Eliaskat Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Από banggood με priority direct mail δεν περνάνε τελωνείο, προς το παρόν. BanggoodTotal:€66.86 απο Ελλαδα 68,00
devil-ji Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μολις πηρα το ck104 με red switches Πραγματικα φαινεται παρα πολυ καλο, χωρις να κανουν ιδιαιτερο θορυβο (που σε ενδιαφερει). 2
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Τα πληκτρολόγια για gaming δεν ενδείκνυται για typing. Έχουν μικρότερα πλήκτρα και σε δυσκολεύει. Gaming και typing συνήθως δεν πάει μαζί.Ιδιο μέγεθος εχουν σε ολες τις εκδόσεις απ οτι φαίνεται στα βιντεο τα ck. Devilji πως σου φαινεται στην πληκτρολόγηση με τους κόκκινους;
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Τα πληκτρολόγια για gaming δεν ενδείκνυται για typing. Έχουν μικρότερα πλήκτρα και σε δυσκολεύει. Gaming και typing συνήθως δεν πάει μαζί.παει μαζι στους καφε διακοπτες,γιαυτο κσι θεωρουνται απο πολλους οι καλυτεροι γιατι ειναι καλοι για ολες τις χρησεις.Και οι romer των logitech δεν ειναι ασχημοι.
devil-ji Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δεν το εχω δοκιμασει και για πολυωρο typing, μονο τα κλασικα για forum/chat , και δεν αισθανθηκα να με ενοχλει κατι. Ομως δεν θα το συνιστουσα αν η κυρια ασχολια ειναι το typing, καθως ειναι πιο ''συμπυκνωμενα'' τα κουμπια μεταξυ τους και επισης δεν υπαρχει κενο με την σειρα F. Δυστυχως βιντεακι απο βδομαδα
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 παει μαζι στους καφε διακοπτες,γιαυτο κσι θεωρουνται απο πολλους οι καλυτεροι γιατι ειναι καλοι για ολες τις χρησεις.Και οι romer των logitech δεν ειναι ασχημοι. Τι να σου πω. Το ck104 έχω και να γράψω σελίδες αρκετές δυσκολεύομαι. Σε οτιδήποτε άλλο δεν έχω κάποιο θέμα.
7nisiotis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 BanggoodTotal: €66.86 απο Ελλαδα 68,00 Sorry φίλος δεν είδα πιο μοντέλο ψάχνεις. Υπάρχουν σαφώς και κουπόνια / flash sales. Βέβαια ο καθένας αγοράζει απο όπου θέλει. Μια εναλλακτική πρόταση έγραψα Περί πληκτρολόγησης Είναι ανάλογα και τι εχει συνηθίσει ο καθένας. Προσωπικά μπορώ να γράψω σελίδες ( κείμενο ) ολόκληρες με cherry mx red χωρίς πρόβλημα.
Eliaskat Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 αν παρω το 108 θα ειναι με black αν παρω το 104 red ειναι καθαρα θεμα θορυβου για εμενα
Dantε Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ειχα παρει το 104 και με red και με blue. Οι blue ειναι απολαυση στη πληκτρολογηση αλλα κανουν αρκετο θορυβο. Δεν ενοχλουσαν εμενα,αλλα δεν ηθελα να ενοχλω το διπλανο δωματιο το βραδυ. Οποτε και κρατησα με τους κοκκινους,οι οποιοι ειναι και πιο βολικοι στα παιχνιδια. Παντως αν εγραφα μονο ,με τους μπλε θα το προτιμουσα 110%.
benign Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Τι σημαινει το ΝΑ που εχουν στο τελος της περιγραφης του μοντελου τους μερικα?
Μακιαβέλλι Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ειχα παρει το 104 και με red και με blue. Οι blue ειναι απολαυση στη πληκτρολογηση αλλα κανουν αρκετο θορυβο. Δεν ενοχλουσαν εμενα,αλλα δεν ηθελα να ενοχλω το διπλανο δωματιο το βραδυ. DAMN! Εσύ που έχεις πάρει και τα δύο, τα πλήκτρα δεν είναι ίδιου μεγέθους και σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους και στα δύο switch types;
Dantε Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 DAMN! Εσύ που έχεις πάρει και τα δύο, τα πλήκτρα δεν είναι ίδιου μεγέθους και σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους και στα δύο switch types; Ακριβως τα ιδια είναι και τα δυο στα παντα. Μονο οι διακοπτες αλλαζουν. Δε μου καναν παραπονα,αλλα σιγουρα ακουγοταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα