ii_die_4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Αυτό είναι και είναι full bezel σαν το προηγούμενο . Η google απο το nexus 5-6 και μετα δεν πατάει στην πραγματικότητα ούτε σε design ουτε σε τιμές. Γιαυτό δεν πουλάει και τίποτα από κινητά κάθε τρίμηνο. Ιδικά το pixel. Μέχρι και στο xda δεν έχει τόσο μεγάλο support όσο είχαν τα προηγούμενα κινητά της. Που και αυτα κάθοδο είχαν σε σχέση με τα παλιότερα nexus 5-6 αλλά τέλος πάντων. Μου έκανε τεραστια εντύπωση που μπήκα xda. Τα αλλα nexus έχουν εκατοντάδες threads και το pixel 20-30. Επίσης αυτό που έκανε με τα partitions etc, στο pixel, μονο για να δυσκολέψει τους developers. Δεν έχει άλλη εξήγηση.
Gana Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 design-wise ειναι λες και ρωτησανε την apple "μαγκες πως θελετε να το σχεδιασουμε ετσι ωστε να μην εχετε προβλημα με το iphone 8?" και η apple τους εδωσε αυτο 1
Mitsaras29 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Είναι κακάσχημο και αν πάω για pixel 2 θα πάω σίγουρα για το XL που θα είναι με μικρότερα bezels. Αλλά είναι αστείο να συγκρίνει την εμπειρία χρήσης του pixel 2 με το S8. Το Pixel 1 έχει καλύτερη κάμερα από το S8, σε ταχύτητες είναι σχεδόν στα ίδια και ευθύνεται το απαράδεκτα βαρύ Grace Ui της Samsung, έχει καλύτερο custom rom development και ευθύνεται το Knox και γενικά το μόνο που έχει καλύτερο το S8 είναι η οθόνη του. Ναι όντως το Pixel είσαι ακόμα πιο ακριβό από το S8 και για εμένα προσωπικά καμία συσκευή δεν θα έπρεπε να κάνει πάνω από 500€-600€. Εν αναμονή του Pixel 2 & Pixel XL 2 να δούμε εάν έχουν όντως βελτιώσει την συσκευή τους και σε ποιους τομείς.
androidgye Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ένα έχω να πω όσο άσχημο και να είναι πάλι θα πουλήσει.. Και όσο η πουλάει η τιμή σταθερή.. Έχω πολλά Nexus αλλά αυτά πώς μπορείς να τα πλησιάσεις? Με βλέπω για xiaomi μεριά και να το βάλουν στον κ.λ τους το stock Android
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα