4saken Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Αποξηρανα στον ηλιο για 3-4 μερες ντοματινια, πως να τα αποθηκευσω?Διαβασα οτι τα βαζεις με ηλιελαιο σε βαζο, καποια που ειχα αγορασει περσυ τα χαμε παρει χυμα σε χαρτινο σακουλακι.Σκοπευουμε να τα εχουμε καταναλωσει μεχρι του χρονου το καλοκαιρι.
nemesiskp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Εμενα η πεθερα μου που μου δινει τα βαζει σε λαδι με σκορδο σε βαζακι.Θα την ρωτησω για παραπανω. 2
isay Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Λάδι και σκόρδο ξέρω κι εγω. Τα ντοματίνια και το σκορδο πρεπει να υπερκαλύπτονται απο το λάδι. Αυτό γιατί το λάδι εμποδίζει την οξείδωση (κάτι ΣΑΝ φορμαλδεΰδη) και το σκόρδο δρας ως βακτηριοκτόνο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 3 μέρες είναι λίγες. Τουλάχιστον 7 μέρες θέλουν. Ελαιόλαδο φτάνει άντε και λίγο δενδρολίβανο για εφέ. Μη ξεχάσεις να αποστειρωσεις τα βάζα πριν τις βάλεις.
4saken Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Moυ παν οχι ελαιολαδο αλλα ηλιελαιο που δεν πηζει. Ειναι τοματινια οποτε απο οτι βλεπω οι 3 μερες φτανουν ειναι μικρα τα κομματια.Ισως τις αφησω αλλη μια μερα...
l337 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Moυ παν οχι ελαιολαδο αλλα ηλιελαιο που δεν πηζει. Δεν ισχύει το παραπάνω. Μια χαρά είναι το ελαιόλαδο. 1
nemesiskp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλημερα Απο οτι μου ειπαν παιρνει τις ντοματες και τις κοβει στα δυο.Μετα "βουταει" το εσωτερικο κομματι της ντοματας σε ενα μιγμα απο αλλατι ριγανη που εχει φτιαξει απο πριν.Τις λιαζει και τις βουταει σε ηλιελαιο με μεγαλα σχετικα κομματια σκορδου.Εννοειται η ντοματα και το σκορδο να καλυπτονται πληρως απο το λαδι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα