Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακάτω σας παρουσιάζω την abstract σειρά στο καινούργιο μου κανάλι. Είναι μια πρωτότυπη σειρά πυο δεν έχει ξανα γίνει στο Ελληνικό youtube και πιστεύω πως πρέπει από κάπου να ξεκινήσει. Έχει να κάνει με ατμοσφαιρικά, αφηρημένα και καλής ποιότητας βιντεάκια με μια ωραία μουσική από πίσω που πρόκειται να χαλαρώσει τον ακροατή και να τον ταξιδέψει. Ο στόχος του βίντεο είναι όπως είπα να ταξιδέψει τον ακροατή και να τον κάνει να σκεφτεί πιο δημιουργικά. Απολαύστε παρακάτω το βίντεο και ελπίζω να σας αρέσει το όλο concept.

https://www.youtube.com/watch?v=q-5nGj-vdEU

• Like 1
Δημοσ.

Μελαγχολικο αλλα ωραιο

Καλη αρχη :)

Ναι, είναι σε θέμα post-apocalyptic το συγκεκριμένο βίντεο εξου τα πλάνα και η μουσική. Σε ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σου!

Το facebook page ειναι αυτο αν επιθυμειτε μπορειτε να κανετε ελα like και ενα subscribe στο καναλι. :D

https://www.facebook.com/InsaneboxGR/

https://www.youtube.com/channel/UCr7i_DZlq2YnCrs5f3BKJjA

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=v4mmcF9YXQM&list=PL88uoYDGhpqVmGncWEoIVEBlSNRT0WQ25&index=2

η φιλοσοφία θυμίζει αρκετά unboxholics, βλέπω έβαλες και ίδιο background sound με το παραπάνω βίντεο, για μένα η έλλειψη stabilization είναι ιδιαίτερα εμφανής και προκαλεί ναυτία σε πολλά σημεία του βίντεο. Νομίζω ότι αν θες να κάνεις κάτι πιο επαγγελματικό πρέπει να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό σου. Το "καλής ποιότητας βίντεο" δεν σημαίνει τραβάω σε fullhd και τελείωσα. Με τι κάμερα τράβηξες τα πλάνα σου?

• Like 1
Δημοσ.

Βαλε και κανα κομματι περπατημα μεσα σε καποιο σκοτεινο μονοπατι ενος δασους.
Δεν ειναι ασχημη ιδεα,με τον καιρο θα βελτιωθεις πολυ,αλλα χρειαζεσαι και καλο εξοπλισμο.

Ερωτηση,επιτρεπεται γενικοτερα αυτου του ειδους η προβολη του καναλιου  καποιου εδω μεσα?

Δημοσ.

Βαλε και κανα κομματι περπατημα μεσα σε καποιο σκοτεινο μονοπατι ενος δασους.

Δεν ειναι ασχημη ιδεα,με τον καιρο θα βελτιωθεις πολυ,αλλα χρειαζεσαι και καλο εξοπλισμο.

Ερωτηση,επιτρεπεται γενικοτερα αυτου του ειδους η προβολη του καναλιου  καποιου εδω μεσα?

Καλησπέρα φίλε μου, σε ευχαριστώ για  τις συμβουλές σου. Όπως όλοι ξεκινάμε με αυτά που έχουμε ελπίζω κάποια στιγμή να πάρω μια κάμερα γιατί τώρα τα τράβηξα με το κινητό οποτε φαντάσου τι διαφορά θα έχει με μια κάμερα. :P

https://www.youtube.com/watch?v=v4mmcF9YXQM&list=PL88uoYDGhpqVmGncWEoIVEBlSNRT0WQ25&index=2

η φιλοσοφία θυμίζει αρκετά unboxholics, βλέπω έβαλες και ίδιο background sound με το παραπάνω βίντεο, για μένα η έλλειψη stabilization είναι ιδιαίτερα εμφανής και προκαλεί ναυτία σε πολλά σημεία του βίντεο. Νομίζω ότι αν θες να κάνεις κάτι πιο επαγγελματικό πρέπει να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό σου. Το "καλής ποιότητας βίντεο" δεν σημαίνει τραβάω σε fullhd και τελείωσα. Με τι κάμερα τράβηξες τα πλάνα σου?

Φίλε καλησπέρα, παρακολουθώ τους Unboxholics από τότε που ξεκίνησαν αλλά ειλικρινά η επιλογή της μουσικής ήταν εντελώς τυχαία καθώς μου αρέσει η ambient μουσική αλλά και τα soundtracks παιχνιδιών και ταινιών. Σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να αντιγράψω κανέναν, το όλο concept το σκέφτηκα μόνος μου, τώρα μπορεί να υπάρχουν ομοιότητες αλλά είναι εντελώς τυχαίο. Ναι η φιλοσοφία μου ταιριάζει με την δική τους, είμαι αυτού του είδους δηλαδή αλλά και πάλι δεν σημαίνει ότι τους αντιγράφω. Επίσης γνωρίζω πως λείπει το stabilization και αυτό επειδή τράβηξα τα πλάνα με το Galaxy S6. Έχει stabilization αλλά όχι τόσο καλό. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να μπορέσω να πάρω μια κάμερα. Έτσι και αλλιώς όλοι ξεκινάνε με αυτά που έχουν. :D Φιλικά πάντα.

Δημοσ.

Μην περιμενεις πολλα ομως με βιντεακια τραβηγμενα απο κινητο.

Φιλικα παντα.

Το γνωρίζω απλώς κάνω την αρχή, σιγά σιγά ερχεται και η βελτίωση. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως πρωτα αγορασα τον εξοπλισμο μου.

Οσους ρωτησα στο youtube,μου εδωσαν ολοι την ιδια απαντηση.

Μην κανεις τιποτε προχειρο,πεσε με τα μουτρα και προσπαθησε να δωσεις το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.

Ετσι και εγω πρωτα αγορασα φωτισμο,μικροφωνο και καμερα και τα υπολοιπα θα ερθουν μετα.

Πλεον υπαρχει τοση σαβουρα στο youtube,με αποτελεσμα οταν η ποιοτητα του ηχου η του βιντεο να προσπερναει ο χρηστης.

Ειδικα στη δικη σου περιπτωση,η ποιοτητα της εικονας παιζει το μεγαλο ρολο.

Δημοσ.

Καλα για αρχη  θα σε συμβουλευα κατι πιο φθηνο,γιατι στην τελικη εαν δε σου αρεσει στην πορεια η ολη ιστορια θα ειναι κριμα να εχεις δωσει τοσα λεφτα στο βροντο,ειδικα εαν δεν εισαι φαν τηςμαγνητοσκοπησης η  της φωτογραφιας.

Εγω αγορασα μια sony compact στα 230 ευρω η οποια βγαζει ισχυρο βιντεο και φωτογραφιες οποτε δε θα παει χαμενη ουτως η αλλως,75 ευρω 2 boxes για φωτισμο και 75 ευρω το μικροφωνο.

Δημοσ.

Για το concept που θες να ασχοληθείς για μένα κοίτα κάτι σαν την Link.png Site: panasoniclumix g7 . Θα σου σώσει πολύ χρόνο από post editing και θα έχεις ένα πολύ αξιοπρεπές αποτέλεσμα. 

Δημοσ.

250 ειναι νορμαλ για την καμερα..

Αυτο που προτεινε ο φιλος ηταν απλα για να δειξει οτι ειναι ψαγμενος,δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που συζηταμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...