροταν στο νηματοθετη, αλλα στην πεθερα..
παπι Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Αν ειναι να πας εκει, πεταξου μια σιμο/ελαφονησο
pigos23 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Αν ειναι να πας εκει, πεταξου μια σιμο/ελαφονησο Αυτο ειναι στο προγραμμα στην επιστροφη για Αθηνα...Θα κανω μια σταση (εκτος κ αν κανουν με κανα καικακι μονοημερη απο κυθηρα)
DrLo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Αυτο ειναι στο προγραμμα στην επιστροφη για Αθηνα...Θα κανω μια σταση (εκτος κ αν κανουν με κανα καικακι μονοημερη απο κυθηρα) Όχι, δε νομίζω να υπάρχει είναι πολύ μακριά, σιγουρα πολύ μεγάλη για ένα "τουριστικό καϊκι" Μπορείς να περάσεις από κύθηρα Νεάπολη. Από εδώ μπορείς να πας μέχρι τη Πούντα (η παραλία απέναντι από Ελαφόνησο) και από εκεί περνάς με παντόφλα ή λάντζα https://elafonisos.gov.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%86%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%BF%CF%82/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7/%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1/ Δεν ε΄μαι σίγουρος αν φευγει πια λάντζα κατευθείαν απο Νεάπολη.
pigos23 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 ναι το ξερω οτι φευγει απο πουντα Απο νεαπολη οχι δεν φευγει Ετρεφα ελπιδες μηπως υπηρχε κατι κατευθειαν απο κηθυρα
DrLo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 να πας τωρα να πας ομως και σε πεντε με εξι χρονια! θα εχουν χτιστει κατι ξενοδοχειαρες στο νοτιοδυτικο τμημα του νησιου αλλο πραμα και μαρινες τουμπανο!!! και θα εινα και πενταστερες!!! εμ τι? γαλλογερμανικες συμπραξεις ειναι αυτες, με τη βοηθεια μαλιστα μεγαλοεργολαβων, που ειναι συγγενεις και φιλοι πολιτικων. εχουν και ετοιμο προσωπικο και για να το χτισουν και για να το επανδρωσουν μετα... Περαστε μια βολτα απο σχιστο, μανδρα και μαλακασα και θα τους δειτε. και μετα σου λενε, ηρθαν με το ετσι θελω. δεν τους καλεσαμε εμεις!!! θα μου πεις, κατσε ρε φιλε? τουριστικη χωρα ειμαστε, δεν πρεπει να αναπτυχθουμε στη βαρια βιομηχανια του τουρισμου? με τα rooms to let θα αναπτυχθουμε? και θα σου πω, ρε φιλε συμφωνω. αλλα θα πρεπει να χαρισουμε την προικα μας στην ευρωπαικη ενωση? δε μπορουσαμε να αναπτυχθουμε μονοι μας και να δινουμε ποσοστο κερδους στην ευρωπαικη ενωση? Επρεπε ο ΕΟΤ να ηταν υπ ατμον εδω και 30 χρονια και αυτος ροχαλιζει ακομα δυνατα!!! και το κακο ειναι, οτι το υπνωτικο χαπι του το εδιναν οι πολιτικοι που εμεις ψηφιζουμε, για να ερθουν να τα κανουν πλακακια με τους ξενους και αυτοι οι πολιτικοι, να κρατησουν τα γκοτζαμπασικα της περιοχης που λεγεται Ελλαδα! ΥΓ1 συγγνωμη για το "βαρυ" της γραφης μου, μπορειτε να συνεχισετε τις βουτιες σας και τα λαικ στο φεισμπουκ ΥΓ2 το παραπανω μηνυμα δεν αναφεροταν στο νηματοθετη, αλλα στην πεθερα.. Καλά, χαλάρωσε, πολύ Λιακόπουλο και Βελόπουλο βλέπεις ... Δεν είναι κάθε φωτιά κόλπο των illuminati, και σίγουρα τα κύθηρα δε μπορούν να υποστηρίξουν εγκαταστάσεις του μεγέθος που φαντάζεσαι για να καίγεται και κανας "μεγαλο-εργολάβος" να χτίσει πεντάστερο ... στην ελαφόνησο πχ δεν ήταν κανας μεγαλοεργολάβος τύπου Μπόμπολα που έκοβε παράνομα οικοπεδα. btw: Τι νομίζεις ότι σημαίνει η φράση "είμαι υπ' ατμόν" ? Απο νεαπολη οχι δεν φευγει Ετρεφα ελπιδες μηπως υπηρχε κατι κατευθειαν απο κηθυρα Νομίζω μέχρι πέρυσι ή πρόπερσι υπήρχε ένα "sea-taxi" που ερχόταν και Νεάπολη αλλά μάλλον το σταματήσανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα