Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Προσπαθώ να κάνω format και εγκατάσταση των windows 10 και όταν επιλέγω τον ssd μου βγαζει το παρακάτω μήνυμα. 

"Η εγκατάσταση ήταν αδύνατο να δημιουργήσει ένα νέο διαμέρισμα συστηματος ή να εντοπισει ένα υπαρχον διαμερισμα συστηματος. Για περισσοτερες πληροφοριες ανατρέξτε στα αρχεια καταγραφης της εγκαταστασης"

Εβγαλα τον hdd και αφησα μονο τον ssd,εχω κανει διαγραφη και διαμορφωση οποτε και μου εμφανιζει σαν κυριο τομο τον ssd..στο bios εχω αλλαξει την επιλογή από ide mode σε ahci mode..τιποτα δν δουλεψε.

να σημειωσω πως ο ssd είναι ολοκαίνουριος 850 evo αρα αποκλειεται να εχει πρόβλημα.

η εγκατασταση γινεται από usb flash ,δοκιμασμενο πολλες φορες σε αλλους υπολογιστες.

περιμενω τη βοηθεια σας

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω μονο και μονο για το Nick σου που το χρησιμοποιούσα κάποτε με την ίδια ημνια κιόλας :)

Tον ssd τον έχεις σε primary σύνδεση και ώς 1ο drive; Εαν ειναι secondary controller ίσως για αυτο να έχεις θέμα.

Μετά δες και το καλώδιο του ssd με κάποιο άλλο. Δεν μου έρχεται κατι άλλο απο οτι διάβαζα θα πρέπει να μπορείς να τα περάσεις κανονικά...

Δημοσ.

Χαχα σωστο επιχειρημα.

Λοιπον. Εχω αποσυνδεσει τον hdd τελειως.

Οποτε εχω μονο τον ssd σαν primary.

Να δοκιμασω να αλλαξω τα καλωδια sata?

Παντως βρηκα ενα παλιο cd winxp και αυτα τα περασε κανονικα..δν ξερω κατα ποσο βοηθαει αυτο στο να βρουμε λυση.

Δημοσ.

Θα μπορούσε να έχει χτυπήσει το usb ή ο driver στο usb τι να πω... δοκίμασε να περάσεις από dvd τα 10 μήπως ή να ξαναφτιάξεις το usb... εφόσον σου περνάνε σε άλλο λειτουργικό δεν θα είναι το καλώδιο.

Η μητρική έχει τελευταίο firmare μήπως υπάρχει κανένα bug fix σε κάτι σχετικό (άκυρο αλλα μια σκέψη);

Για βγάλε μια Φώτο να δούμε το μήνυμα για google μήπως βρούμε κάποια λύση από άλλους «τυχερούς»...

Δημοσ.

Εψαξα στο google και οι λυσεις που προτεινουν δν δουλευουν σε μενα. Θα δοκιμασω να φτιαξω ενα dvd να τα περασω απο κει. Ελπιζω να δουλεψει δν εχω κατι αλλο κατα νου και εχω απογοητευθει. Εδω και 6 ωρες ψαχνομαι..μολις το δοκιμασω θα ενημερωσω. Σ ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον να βοηθησεις

Δημοσ.

κανε διαγραφή όλους τους τόμους, χωρίς κανένα partition, να είναι δηλαδή όπως τον αγόρασες και κάνε απλά εγκατάσταση. αν δεν το πάρει τότε δοκίμασε εσύ να κάνεις φορματ τον δίσκο και να δημιουργήσεις ένα partition.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν δεν δουλέψει κατι απο ολα αυτα, δοκιμασε να βαλεις τον ssd σε ένα άλλο pc να δεις εαν ειναι οκ, ποτε δεν ξέρεις πλέον...

Δημοσ.

Johnyboy τα δοκιμασα και τα 2 αυτα που λες αλλα το προβλημα παραμενει..

Lionheart82 ο δισκος ηταν σφραγισμενος και οπως σου ειπα του περασα winxp απροβληματιστα.. πραγματικα νομιζω το μονο που μενει ειναι να δοκιμασω με ενα dvd..

Δημοσ.

δεν είναι θέμα του ssd, είναι ένα ηλιθιο μπαγκ από τα 7 και μετά με κάποια συστήματα. το έχω συναντήσει πάρα πολλές φορές κυρίως όταν έχεις και άλλο δίσκο ή πολλά partition

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ειχα κι αλλο δισκο στην αρχη.. τον αποσυνδεσα ομως εμεινε μονο ο ssd εσβησα και τα partition οπως ειπα και παλι τιποτα. Δοκιμασα βεβαια να τα περασω και στον hdd χωρις τον ssd πανω χωρις partition και ξανα τα ιδια.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Προσπαθώ να κάνω format και εγκατάσταση των windows 10 και όταν επιλέγω τον ssd μου βγαζει το παρακάτω μήνυμα. 

"Η εγκατάσταση ήταν αδύνατο να δημιουργήσει ένα νέο διαμέρισμα συστηματος ή να εντοπισει ένα υπαρχον διαμερισμα συστηματος. Για περισσοτερες πληροφοριες ανατρέξτε στα αρχεια καταγραφης της εγκαταστασης"

Εβγαλα τον hdd και αφησα μονο τον ssd,εχω κανει διαγραφη και διαμορφωση οποτε και μου εμφανιζει σαν κυριο τομο τον ssd..στο bios εχω αλλαξει την επιλογή από ide mode σε ahci mode..τιποτα δν δουλεψε.

να σημειωσω πως ο ssd είναι ολοκαίνουριος 850 evo αρα αποκλειεται να εχει πρόβλημα.

η εγκατασταση γινεται από usb flash ,δοκιμασμενο πολλες φορες σε αλλους υπολογιστες.

περιμενω τη βοηθεια σας

Απλα την πρωτη φορα που θα μουταρεις για την εγκατασταση θα βαλεις σαν πρωτο δισκο το usb στικ και δευτερο τον ssd. Αφου γινει η εγκατασταση την πρωτη φορα και περαστουν τα αρχεια,μετα μπορεις να βαλεις μονο τον ssd στο boot manager.

Δημοσ.

Απλα την πρωτη φορα που θα μουταρεις για την εγκατασταση θα βαλεις σαν πρωτο δισκο το usb στικ και δευτερο τον ssd. Αφου γινει η εγκατασταση την πρωτη φορα και περαστουν τα αρχεια,μετα μπορεις να βαλεις μονο τον ssd στο boot manager.

Αυτό το δοκιμασα πρωτο πρωτο δν αλλαξε κατι..σε καμια ωρα  θα δοκιμασω με dvd. με ξεπερναει πραγματικα ολο αυτο

Δημοσ.

Μολις εβαλα το dvd.. αυτο κολλαει στην οθονη με το σημα των windows 10 και δν προχωραει ποτε! Το εγραψα σε χαμηλη ταχυτητα με power iso

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...